Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران آمریکایی برای نخستین بار، کاهش اتصالات مغزی را یک دلیل احتمالی برای رفتارهای مخرب کودکان مبتلا به اوتیسم معرفی کردند. آفتاب‌‌نیوز : به نقل از بیزینس استاندارد، بیش از یک چهارم کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم، به اختلالات مخرب رفتاری دچار هستند. پژوهشگران "دانشگاه ییل" (Yale University) آمریکا برای نخستین بار، یک دلیل احتمالی برای این شرایط معرفی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها باور دارند علت اصلی بروز این رفتارها، مکانیسمی است که احساسات متفاوت را در مغز کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری تنظیم می‌کند.
"دنیس سوخودولسکی" (Denis Sukhodolsky)، استادیار دانشگاه ییل و از نویسندگان این پروژه گفت: رفتارهای مخربی مانند پرخاشگری، تحریک پذیری و ناسازگاری، در کودکان مبتلا به اوتیسم متداول هستند و از دلایل اصلی درمان و بستری شدن این کودکان به شمار می‌روند. با وجود این، اطلاعات کمی درباره ریشه‌های زیستی مشکلات رفتاری در کودکان مبتلا به اوتیسم در دست است.
پژوهشگران در این پروژه، از "تصویرسازی تشدید مغناطیسی کارکردی" یا "اف‌ام‌آرآی" (fMRI) استفاده کردند تا فعالیت مغز کودکان مبتلا به اوتیسم را هنگام درک احساس بررسی کنند. در این آزمایش، از کودکان خواسته شد تا هنگام قرار گرفتن در سیستم اسکنر، به تصاویری از چهره انسان نگاه کنند که حالات خونسردی یا ترس را نشان می‌دهد.
در پایان آزمایش مشخص شد که اتصال کمی میان "هسته آمیگدال" (nucleus amygdalæ) و قشر قدامی- جانبی پیش‌پیشانی مغز کودکان وجود دارد و همین موضوع، می‌تواند عامل بروز رفتار مخرب باشد. قشر قدامی- جانبی پیش‌پیشانی، یکی از مسیرهای مهم مغز است که در تنظیم احساسات نقش دارد و آمیگدال نیز نقش مهمی در درک احساسات و ایجاد پاسخ به آنها ایفا کند.
"کریم ابراهیم" (Karim Ibrahim)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: اتصال میان هسته آمیگدال و قشر قدامی- جانبی پیش‌پیشانی، نقش منحصر به فردی در بروز رفتارهای مخرب دارد اما با شدت یافتن کمبودهای اجتماعی یا اضطراب مرتبط نیست زیرا این گونه رفتارها معمولاً با یک شبکه مغزی جداگانه در ارتباط هستند و می‌توان آنها را از نشانه‌های اصلی اوتیسم جدا دانست.
سوخودولسکی افزود: یافته‌های این پژوهش، یک مکانیسم مغزی را نشان می‌دهند که در عدم تنظیم احساسات کودکان مبتلا به اوتیسم نقش دارد و یک نشانگر زیستی احتمالی را برای رفتارهای پرخاشگرانه در آنها مشخص می‌کنند.
این پژوهش، در مجله " Biological Psychiatry" به چاپ رسید.
ایسنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مغز کودک اتصالات مغزی اوتیسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، ابوالقاسم محی الدینی با حضور در پارک آموزش ترافیک شهرداری، از روند آموزش رفتار‌های ترافیکی به دانش آموزان بازدید کرد.

وی با بیان اینکه برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی باید آموزش در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

شهردار افزود: علاوه بر دانش آموزان مهدکودک، پیش دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم درخصوص رفتار‌های ترافیک، مقررات ایمنی عبور و مرور و همچنین خطر‌های ناشی از بی توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی را فرا می‌گیرند.

محی الدینی اظهار داشت: آموزش در این پارک به منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات در هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است، بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به راحتی آموزش‌های مختلف را فراگرفته و به خوبی رعایت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • کم‌خطر اما پردردسر!
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است