Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@12:01:36 GMT

نقش مهم فضای مجازی در آموزش قرآن

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۵۶۶

نقش مهم فضای مجازی در آموزش قرآن

ابراهیم ادریس از بنین در رشته حفظ قرآن در سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن تهران شرکت کرده است.

وی در گفتگو با ایکنا می‌گوید که از 20 سالگی حفظ قرآن را آغاز کرده، در حال حاضر 26 سال دارد.

این حافظ در سال 2018 در مسابقات بین‌­المللی حفظ قرآن در ترکیه شرکت کرده­ است. او راشد العفاسی قاری عربستانی را الگوی خود در قرائت قرآن می‌داند و امیدوار است که در قرائت و حفظ قرآن به پیشرفت و جایگاه خوبی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش مسابقات قرآن در تقویت وحدت و دوستی

ادریس با تقدیر از برگزاری مسابقات قرآن ایران می‌گوید: حضور افراد از کشورهای مختلف در این رقابت‌ها موجب وحدت و دوستی بیشتر بین آنها می‌شود، علاوه بر این که نفس کلام وحی ملت‌های مسلمان را بیشتر به هم نزدیک کرده و از اختلاف‌ها جلوگیری می‌کند.

وی از اینکه برخی جریان‌های منحرف و تندرو جهان اسلام آیات قرآن را دستمایه‌ای برای ارائه چهره‌ای نادرست از اسلام می‌دانند، اظهار نگرانی می‌کند و می‌گوید: این جریان‌های منحرف چهره‌ای زشت و ناشایست را از اسلام در جهان ترسیم کرده‌اند که باید هر چه سریع‌تر در برابر آن‌ها ایستاد و واکنش نشان داد. در این زمینه وظیفه قرآن دوستان و عالمان این است که روشنگری کنند و نگذارند که این گونه جریان‌ها بیش از این از دین اسلام سوءاستفاده کنند.

 

اهمیت فضای مجازی در آموزش قرآن

وی در بخش دیگری از سخنان خود نقش فضای مجازی را در زمینه آموزش قرآن تاثیرگذار و مهم می‌داند و می‌گوید: فضای مجازی تاثیر خیلی زیادی در ترویج آموزش قرآن و آگاه کردن مردم از فعالیت‌های قرآنی دارد. ما می­‌توانیم از فضای مجازی استفاده‌­های متنوعی ببریم که یکی از موارد مهم آن آموزش قرآن است.

وی در مورد اینکه در برخی کشورهای اسلامی زبان انگلیسی بر آموزش قرآن ترجیح داده می‌شود، گفت: این ایده اشتباهی است. هر چند آموزش زبان انگلیسی اهمیت خاص خودش را دارد اما اینکه آن را بر آموزش زبان قرآن ترجیح دهیم اشتباه است؛ چون به مرور فرد از قرآن دور می‌شود و مسیر اشتباه را انتخاب می‌کند.

ابراهیم ادریس برگزاری مسابقات ویژه نابینایان در ایران را اقدامی مثبت می‌داند و می‌گوید: برگزاری این گونه مسابقات و اختصاص بخشی به نابینایان بسیار مفید و دلگرم ‌کننده است. 

وی می‌افزاید: آنها این حق را دارند که این امتیاز به آنها اختصاص داده شود. خیلی از افراد روشندل به آموزش و حفظ قرآن علاقه دارند، پس باید موقعیتی داته باشند که بتوانند با افرادی مثل خود به رقابت بپردازند و استعدادها و توانایی‌های قرآنی خود را به نمایش بگذارند.

ادریس در پاسخ به سئوالی درباره شیوه‌های آموزش قرآن در بنین نیز می‌گوید: بیشتر شیوه‌های آموزش در آنجا سنتی هستند و مدارس مدرن برای این منظور وجود ندارد. به همین دلیل اغلب افراد علاقمند به قرآن در مساجد نزد امام جماعت یا کسانی که در این زمینه تخصص دارند، به یادگیری قرآن می‌پردازند. 

جمهوری بنین کشوری در غرب قاره آفریقاست. پایتخت آن پورتو نووو است اما مرکز سیاسی کشور در کوتونو قرار گرفته‌است که در عین حال بزرگ‌ترین شهر و مرکز اقتصادی کشور نیز هست. جمعیت بنین حدود 10 میلیون نفر و زبان رسمی آن فرانسوی است. این کشور در سال 1960 میلادی از فرانسه با نام داهومی به استقلال رسید، که این نام در سال 1975 به بنین تغییر یافت.  طبق آمار سال 2002 میلادی،  حدود 42 درصد از مردم بنین مسیحی، 25 درصد مسلمان، و 17 درصد پیروی آیین محلی وودوو هستند.  

 

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: حافظ قرآن مسابقات قرآنی بنین گفت وگو با iqna

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف

سرهنگ فرشید زینلی فرمانده انتظامی مرودشت در استان فارس اظهار داشت: خانمی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت شخصی ناشناس در فضای مجازی من را به عنوان کلاهبردار معرفی کرده و با این کار باعث بی‌اعتباری کسب و کار و ریزش اعضای فضای مجازی من شده است.

به گزارش ایران، وی افزود: رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت فرد ناشناس در کمترین زمان ممکن کشف و طی هماهنگی با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت گفت: متهم که خانمی ۳۱ ساله است در بازجویی اولیه مدعی شد، بر سر اختلافی که با شاکی برای تبلیغات کسب و کارش داشته، اقدام به نشر اکاذیب در گروه‌های فضای مجازی کرده و قصد بی‌اعتباری وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم انگیزه خود را انتقام‌جویی شخصی اعلام کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ زینلی هشدار داد: فضای مجازی جایی برای انتقام‌جویی نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد خواهد شد. از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد، انتشار تصاویر خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی است که معمولا با سهل‌انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد.

وی تاکید کرد: بنابراین می‌طلبد شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام‌جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • کلیپ پربیننده مهران مدیری در فضای مجازی برای مقایسه قیمت‌ها
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد
  • دبیر ستاد امر به معروف: بسیاری از فیلم‌های درگیری هنجارشکنان حجاب که اخیراً در فضای مجازی پخش می‌شود قدیمی است و دارند به اسم درگیری‌های امسال بازنشر می‌کنند
  • فیلم| واکنش کاربران فضای مجازی به ماجرای اصفهان
  • واکنش کاربران فضای مجازی به حضور ریز پرنده‌ها در اصفهان + فیلم
  • واکنش کاربران فضای مجازی به حضور ریز پرنده‌ها در اصفهان
  • فروش اینترنتی دارو آری یا نه؟