Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-18@23:51:59 GMT

روحانی از پیچ و خم‌های اداری ناراحت شد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۹۴۹۵

روحانی از پیچ و خم‌های اداری ناراحت شد

هفته گذشته یکی از خبرگزاری‌های کشور به نقل از حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری خبر از آن داد که رئیس جمهوری از پرداخت نشدن خسارات سیل سال 95 به کشاورزان به شدت عصبانی شده است. او در گفت‌وگوی کوتاه با «ایران» در این باره توضیح می‌دهد.




صحبت‌های اخیر شما درباره مطالبات کشاورزان خوزستان از سال 95 و دلخوری رئیس جمهوری بحث برانگیز شده است، حقیقت ماجرا چه بود؟
من نگفتم که رئیس جمهوری از شخص خاصی ناراحت شدند، بلکه درباره اصل موضوع که چرا کار به این صورت در پیچ و خم‌های اداری افتاده است، گله‌مند بودند و دستور هم دادند که سریعاً کار انجام شود و در جلسه بعدی دولت هم مطابق گزارشی که آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دادند، دستور آقای رئیس جمهوری اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به این ترتیب 100 میلیارد تومان مطالبات کشاورزان خوزستان پرداخت شده است؟
اساسا رئیس جمهوری دستور داده‌اند که مطالبات قبلی و برای کارهای فوری و فوتی سیل اخیر تنخواه در اختیار استانداران قرار بگیرد که سریعاً مشکلات را حل کنند.
مسأله دیگر اینکه اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس مطرح است، با توجه به اینکه دولت نیز لایحه جامع انتخابات را به مجلس تقدیم کرده بود، که بسیاری با هم همپوشانی دارد، آیا دوباره کاری نمی‌شود؟
ما از قبل هم معتقد بودیم که  چون لایحه جامع انتخابات نتیجه یک کار کارشناسی چندین ساله مفصل و مبسوطی است که هم کنشگران سیاسی و هم احزاب و کارشناسان سیاسی درباره آن نظر داده‌اند و هم کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس، کارشناسان شورای نگهبان و هم کارشناسانی از خود دولت، همه نسبت به آن اظهارنظر کردند و در سایت وزارت کشور قرار گرفت که این فرایندها سبب شد این لایحه از غنای کارشناسی و جامعیت بالایی برخوردار شود. از این رو از ابتدا هم پیشنهاد ما این بود که لایحه جامع انتخابات دولت در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، اما با توجه به اینکه از قبل مجلس شورای اسلامی طرحی را با عنوان استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی تهیه کرده بود که ذیل آن احکامی از قانون انتخابات هم اصلاح می‌شد، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی این را به رأی گذاشت و مجلس به مطرح شدن طرح رأی داد. اکنون هم در مواردی که طرح نمایندگان محترم با لایحه جامع انتخابات همپوشانی ندارد یا از غنای کارشناسی کمتری برخوردار است، با تدبیر ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به کمیسیون ارجاع می‌شود. ما کماکان معتقدیم که لایحه جامع انتخابات همان طور که از اسمش پیدا است، از جامعیت بسیار بیشتر و از غنای کارشناسی بالایی برخوردار است و اگر آن تصویب شود، می‌تواند بسیاری از مشکلاتی که معمولاً در هر انتخاباتی داریم یا گله‌هایی که در برخی انتخابات با آن مواجه هستیم را به صورت قابل توجهی حل یا کم کند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کنیم

رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر رییس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره وضعیت بازار ارز، گفت: مجلس شورای اسلامی هفته آینده جلسه‌ای درباره وضعیت بازار ارز خواهد داشت.

به گزارش مشرق، محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، اظهار کرد: بر اساس اصلاحات آئین‌نامه داخلی مجلس قرار بود بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه مربوط به منابع، مصارف و احکام، دولت جداول را مبتنی بر بخش اول ارائه دهد، اما الان تفاوت زیادی بین اعداد و ارقام احکام با جداول وجود دارد.

وی در ادامه بیان کرد: درباره موضوع ارز قرار بود مجلس جلسه‌ای برگزار کند که به دلیل اتفاقات اخیر به تأخیر افتاد؛ انتظار می‌رود جلسه فوق‌العاده‌ای در این مورد تشکیل شود. باید موضوع سیاست‌های ارزی تعیین تکلیف شود، چرا که چالشی برای سیاست‌های اقتصادی کشور است.

در ادامه جلسه، محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: بخش دوم لایحه بودجه بر اساس بند (ب) ماده ۱۸۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد و کمیسیون تلفیق، صحن مجلس و حتی دولت نمی‌توانند احکام جدیدی را در جداول بیاورند. بر این اساس اگر تغییری درباره موضوع مالیات یا LPG در جداول لحاظ شده باشد، به معنای حکم جدید است که امکان طرح آن در بخش دوم لایحه بودجه وجود ندارد.

وی تاکید کرد: نمایندگان در پیشنهادات خود دقت داشته باشند و در کمیسیون تلفیق و همچنین در جریان بررسی بودجه در صحن مجلس، امکان طرح حکم جدید نیست. اگر دولت هم در بخش دوم لایحه بودجه حکم جدیدی آورده باشد، خلاف قانون عمل کرده و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی بر اساس ماده ۱۸۲ آئین‌نامه، بخش اول لایحه بودجه یعنی منابع و مصارف را تصویب کرد که بعد از تأیید شورای نگهبان تبدیل به قانون و در اسفند ماه ابلاغ شد. بر این اساس دولت، کمیسیون تلفیق و مجلس شورای اسلامی حق تغییر منابع و مصارف را ندارند، اما جابه‌جایی بین جداول امکان‌پذیر است.

وی درباره وضعیت بازار ارز هم گفت: جلسه مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز به تأخیر افتاد، اما حتماً جلسه‌ای هفته آینده در این مورد برگزار خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم تعیین تکلیف شد
  • قالیباف: وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کنیم
  • تذکر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره تلاطمات بازار ارز
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تعیین تکلیف لایحه تجارت پس از ۲۰ سال در مجلس یازدهم
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس
  • مجلس هفته آینده وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند | رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس : نگران وضعیت بازار ارز هستیم
  • هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند
  • تخصیص ۶۰ درصد اعتبارات تنگستان