Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@17:59:36 GMT

سیل چه بر سر حمل و نقل فولاد خوزستان آورد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۴۶۵۸

سیل چه بر سر حمل و نقل فولاد خوزستان آورد؟

تهران- ایرنا- مدیر بازاریابی و فروش شرکت ارائه دهنده خدمات حمل و نقل جاده ای در زنجیره تامین گروه فولاد خوزستان گفت: سیلاب اخیر روند تامین مواد اولیه و ارسال محصولات نهایی فولاد خوزستان را با کندی مواجه کرد که مشکلات در حال کاهش است.

«حامد چرخاب» امروز (جمعه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به جاری شدن سیل در استان خوزستان و درگیری 27 روزه با آن اشاره کرد و افزود: سیلاب اخیر موجب متوقف شدن حمل و نقل ریلی گروه فولاد خوزستان بویژه در ایستگاه های راه آهن «دوکوهه» اندیمشک (واقع در استان خوزستان) و «سمنگان» (واقع در خراسان شمالی) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: از آنجایی که زمان راه اندازی مجدد این ایستگاه ها در روزهای نخست سیلاب مشخص نبود و از طرفی نباید روند حمل و نقل در این شرکت بزرگ فولادی متوقف می ماند، با هماهنگی با پیمانکار در ایستگاه های یاد شده نسبت به تخلیه بار واگن ها و بارگیری مجدد آن با کامیون و انجام حمل و نقل جاده ای اقدام شد.
چرخاب خاطرنشان کرد: عمده مواد اولیه مورد نیاز فولاد خوزستان کنسانتره خاک آهن است که برای تولید گندله مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین عمده محصولات نهایی تولیدی شرکت، بلوم و اسلب است.
وی توضیح داد: بخشی از بلوم تولیدی، صادراتی است که از طریق راه آهن به شادگان و از آنجا به بندر امام خمینی (ره) ارسال می شود، اما این خط ریلی مشکلی نداشته و به فعالیت خود ادامه می دهد.
این مدیر بازاریابی در عین حال گفت: ارسال محصولات تولیدی شرکت به مقصدهای داخلی نیز به دلیل تعطیلی پایانه کامیون داران اهواز ناشی از سیل اخیر، کاهش داشته و هیچ شرکتی نتوانسته نسبت به صدور بارنامه اقدام کند.
چرخاب ادامه داد: در شرایط عادی، شرکت گنجینه پردیس روزانه بین 800 تا 900 کامیون مواد اولیه برای فولاد خوزستان ارسال می کرد که در موارد استثنایی مثل زمان اعمال محدودیت های ترافیکی هفته های آغازین سال، کاهش می یافت.
به گفته این مسئول، در حالی که در شرایط عادی روزانه بین 22 تا 25 هزار تن مواد اولیه به گروه فولاد خوزستان ارسال می شد، پس از سیل اخیر به روزانه 10 تا 12 هزار تن کاهش یافته است.
به گزارش ایرنا، تاکنون هفت شهر و 270 روستای استان خوزستان به دلیل سیلاب به صورت کلی و جزیی تخلیه شده و به بیش از 170 هزار نفر سیل زده امدادرسانی شده است.
طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه و رهاسازی آب از سد کرخه و دز به دلیل بارش شدید باران در خوزستان و بالا دست باعث جاری شدن سیلاب در برخی مناطق این استان شده است.
اقتصام*3065**9189 **2021**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيل 98 گروه فولاد خوزستان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاس فولاد بد نشسته، خوب بازی کن!

به گزارش ورزش سه، فولاد خوزستان که در فصل جاری و تا کنون علیرضا منصوریان، ایگناسیو مارتینز، احمد آل نعمه و عبدالله ویسی را به عنوان چهار سرمربی گوناگون روی نیمکت خود در لیگ برتر دیده است، به معنای واقعی کلمه در یک بحران بی سابقه قرار گرفته و شاید برای نخستین بار به عنوان یکی از چهار گزینه جدی سقوط در هفته‌های پایانی شناخته می‌شود.

فولاد مردان اهوازی که یکی از معدود باشگاه‌های حرفه‌ای و پنج ستاره فوتبال ایران به شمار می‌روند، در فصل جاری و فصول گذشته به بیماری عجیبی مبتلا شده و تغییرات زیادی را در سطوح فنی و مدیریتی خود دیده‌اند.

پیوستن عبدالله ویسی سرمربی بومی به فولاد که در فصل گذشته نیز موفق به حفظ سهمیه ارزشمند آبادانی ها در لیگ برتر شده بود، بارقه های امید را دوباره و به معنای واقعی در دل هواداران تیمش به وجود آورده است اما هنوز اهوازی‌ها به فرم ایده آل خود نرسیده و در چهار دیدار فولاد برابر استقلال خوزستان، هوادار، شمس آذر و مس که هدایت فنی‌شان بر عهده گواردیولای وطنی بوده است، هنوز مزه پیروزی را نچشیده و دو تساوی و یک شکست تلخ در اهواز و یک شکست دیگر در خارج از خانه را تجربه کرده‌اند.

فولادی‌ها اما در شش هفته پایانی لیگ برتر شش نبرد حیاتی، بسیار دشوار و سرنوشت ساز را پیش روی خود دارند و در کنار نفت و استقلال به عنوان دیگر همشهریان قعرنشین شان و نساجی برای ماندگاری و بقا می‌جنگند.

فولاد که از جام حذفی نیز با شکست برابر چادرملوی لیگ یکی در مرحله یک شانزدهم نهایی کنار رفته است، در یک توفیق اجباری هفته جاری را استراحت خواهد کرد و هفته آینده اما به دیدار آلومینیوم در اراک می‌رود و نخستین حریف تک رقمی خود در جدول رده بندی را پیش رو دارد.

عبدالله ویسی و شاگردانش سپس در خانه میزبان تراکتوری خواهند بود که برای صعود به رقابت‌های آسیایی تلاش می‌کند و پس از آن به تهران می‌آیند و میهمان استقلال صدرنشین فعلی لیگ برتر و مدعی جدی قهرمانی خواهند بود.

فولادی‌ها در ادامه دوباره به خوزستان سفر خواهند کرد و در خانه به ترتیب پذیرای ذوب آهن یکی دیگر از تک رقمی‌های جدول رده بندی و پیکان خواهند بود که آن‌ها نیز از وضعیت به مراتب بهتری در قیاس با باشگاه نخست شهر اهواز به سر می برند و در آخرین و ششمین ماراتن شش امتیازی شان نیز در قائمشهر میهمان نساجی که آنها نیز برای بقا می‌جنگند خواهند بود که نشان می‌دهد عبدالله ویسی و شاگردانش در یک قرعه دشوار قرار گرفته و به عبارت دقیق‌تر برای ماندن، تاس بد را باید خوب بازی کنند!

دیگر خبرها

  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم
  • ویسی: نام فولاد اینجاست اما اعتبارش نیست
  • رضاییان: هواداران بیایند تا فولاد بماند
  • مارتینز اخراج شد، چون ۲۰ روز فولاد را تعطیل کرد!
  • مدیرعامل فولاد شکایت مهدی رحمتی را تکذیب کرد
  • رکورد شکنی تولید در شرکت فولاد اکسین خوزستان
  • این در شأن فوتبال خوزستان نیست
  • تاس فولاد بد نشسته، خوب بازی کن!
  • فاصله بین قیمت واقعی فولاد با نرخ جهانی بسیار است