Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@15:18:05 GMT

راه‌های تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۹۷۸۱

راه‌های تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  روغن کنجد از جمله روغن‌های گیاهی پرمصرف در جهان است. در ایران نیز در سال‌های اخیر با روی آوردن مردم به مصرف روغن‌های طبیعی و گیاهی که بطور سنتی تهیه می‌شوند، روغن کنجد نیز در سبد غذایی و روغن‌های مورد استفاده مردم قرار گرفته است.

بیشتربخوانید: چگونه زعفران اصل را بشناسیم؟

اما همانند بسیاری از کالا‌های محبوب و پرطرفدار که البته قیمت آن‌ها بالاست و تهیه نوع مرغوب آن زحمت دارد و همیشه عده‌ای سودجو به دنبال سود و پول بیشتر هستند، در زمینه تولید روغن کنجد نیز تقلب و سودجویی وجود دارد و بعضا روغن کنجد‌هایی که یا مرغوب نیستند و یا تقلب در آن‌ها وجود دارند، در بازار عرضه می‌شود که در زیر چند روش به منظور تشخیص روغن کنجد اصل از نوع تقلبی یا نامرغوب آن آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونگی تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی

نکته اول این است که در خرید هر نوع کالا بویژه مواد غذایی سعی کنید که از فروشگاه‌های معتبر و مورد اطمینان خرید را انجام دهید. روغن باید از ارده کنجد یعنی پودر و خمیر شده دانه‌های کنجد تهیه شود و تهیه روغن کنجد مستقیم از دانه‌های کنجد طبق نظر متخصصان طب سنتی قابلیت خوراکی و خواص مفید روغن کنجد را ندارد.

یک راه تشخیص اصل بودن روغن کنجد توجه به قیمت آن است که البته باید اذعان کرد که در همه شرایط و موارد صدق ندارد، توجه به قیمت آن است. در واقع بعضی از روغن کنجد‌ها ارزانتر از قیمت یک کیلو کنجد عرضه می‌شوند که از لحاظ منطقی این نمی‌تواند درست باشد. زیرا که اگر واقعا از کنجد واقعی و مرغوب در تهیه روغن کنجد استفاده کرده باشند باید قیمت یک کیلو روغن کنجد حداقل کمی بالاتر از قیمت یک کیلو دانه کنجد باشد. این حالت برای دیگر انواع روغن‌ها مانند روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن بادام نیز صدق می‌کند.

تشخیص روغن کنجد اصل
۱ – شاید ساده‌ترین راه تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی توجه به رنگ و بوی روغن کنجد باشد. روغن کنجد طبیعی و اصل بوی ملایم کنجد داشته و رنگ آن زرد متمایل به طلایی است.
۲ – روش دومی که می‌توان برای تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی گفت: توجه به خواص و حالات روغن کنجد است. روغن کنجد اصل و مرغوب حرارت زیادی را تحمل می‌کند و مانند روغن‌های نباتی یا روغن مایع‌ها بعد از حرارت دیدن نمی‌سوزد و بوی بدی ساتع نمی‌کند.
۳ – روش سوم این است که روغن کنجد را در هوای سرد امتحان کنید تا ببینید اصل و طبیعی است یا تقلبی. توجه کنید که روغن کنجد در اثر سرد شدن و در دمایی حدود ۶ درجه حالت سفت شده می‌گیرد و به اصطلاح می‌بندد که این نشانه مرغوب، طبیعی و اصل بودن روغن کنجد است.
۴ – در نهایت برای تست و تشخیص اصل بودن روغن کنجد می‌توانید آن را روی پوست خود بمالید تا پوستتان چرب شود. اگر روغن کنجد طبیعی و اصل باشد پس از چند دقیقه با آب گرم آن را بشویید که اگر طبیعی باشد تنها نرمی روغن بر روی پوست باقی می‌ماند.

منبع: پارسینه

انتهای پیام/

روغن کنجد اصل را چگونه از تقلبی تشخیص دهیم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نوکیای تقلبی حرام است!

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.

«سید کاظم موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ما پیرامون حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از این شرکت خارجی اظهار کرد: عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. 

در چنین شرایطی مردم می‌توانند به دلیل خسارتی که از این محل شامل حالشان شده از عرضه کننده آن شکایت کنند.

نایب رئیس کمیسیون مجلس اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: کالا‌هایی باید در بازار عرضه شود که از تایید استاندارد‌های داخلی و بین المللی برخوردار باشد. اخیرا در فضای رسانه‌ای کشور شنیده شده که تلفن همراه تقلبی با عنوان نوکیا در بازار فروخته می‌شود که از اصالت کافی برخوردار نیست. خرید این موبایل صرفاً باعث هدررفت پول مردم می‌شود؛ لذا، فروش این نوع تلفن‌های همراه را دور از انصاف و حرام می‌دانم.

وی تاکید کرد: نهاد‌های نظارتی کشور مانند سازمان بازرسی کل کشور و تعزیرات حکومتی باید به این موضوع ورود کنند. وزارت صمت هم به عنوان متولی بازار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد. مگر مردم ایران افراد متقلبی هستند که اکنون بخواهند از گوشی تقلبی استفاده کنند.

موسوی در پایان تصریح کرد: مردم در بازار پول یک کالای اصل را پرداخت می‌کنند، اما در نهایت یک محصول تقلبی را دریافت می‌کنند. بروز مسائل مشابه با این موضوع صرفا باعث بی اعتمادی مردم به بازار و مخدوش شدن ذهنیت آنها نسبت به فضای اقتصادی کشور می‌شود.

منبع: بازارنیوز

tags # موبایل سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • مقابله با شوینده‌های تقلبی با الزام شناسه رهگیری + فیلم
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار
  • چگونه ایرپاد های فیک را از اصل تشخیص دهیم؟
  • راه‌های تشخیص طلا یا سکه اصل از تقلبی | کسی که به او سکه تقلبی فروخته شده باید چه کند؟
  • معرفی و مزایای شامپو بدون سولفات