Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@19:51:53 GMT

سه برابرشدن خرید خانه توسط ایرانی‌ها در ترکیه

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۴۸۷

سه برابرشدن خرید خانه توسط ایرانی‌ها در ترکیه

ساعت 24 - اداره آمار ترکیه گزارش داد که ایرانی‌ها در سه‌ ماهه اول ۲۰۱۹، حدود ۹۴۶ منزل در ترکیه خریده‌اند که نسبت به مدت مشابه پارسال و سال ۲۰۱۷ به ترتیب سه برابر و هفت برابر شده است.با خروج آمریکا از برجام در ۱۸ اردیبهشت پارسال، خرید خانه توسط ایرانی‌ها در ترکیه اوج گرفت و در سال ۲۰۱۸ به سه هزار و ۶۵۲ خانه رسید که نسبت به سال ۲۰۱۷ حدود ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ برابر افزایش یافت.

ارزش کلی خانه‌های خریداری شده توسط ایرانی‌ها در ترکیه طی سال گذشته میلادی حدود نیم میلیارد دلار بود.در همین زمینه، یک شهروند ایرانی با نام حسین روز پنج‌شنبه ۲۹ فروردین به خبرگزاری رویترز گفت، ترکیه شرایط سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها را تسهیل کرده، اما برای وی، مساله اصلی گرفتن شهروندی ترکیه است، چرا که با گذرنامه ترکیه هم می‌توان راحت به کشورهای دیگر سفر کرد و هم به کارهای تجاری پرداخت.سرمایه‌گذاری حداقل یک میلیون دلاری در بازار املاک ترکیه شرط این کشور برای دادن تابعیت به خارجی‌ها بود، اما از تابستان پارسال این رقم به ۲۵۰ هزار دلار کاهش یافته استحسین به‌خاطر وجود محدودیت‌های قانونی در خروج ارز از ایران، از افشای نام خانوادگی‌اش خودداری کرده، اما می‌گوید اقامت در ترکیه به عنوان کشوری مسلمان و با فرهنگ و غذایی شبیه ایرانی‌ها، برای وی مناسب است.وضعیت خرید منزل توسط ایرانی‌ها به گزارش مرکز آمار ترکیه، طی سه‌ ماهه اول سال جاری میلادی حدود ۹ هزار و ۷۱۷ منزل به خارجی‌ها فروخته شده است که شهروندان عراقی‌ها در صدر جدول خریداران قرار دارند. ایرانی‌ها در مقام دوم هستند و بعد از آن به ترتیب شهروندان روسیه، افغانستان، عربستان، کویت، اردن، یمن و آلمان قرار دارند.۴۵ درصد خانه‌های فروخته شده به خارجی‌ها در استانبول، نبض اقتصادی ترکیه واقع شده است. شهرهای آنتالیا، آنکارا و بورسا در رده‌های بعدی قرار دارند.فروش منزل در ترکیه به خارجی‌ها سال گذشته تقریبا دو برابر شد و در سه ماهه اول سال جاری میلادی نیز نسبت به دور مشابه پارسال حدود دو برابر شده است.یکی از علل اوج‌گیری فروش خانه به خارجی‌ها، افت ارزش لیره، واحد پول ترکیه است که باعث شده خرید خانه برای خارجی‌ها با ارز دلار یا یورو ارزان‌تر تمام شود.برای نمونه، لیره در سال گذشته ۳۰ درصد ارزش خود را از دست داد و در سه‌ ماهه اول سال ۲۰۱۹ نیز حدود ۱۰ درصد ارزش خود را از دست داده است، در حالی که قیمت املاک در ترکیه رشدی زیادی نداشته است.البته برای ایرانی‌ها که پول ملی آنها، ریال، از ابتدای سال ۲۰۱۸ تاکنون ۷۰ درصد ارزش خود را از دست داده، وضعیت فرق می‌کند.رویترز می‌نویسد خارجی‌ها طی سال گذشته ۴.۶ میلیارد دلار برای خرید خانه در ترکیه سرمایه‌گذاری کرده‌اند و طی سال جاری انتظار می‌رود این سرمایه‌گذاری به ۱۰ میلیارد دلار برسد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالامیر یاقوتی افزود: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مولفه های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه های برق به گونه ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تامین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مولفه های مهم مصرف، سامانه های سرمایشی و کولرها است.

وی افزود: تعرفه برق در ایران به ۵ اقلیم دسته بندی شده که ٤ اقلیم آن گرم و دارای ویژگیهای خاص بوده و یک اقلیم نیز غیرگرم یا مناطق عادی است که بخش عمده ای از کشور را شامل می شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهرهای غربی، شیراز و ... عمدتا در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمایشان و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه گیری می کنند، همچون حداکثر دمای مرطوب، کولرهای آبی می توانند دما مطلوب بین ٢١ تا ۲۵ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تامین کنند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولرآبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهیانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعا حدود ١٥٠ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می شود، مصرف برق ماهیانه در ماه های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می رساند.

به گفته یاقوتی الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماههای گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می دهد.

وی در ادامه با اشاره به این که یک قبض معمول برای زیر الگوی مصرف طوری طراحی شده که متناسب با درآمد و ویژگی اقتصادی کسانی که این الگو را رعایت می کنند باشد، خاطرنشان ساخت: این قبض معمولاً در یک ماه ٣٥ هزار تا ٣٧ هزار تومان می شود و از آنجایی که قبضهای ما هر دو ماه یکبار صادر می شود، به طور متوسط در تابستان حدود ٧٠ هزار تومان و به همراه ارزش افزوده و سایر مؤلفه های موجود حدود ٨٠ هزار تومان پیش بینی می شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در عین حال تاکید کرد: با همه این اوصاف اگر مشترکی از کولر گازی استفاده کند معمولاً مصرف سرمایش آن حدود ۶ تا ٧ برابر این مقدار می شود و با توجه به ویژگی خاص کولر گازی که به صورت نقطه ای خنک می کند، حداقل ٨٠٠ کیلووات ساعت صرفاً برای مصرف سرمایشی در یک خانه معمولی استفاده می شود که با توجه به مصرف سایر تجهیزات برقی، متوسط مصرف ماهیانه قریب ٩٠٠ تا ١٠٠٠ کیلووات ساعت خواهد شد که بیش از ٣ برابر مصرف مشترکی با همان ویژگی‌ها و همان تجهیزات خانگی است که به جای کولر گازی از کولر آبی استفاده می کند.وی در عین حال تصریح کرد: این مقدار مصرف موجب افزایش پلکانی تعرفه برق مصرفی می شود، یعنی وقتی که در پله های بیش از الگو قرار می گیرد به صورت نمایی نرخ برق زیاد می شود. در واقع در دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت هر کیلووات ساعت به طور متوسط ١٢٠ تومان در قبوض برق مشترکان محاسبه می شود، اما در دامنه ٩٠٠ یا ١٠٠٠ کیلووات ساعت، مشترک باید به ازای هر کیلووات ساعت ١٠٠٠ تومان یعنی حدود ٨ برابر بیشتر هزینه برق را بپردازد، بنابراین مصرف ٣ برابر و افزایش نرخ ٨ برابری سبب افزایش ٢۴ برابر قبض برق مشترکانی که کولر گازی استفاده می کنند خواهد شد. به عبارتی قبض برق این مشترکان در دوره ٢ ماه بیش از ٢ میلیون تومان می شود.

یاقوتی در پایان تاکید کرد: قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می کند بالای ٢ میلیون تومان پیش بینی می شود در حالی که امکان استفاده از کولر آبی و هزینه به مراتب کمتر برای تمام مشترکان در مناطق عادی وجود دارد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899607

دیگر خبرها

  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • «س.ق» زن بازیگر ایرانی است که تتلو در اعترافاتش از او نام برد
  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • عبور «مست عشق» از هفت خان
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد
  • شرایط و قیمت فروش دایون اعلام شد + قیمت و شرایط خرید