Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جشن مهرورزی با هدف جمع آوری کمک های انسان دوستانه کودکان مهدهای بهزیستی شهرستان ری در مهد کودک تیکا به عنوان مکان پایلوت برای  جمع آوری کمک های کودکان بهزیستی شهرستان ری     برگزار شد.

مریم صفایی معاون اجتماعی بهزیستی شهرستان ری گفت: همزمان با آغاز بارندگی های سیل آسا در کشور و وقوع حوادث ناشی از سیلاب ها در برخی استانها، سازمان بهزیستی در راستای کمک به هموطنان سیل زده در چندین مرحله اقدام به جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی اظهار داشت: به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج) جشن مهر ورزی به منظور جمع آوری اقلام مورد نیاز برای کودکان آسیب دیده از سیل اخیر در 25 مهدکودک شهرستان ری برگزار شد.

 صفایی افزود: پویش مهرورزی با اجرای برنامه های مختلف و متنوعی شامل سرود، تئاتر، جشنواره غذا، عروسک گردانی و غیره در 25 مهد کودک شهرستان ری اجرا شد و کودکان همه مهد ها با حضور در مهدکودک تیکا به عنوان پایلوت اجرای طرح مهرورزی، هدایای خود را شامل: اسباب بازی، لوازم التحریر، کتاب، وجه نقد، کنسرو، پوشاک، پتو و ... برای کودکان مناطق سیل زده تحویل این مرکز دادند.

معاون اجتماعی بهزیستی شهرستان ری هدف از برگزاری این جشن را آموزش عملی مهرورزی و نوعدوستی به کودکان دانست و گفت: برگزاری این جشنها موجب می شود که بچه ها از سنین پایین با فرهنگ دیگر خواهی، نوعدوستی و کمک به همنوعان آشنا شوند.

وی افزود: جشنواره غذا نیز به همت خانواده ها برگزار شده است و عواید آن برای کمک به سیل زده ها اختصاص می یابد. 

صفایی افزود: بهزیستی استان تهران اقدام به برپایی چادر مهد کودک و اسکان کودکان مهدها در مناطق سیل زده کرده است؛ همچنین تیم های اورژانس اجتماعی در جهت ارائه مشاوره های خاص روانشناسی به مراکز شبه خانواده بی سرپرست و بد سرپرست که دچار مشکل شده اند اقدامات بسیاری انجام داده است.

 

 

 

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت

ایسنا/اصفهان رئیس اداره محیط زیست شهرستان اردستان گفت: سال گذشته با مجموعه اقدامات انجام شده تعداد ۱۰ واحد از صنایع شهرستان اردستان در لیست صنایع آلاینده قرار گرفته است.

حسین شواخی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع رهاسازی پسماندهای عادی و نخاله‌های ساختمانی یکی از معضلات شهرستان اردستان است که علاوه بر اینکه چهره حاشیه شهر و روستاها را نازیبا می‌کند ولی تاکنون برخورد مؤثری با متخلفان نشده است.

وی افزود: قانون متعددی از جمله احکام کیفری حبس، جریمه نقدی، توقیف وسایل نقلیه و... برای برخورد با متخلفان تخلیه نخاله‌های ساختمانی و دیگر پسماندهای زباله وجود دارد. از شهروندان می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلیه غیرمجاز ضمن مستندسازی موضوع را به واحدهای مسئول در شهرداری‌ها، اداره محیط زیست، شبکه بهداشت و درمان و حتی دادگستری اطلاع دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان اردستان با بیان اینکه برخورد با صنایع آلاینده در دستور کار قرار دارد، افزود: سال گذشته با مجموعه اقدامات انجام شده تعداد ۱۰ واحد از صنایع شهرستان اردستان در لیست صنایع آلاینده قرار گرفته که توسط دارایی استان یک درصد از فروش آن‌ها را به‌صورت متمرکز و بر اساس سرانه جمعیت برای کل استان تخصیص می‌دهد که شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها از این عوارض بهره‌مند می‌شوند.

شواخی گفت: با بررسی‌های انجام شده حدود ۵۰ درصد صنایع شهرستان اردستان به دستگاه قضایی معرفی شدند و پرونده این واحدها در دست رسیدگی است. صنایع آلاینده یک اهرم بازدارنده برای دولت است، زیرا در صورت استمرار وضعیت آلایندگی باید یک درصد از درآمد خود را به عنوان جریمه پرداخت کند.

زباله‌های بیمارستانی را به تفکیک جمع‌آوری و دفن کنید

وی در خصوص وضعیت زباله‌های عفونی و بیمارستانی شهرستان، گفت: زباله‌های بیمارستانی حتی پس از آنکه توسط دستگاه، بی خطرسازی شدند زباله عادی محسوب نمی‌شوند و نباید با زباله‌های شهری جمع‌آوری و مخلوط شوند. باید زباله‌های بیمارستانی و مطب‌های خصوصی به‌صورت کاملاً مدیریت شده جمع‌آوری و سپس جداگانه دفن شوند.

شواخی با بیان اینکه روزانه به طور متوسط ۴۵ تن در کل شهرستان اردستان زباله جمع‌آوری می‌شود، گفت: مدیریت پسماند زباله‌ها در شهر زواره بهتر از شهرهای اردستان و مهاباد است و دفن و پسماند زباله‌ها در این دو شهر به صورت اصولی انجام نمی‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • ماجرای غرق شدن پسر بچه ۷ ساله در اردوی ازمیغان تا بهشت
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • گردهمایی طلاب و روحانیون شهرستان چرام
  • توزیع بیش از ۸ میلیارد ریال فطریه میان مددجویان بهزیستی البرز
  • اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و جمع آوری معتادین متجاهر در بیجار
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند