Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر مبنای فرضیه تکامل زیستی داروین موجودات زنده روندی تکاملی را از موجودات دیگر طی کرده‌اند. این فرضیه جد انسان و میمونی به نام شامپانزه را، یک نوع حیوانِ شبیه به انسان یا شبه‌میمون معرفی می‌کند. طبق این فرضیه، روند تکاملی موجودات زنده از تک‌سلولی شروع شده و در اثر تکامل، رفته رفته پیشرفته‌تر و کامل‌تر شده‌اند و آخرین موجود این سلسله، انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مناسبت 19 آوریل، سالروز درگذشت چارلز رابرت داروین، مصاحبه‌ای با احمدرضا بسیج، مسئول بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری انجام شده که در ادامه می‌خوانید.
احمدرضا بسیج، مسئول بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری با تشریح فرضیه داروین، اظهار کرد: بر اساس این نظریه انسان و میمون هر دو از موجودات دیگر پیش از خود به تدریج تکامل یافته و به این مرحله رسیده‌اند.
وی با اشاره به باور عموم در خصوص این فرضیه، تصریح کرد: برداشت غلط اما مرسومی از این نظریه وجود دارد و اکثراً بر این باورند که انسان نسل تکامل یافته از میمون است حال آنکه بر طبق این فرضیه، انسان و میمون هر دو، جد مشترک دارند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به دیدگاه برخی علمای مطرح دینی در خصوص این فرضیه، گفت: بر اساس دیدگاه برخی علمای دین، این آموزه هیچ ضدیت یا مخالفتی با دین ندارد از جمله آیت‌الله علی مشکینی معتقد است که گاهاً احتمال تأیید این نظریه هم وجود دارد و برخی مسائل خلقت بشر و زاد و ولد، بر مبنای داروینیسم قابل توجیه است.
وی با اشاره به دیدگاه آیت‌الله سبحانی و آیت‌الله مکارم در این خصوص، بیان کرد: از دیدگاه این دو عالم دینی، نظریه تکامل حتی اگر موافق آموزه‌های قرآن باشد، ارتباطی با خلقت خداوند و یا نفی دین خدا پیدا نمی‌کند.
بسیج با اشاره به دیدگاه علمایی که بر تناقض فرضیه داروین با قرآن صحه گذاشته‌اند، بیان کرد: یکی از این چهره‌ها آیت‌الله طباطبائی است و معتقد است بشری که اکنون موجود است بواسطه تناسل از مرد و زن معیّنی، یعنی آدم و حوا پدید آمده که آن‌ها نیز انسان‌های کاملی شبیه انسان‌های فعلی بوده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه نظریه تکامل زیستی داروین هنوز در حد فرضیه است و اساس علمی ندارد، ادامه داد: تا کنون و پس از چند قرن از طرح این نظریه، هنوز دلایل و شواهد علمی لازم و کافی برای اثبات آن ارائه نشده، هر چند متأسفانه برخی آن‌را مسلم فرض می‌کنند.
این مدرس دانشگاه یادآوری کرد: این فرضیه با دین مسیحیت نیز در تضاد کامل قرار دارد به همین دلیل بیشترین مخالفان آن از میان مسیحیان هستند چراکه هرگز نمی‌پذیرند که عیسی مسیح(ع) از نسل میمون بوده باشد.
مسئول بسیج اساتید استان با بیان اینکه فرضیه داروین هیچ اساس علمی ندارد، خاطرنشان کرد: از زمان طرح این فرضیه تا کنون کسی پیدا نشده که از جنگل وارد جامعه انسانی شود و ادعا کند من به تازگی انسان شده‌ام یا اجدادم از نسل میمون هستند، ضمن اینکه این سؤال همواره مطرح است که چرا همه میمون‌ها تکامل نیافتند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم

در آئین گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان و گرامیداشت کنگره ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید سرافراز استان، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا، رجبی مدیرکل ورزش و جوانان، میررمضانی فرماندار فریدونکنار، سرهنگ غفارپور رئیس سازمان بسیج ورزشکاران مازندران، معاونان، مسئولان ستادی و روسای ادارات ورزش و جوانان سراسر استان حضور داشتند.

سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا استان در این آئین گفت: از مدیرکل و مجموعه ورزش و جوانان مازندران که پیشنهاد دهنده و مجری این طرح بودند و پایگاه‌های بسیج محلات که با همکاری هم این رویداد را برگزار می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

او افزود: در نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان حدود ۲۰ هزار نفر از سراسر استان مشارکت دارند. مسابقات از سطوح بسیج محلات، حوزه و شهرستان برگزار و نفرات و تیم‌های منتخب شهرستان‌های استان در این مرحله رقابت خواهند داشت.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران نیز در آئین گشایش المپیاد فرهنگی ورزشی و علمی شهید عجمیان، گفت: باید با ترویج اخلاق در محیط ورزش، شهید عجمیان‌ها را پرورش دهیم که این جوانان در حقیقت پشتیبان انقلاب اسلامی هستند.

او افزود: برای برافراشته شدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران تاکنون در مازندران حدود هزار و ۲۵۰ شهید ورزشکار تقدیم کردیم که آخرین آن شهید محسن حسین نیا تکواندوکار مازندرانی بود که در مقابله با تروریست‌ها به شهادت رسید.

رجبی ادامه داد: این دوره از مسابقات با نام شهید عجمیان و دومین کنگره ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید والامقام استان در ۸ رشته فوتسال، والیبال، طناب کشی، طناب زنی، دارت، دوومیدانی، تنیس روی میز و فوتبال روی میز برگزار خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • هفته سوم آوریل؛ از درمان وزوز گوش تا قصه آتش و انسان
  • مشترکان خوش مصرف برق خانگی جوایز نقدی و خودرو دریافت خواهند کرد
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • هیچ فناوری بدون مبنای هستی‌شناسانه نیست