Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- «مرضيه هاشمي» خبرنگار و مجري ارشد شبکه پرس تي وي با بيان اينکه آمريکايي ها داراي تخصص ويژه اي در تبليغات رسانه اي هستند، گفت: مردم ايران بويژه جوانان فريب ظواهر زيباي هاليود و رسانه هاي قدرتمند اين کشور را نخورند.

به گزارش ايرنا، « مرضيه هاشمي» خبرنگار، مستندساز، گوينده اخبار آمريکايي - ايراني و مجري شبکه پرس تي وي، شبکه انگليسي زبان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي متولد نيواورلينز ايالت لوييزيانا آمريکا در سال 1361 - 1982 در مذهب شيعه مسلمان شد و در سال 1367 - 1988 به ايران مهاجرت کرد.
او که به منظور ديدار با اعضاي خانواده‌اش و عيادت برادر بيمارش به آمريکا سفر کرده بود در روز 23 دي ماه 1397 در فرودگاه بين‌المللي لامبرت - ست لوي بدون تفهيم توسط اف ‌بي‌آي بازداشت و بدون طرح هيچ اتهامي از سوي دادگاه 11 روز را در بازداشت به سر برد و در نهايت در روز چهارشنبه 23 ژانويه از زندان آزاد شد.
مرضيه هاشمي در سخنراني قبل از خطبه هاي اين هفته نماز جمعه لواسانات اظهار داشت: آمريکا سعي مي کند تا چهره اي انسان دوستانه و صلح طلب را به جهانيان نمايش دهد ولي ما بايد آگاه باشيم، هر چند که برخي افراد در ايران به دوستي و دشمني آمريکا شک دارند.
وي افزود: حضور نيروهاي آمريکايي در سراسر جهان تنها به دليل کنترل و ترس آنها از قدرتمند شدن مناطق مختلف است.
خبرنگار پرس تي وي ادامه داد: انتخاب باراک اوباما رئيس جمهوري سابق آمريکا بدليل سياه پوست بودنش نيز يک بازي سياسي بود تا عدالت دروغين کشور آمريکا را به ديگران نمايش دهد که متاسفانه برخي نيز باور کردند.
وي با اشاره به بازداشتش در جريان سفر سال گذشته به آمريکا، ابراز کرد: من شهروند آمريکا و از خودشان هستم، اما بعد از بازداشت با زنجير من را منتقل مي کردند و با اين کار چهره اصلي خود را به همه نشان دادند.
وي به تحريم هاي 40 ساله آمريکا عليه ايران اشاره کرد و افزود: کساني که فکر مي کنند آمريکا با وجود تحريم از کاهش قدرت خريد مردم ناراحت است، سخت در اشتباهند.
مجري ارشد شبکه پرس تي وي افزود: برنامه و هدف اصلي آمريکا از گروهک داعش و ظلم هايي که در يمن و عراق و ... مشاهده مي کنيم، تنها براي مقابله با ايران است و از اين طريق سعي در ضربه به نظام ايران را دارند.
وي بيان کرد: آمريکايي ها از طريق رسانه ها و شبکه هاي مجازي، ايران را به دخالت در امور کشورها تبليغ مي کند ولي غافل از اينکه خودشان از آن گوشه جهان در خليج فارس لشکرکشي مي کنند.
هاشمي ادامه داد: ايراني ها در امور هيچ کشوري دخالت نمي کنند و تنها از خود دفاع مي کنند.
وي يادآور شد: شبکه هاي معاند مانند بي بي سي در جريان فتنه سال 88 تظاهر بر آشوب و جنگ در داخل ايران مي کردند و سعي در براندازي نظام داشتند.
خبرنگار پرس تي ويوي ادامه داد: آمريکا دانش آموزاني را به زبان فارسي آموزش مي دهد تا از آنها جاسوس و نفوذي بسازد و مردم ما بايد آگاه باشند و دوست و دشمن خود را بشناسند.
وي گفت: مردم همواره در خط اول مقاومت ايستاده اند و بايد بدانند تمام افراد آزاديخواه نگاهشان به ملت ايران است.
هاشمي اضافه کرد: هر چند که در شرايط سختي به سر مي بريم ولي هر راه درستي سخت است و بايد تلاش کنيم به موفقيت دست يابيم.
لواسانات يکي از بخش هاي شهرستان شميرانات در 11 کيلومتري شمال شرقي تهران واقع شده است.
تهرام/9897/6003
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی یادداشتی را برای این خبرگزاری ارسال کرد که متن آن به شرح زیر می باشد:

جامعه پذیری به بیان ساده فرآیندی است که در آن ارزش ها و هنجاری های یک جامعه از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

در هر جامعه ای که این فرآیند به هر دلیلی به طور کامل عملی نشود و یا به کندی و با اختلال صورت گیرد، شاهد شکاف ارزشی و فکری در آن جامعه خواهیم بود.

عوامل متعددی می توانند در فرآیند جامعه پذیری اختلال ایجاد کنند که یکی از آنها کاستی در عملکرد ساختارها و نهادهای مستقر است.

ایران کنونی از جمله جوامعی است که در حال گذار از سنت به مدرنیته است و این فرآیند چند وجهی و تاریخی آثار عمیق و گسترده ای بر اجتماع می گذارد که یکی از آنها ایجاد اختلال در انتقال الگوهای فکری، ارزشی و رفتاری است.

بر همین اساس امروز شاهد تفکر احساسات و رفتار متفاوت و حتی متضاد بین نسل ها و دهه های سنی هستیم که به شدت در حوزه های مختلف از جمله آسیب های خانواده روابط مختل عاطفی و اجتماعی و بسیار پرواضح در مسئله حجاب نمایان است.

در چنین جامعه ای نهادهای مستقر وظیفه خطیر مبتنی بر حراست از ارزش ها و هنجارها و انتقال متناسب آن به نسل های آتی را عهده دارند.

لذا "جامعه پذیری" یا همان انتقال ارزش ها و هنجارها به نسل های بعدی رسالت مهمی است که بر عهده ساختارها و نهادهای اجتماع به خصوص دستگاه هایی است که با جوانان نوجوانان و کودکان در ارتباطاند و وظیفه دارند با توجه به جامعه مخاطب و ویژگی های آن با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله هنر، رسانه، ورزش و.... به این مهم بپردازند.

از جمله این نهادها وزارت ورزش و جوانان و نهادهای مرتبط با آن "سازمان تربیت بدنی" است. دستگاهی که غالب جامعه مخاطب آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند و از میدان هایی است که می تواند در زمینه درونی سازی ارزش ها و هنجارها بسیار موثر باشد.

هر چند در ورزش حرفه ای با همه چالش ها قهرمانان ما، مرزبان ارزش های بانوی مسلمان ایرانی بوده اند. ولی در همین عرصه نیز نتوانسته ایم الگوهای درخشانی را برای دختران کودک و نوجوان جامعه ارائه کنیم.

در ورزش همگانی نیز امروز شاهد شکل گیری گروه های کوه نوردی، دوچرخه سواری و ...هستیم که بستر بسیار مناسبی برای فعالیت های اصیل فرهنگی و تربیتی است، ولی آنچه در این گروه های غالب است، ترویج روابط عاطفی خارج از چارچوب و مخاطره آمیز برای اعضاست.

ورزش و جوانان تلفیق ارزشمندی است که می توان برپایه آن ارزش های ناب انسانی و اسلامی را درجامعه ایرانی نهادینه ساخت و آینده این مرز و بوم را از امنیت ،انسانیت، زیبایی و رشد لبریز ساخت.

اکثر تحقیقات صورت گرفته در جامعه نشان می دهد که بیشتر افراد شرکت کننده در ورزش نه تنها حجاب را مانع از ورزش کردن نمی دانند، بلکه آن را فرصتی برای شکوفایی خود می دانند.

فلذا در توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نباید تنها زنان مخاطب قرار گیرند و نقش و مسئولیت مردان فراموش شود بلکه باید عفاف و حجاب به عنوان امری که به هر دو جنس زن و مرد مربوط می شود، تلقی شود و فضای فرهنگی و ورزشی جامعه می بایست به نحوی ساخته شود که افراد به صورت طبیعی در آن فضا به رعایت حجاب و عفاف رغبت نمایند و بدان عادت کنند.

نگارنده: عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897697

دیگر خبرها

  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضد انقلاب
  • اسامی برندگان لاتاری در ایران | خاطرات برندگان لاتاری ایرانی
  • روایت مجری من و تو از پروژه‌های فریب زنانه ضدانقلاب+ عکس
  • ارزش‌های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • بازگشت برنامه «چهارگاه» به شبکه چهار با حضور حسام‌الدین سراج، محمداسماعیل آذر و ...
  • پخش «چهارگاه» از شبکه چهار سیما
  • تصویب قانون ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • واگذاری مدیریت ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال