Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-16@04:03:52 GMT

 پوشش کامل مراقبت از مادران باردار در مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۹۷۰۲

 پوشش کامل مراقبت از مادران باردار در مناطق سیل زده

به گزارش ایسکانیوز، دکتر علیرضا رئیسی در جلسه ستاد مدیریت بحران بهداشت و درمان استان خوزستان افزود: با توجه به اسکان تعدادی از هموطنان در اردوگاه های سیل زدگان، ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی به مردم درگیر سیلاب به ویژه گروهای حساس مانند مادران باردار، کودکان و سالمندان نباید متوقف شود و در این زمینه برنامه ریزی لازم برای ارایه خدمات به صورت فعال و مستمر صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: با توجه به گرم شدن هوا باید مساله اسکان موقت سیل زدگان به صورت جدی مورد توجه و پیگیری قرار گیرد و در این زمینه اقدام لازم به عمل آید.

دکتر رئیسی با تاکید بر لزوم ثبت خدمات ارائه شده به سیل زدگان گفت: با توجه به بررسی تمام شاخص های مورد نظر، نظام مراقبت سندرمیک در حوزه پیشگیری از بیماری ها، سلامت خانواده، بهداشت محیط و سلامت روان در حادثه سیل خوزستان بسیار خوب اقدام کرده اند و تاکنون هیچ گزارشی از بیماریهای واگیر مشاهده نشده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: تمامی مادران باردار ساکن در اردوگاه ها باید به صورت روزانه مورد ویزیت و مراقبت قرار گیرند همچنین به دلیل اهمیت تغذیه آنها، باید تحت پوشش یک پکیج غذایی سالم قرار گیرند و اطمینان حاصل شود که سبد غذایی حتما توسط خود مادر مصرف می شود.

وی افزود: همچنین مادران باردار پرخطر باید از نظر بیماریهای غیرواگیر نیز مورد مراقبت مستمر قرار گیرند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع سلامت روان سیل زدگان بیان کرد: سلامت روان در بلایا از اهمیت بالایی برخوردار است و تیم های سلامت روان باید در کنار مردم باشند و هرگونه فعالیت در این حوزه حتما باید با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام پذیرد.

وی تصریح کرد: هیچگونه کمبودی در زمینه تامین و توزیع دارو و واکسن وجود ندارد و برای تمامی افراد زیر ۱۵ سال مناطق سیل زده در چند روز گذشته واکسن تزریق شده است.

دکتر رئیسی در پایان گفت: با توجه به گرمای هوا، رعایت بهداشت فردی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و نقش آموزش خود مراقبتی با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماری، نقش تعیین کننده ای است. از مردم عزیز میخواهیم به توصیه ها و آموزش های همکاران بهداشت توجه ویژه داشته باشند.

گفتنی است، در این نشست دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر نظری رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمعی از مدیران بهداشتی و درمانی حضور داشتند.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر علیرضا رئیسی ستاد مدیریت بحران بهداشت و درمان معاون بهداشت وزارت بهداشت سیل سیل زدگان اسکان موقت سیل زدگان پوشش کامل مراقبت از مادران باردار مناطق سیل زده سلامت روان سیل زدگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت سیل سیل زدگان اسکان موقت سیل زدگان مناطق سیل زده سلامت روان سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر مرندی، چهره مؤثر در حوزه بهداشت و درمان کشور

همشهری آنلاین- دکتر سیدحسن امامی رضوی، متخصص جراحی عمومی و دبیر فرهنگستان علوم پزشکی ایران: سابقه همکاری من با آقای دکتر مرندی به سال۱۳۷۲ برمی‌گردد. ایشان وزیر بهداشت بودند و من در یکی از معاونت‌های وزارت بهداشت به‌عنوان مشاور و قائم‌مقام با ایشان همکاری داشتم. بعد از آن همکاری ما ادامه داشت. از سال ۷۴ تا ۷۶ معاون ایشان در وزارت بهداشت بودم و از سال۸۸ نیز من عضو پیوسته فرهنگستان علوم و پزشکی شدم و ارتباط نزدیک‌تری با ایشان دارم. آقای دکتر مرندی خصوصیات ویژه بسیاری دارند که یکی از آنها، پایبندی به اعتقادات است. انسان بسیار معتقد و ولایتمداری هستند و بسیار پیگیرند تا کاری که به آن اعتقاد دارند، به نتیجه برسد. در عمل به اعتقادشان خیلی جدی هستند و با هیچ‌کسی در این خصوص ملاحظه یا تعارف ندارند.

نظم ایشان خصوصیت دیگری است که در طول این سال‌ها همیشه شاهد بوده‌ام. هم خودشان بسیار آدم منظمی هستند و هم دیگران را به این مسیر می‌کشانند. بارها اتفاق افتاده که افراد در هر سطح و مقامی که بودند اگر در جلسات با تأخیر حاضر می‌شدند، حتما به‌دلیل بی‌نظمی با برخورد جدی و تذکر آقای دکتر مواجه می‌شدند و این موضوع اوایل برای من مایه تعجب بود. این نظم و جدیت، در پیگیری کارهایی که به افراد می‌سپردند هم وجود دارد.

دکتر مرندی، در حوزه نظام سلامت، پیشرو هستند. در این ۴۰سال که در خدمت نظام سلامت جمهوری اسلامی هستند، در هر جایگاهی که بوده‌اند، همیشه نوآوری‌هایی را در نظام سلامت کشورمان ایجاد کرده‌اند؛ چه زمانی که وزیر بودند و چه زمانی که نماینده مجلس بودند. سال‌هاست در ریاست فرهنگستان علوم پزشکی را برعهده دارند و حتی زمانی که هیچ‌کدام از این مسئولیت‌ها را نداشتند، به‌عنوان عضو ساده کمیته کشوری واکسیناسیون اطفال یا ایجاد انجمن علمی نوزادان، شاهد نوآوری ایشان در نظام سلامت کشور بوده‌ایم.

ایشان در عین حال که در کار جدی هستند، اما خارج از فضای اداری، اهل بذله‌گویی و شوخی توأم با احترام هستند. این خصوصیت را در برخورد با خانواده محترمشان را هم دارند و بسیار اهل خانواده هستند.

یک نکته برجسته در زندگی آقای دکتر مرندی وجود دارد که شاید در برخی مسئولان کمتر دیده شود. من از سال ۷۲ به‌طور مستقیم با ایشان کار کرده‌ام و با وجود اینکه برای کارشان بسیار وقت می‌گذارند اما از خانواده غافل نیستند. برخورد ایشان با همسر و فرزندانشان بسیار محبت‌آمیز است. همه اعضای خانواده ایشان ولایتمدار و افرادی معتقد ‌و از نظر اعتقادی کاملا با همدیگر همسو هستند. این موضوع حاصل ۲‌چیز است؛ یکی محبتی که به خانواده دارند و عامل دیگر به قلب پاک‌ ایشان برمی‌گردد و این نعمت و برکت را به ایشان عطا کرده است.

کد خبر 843592 برچسب‌ها مجله زندگینامه چهره‌های سیاسی جهان چهره‌های مشهور مجله زندگینامه چهره‌های سیاسی ایران

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال تحت پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • دکتر مرندی، چهره مؤثر در حوزه بهداشت و درمان کشور
  • بیش از ۲۷ میلیون نفر ، زیر پوشش برنامه ملی سلامت خانواده
  • ارائۀ خدمات مراقبتی به ۹۰۰ نفر از مادران باردار و کودکان در شهرستان زاوه
  • صرفه‌جویی ناشی از تاثیر «پیگیری بیمار» بر شاخص‌های «بستری مجدد» بررسی می‌شود
  • ۲۷ میلیون نفر زیر پوشش برنامه ملی سلامت خانواده
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت پرستاری و مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت
  • مادران باردار زیر چتر بیمه سلامت
  • مرگ‌ومیر مادران باردار در الیگودرز به صفر رسید