Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهزاد قره‌یاضی عضو هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و دبیر کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری به مهر گفت: بنا داریم در کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورایعالی عتف، برنامه ریزی در زمینه سیل داشته باشیم و در این راستا از اولویت‌های علمی و پژوهشی بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیدوار هستیم که طی این بررسی‌ها راهکارهای علمی به واسطه محققان ارائه شود، بیان کرد: در صدد هستیم که در این زمینه بیشترین استفاده را از انجمن‌های علمی و شورای انجمن‌های علمی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه مردم به طور ویژه و دستگاه‌های دولتی، لشگری و کشوری در کنترل این بحران حد نهایت تدبیر و تلاش را انجام دادند، بیان کرد: این بارش‌ها در کشور ما در صد سال اخیر بی سابقه بوده؛ بر اساس آمار، میانگین بارندگی در کشور طی ۵۰ سال اخیر ۲۰۵ میلیمتر بوده؛ اما از اول مهر ۹۷ تا ۲۶ فرودین ۹۸ ۳۰۵ میلیمتر بارندگی داشتیم.

وی افزود: از همین رو، میزان بارندگی‌ها ۳ برابر سال گذشته بوده است؛ اما اینکه گستردگی بارش‌ها و بی سابقه بودن آن چشم بر بعضی از بی تدبیری‌ها و تخلف‌ها پوشیده شود قابل قبول نیست.

به گفته قره یاضی، بنابراین در حال حاضر باید تنها و تنها به مدیریت بحران به ویژه در استان خوزستان که روند نزولات و ورودی آب استمرار دارد توجه بیشتری شود.

دبیر کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از تصمیماتی که در این کمیسیون گرفته شده این است که جنبه‌های مرتبط با سیل از جمله مواهب ناشی از بارش‌ها مانند افزایش حجم آب دریاچه ارومیه، سیراب شدن اراضی و سفره‌های زیر زمینی، باروری دیم زارها، پر شدن تالاب‌ها، تکمیل سدها، و از جنبه دیگر زیان‌هایی مانند فرسایش خاک، رسوب گذاری این خاک‌ها در پشت سدها، جانمایی روستاهای گم شده، عوارض اجتماعی و اقتصادی حوادث و تعیین سهم خسارات ناشی از مدیریت انسانی، ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و… را مورد بررسی قرار دهیم.

به گفته قره یاضی، البته این اقدامات باید بعد از اینکه هیجانات ناشی از این حادثه فروکش کرد صورت بگیرد.

وی افزود: جامعه علمی کشور با بررسی کارشناسانه در فضای کارشناسی و نه در فضای پر تلاطم خسارات موفق به تصمیم گیری است.

کد خبر 4593489 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: سیل شورای عالی عتف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات رئیس‌جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

رئیس‌جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع کلا‌ن‌پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تامین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهر‌ها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهر‌های در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.

آیت الله رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا به‌عنوان مجری پروژه و مسئولین وزارت راه و شهرسازی، دستور تامین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بیارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس‌جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تاخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.

آیت الله رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیئت دولت آماده کنند.

اطلاع‌رسانی لازم از پیشرفت کار به مردم و سهامداران نیز از دیگر تاکیدات رئیس جمهور به مسئولان مربوط بود.

سومین موضوع جلسه نیز طرح مسائل آب استان و بررسی پیشنهادات و اعتبارات لازم برای حل چالش‌های آبی استان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • دستورات رئیس‌جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • آزمون استخدامی آموزگاری با جدیدترین یافته‌های علمی و پژوهشی
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • ۴ شرط پذیرش نهایی داوطلبان آزمون دکتری ۱۴۰۳
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس