Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@05:31:45 GMT

ابتکار: موافق تحریم انتخابات نیستم، باید امیدوار باشیم

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۱۲۰۹

معصومه ابتکار گفت: جریانات اصلاحات‌ در عین حال که نقدهای منصفانه خود را درباره کارهایی که باید انجام می‌شد و نشد، بیان می کنند، باید درباره محدودیت ها و مشکلات دولت حرف بزنند و دستاوردها و پیشرفت‌های این دوره را برای مردم بگویند. آفتاب‌‌نیوز : معصومه ابتکار در گفتگو با خبرآنلاین درباره نگاه خود به پیشنهاد حجاریان برای مشارکت مشروط اصلاح طلبان در انتخابات مجلس گفت: فعلا مسائل مطرح شده در حد گمانه زنی و طرح کلی هستند بنابراین خیلی زود است تا تصمیم‌گیری و جمع بندی نهایی درباره انتخابات برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاحات وسیعی دارد، طبعا نظر همه‌ی گروه‌ها بیان می شود، ضمن آنکه باید نظر اقشار مختلف مردم، تشکل ها، دانشجویان و اساتید مورد توجه قرار گیرد. طیف اصلاحات  همیشه برای خودش اصولی داشته و از اصول خودش عبور نکرده بنابراین اگر اقدامی داشته باشد یا ائتلافی کند با حفظ اصولش است.
وی درباه تحریم انتخابات یادآور شد: اساسا موافق تحریم انتخابات نیستم هیچ‌وقت هم نبودم چراکه مخالف هر گونه تحریم نظام‌ها و ساختارهای مردم سالاری در انتخابات هستم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره چرایی ناامیدی اصلاح‌طلبان از مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: اصلاح طلبان ناامید نیستند ولی نگران‌اند مثل همه که نگران‌اند. مردم به دلایل مختلفی مشکلاتی دارند ولی اصلا ناامید نیستیم کمااینکه مشارکت مردم در همین قضیه‌ سیل غیرقابل تصور بود، هیچ‌کس فکر نمی‌کرد به این گستردگی مردم برای کمک رسانی حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد:وقتی در مناطق سیل زده بودم، مشاهده کردم حضور سازمان‌های مردم نهاد فارغ از هرگرایش سیاسی برای کمک به مردم سیل زده بسیار بسیار چشمگیر است و این مسئله از یک جریان یک تحول عمیق اجتماعی حکایت می کند که می‌تواند حتی آثار سیاسی برای کشور داشته باشد. اینها نشانه هاست، ما شگفتی‌های زیادی در کشور داریم که باید امید داشته باشیم اول به لطف خدا و بعد به همت مردم.
ابتکار درباره اقدام هایی که اصلاح طلبان باید برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات انجام دهند، اظهار کرد: اولا باید در فضای اطلاع رسانی و انتقاد اخبار صحیح بیشتر تلاش کنند چون جریانات خاصی هم از بیرون کشور و هم در داخل کشور می کوشند تا فضای غیر شفافی در این عرصه باشد. بنابراین خیلی فضا غبارآلود و امکان تفکیک اخبار صحیح از اخبار فیک، دروغ، اتهام، تخریب و جوسازی خیلی سخت شده است.
معاون رئیس جمهور افزود: شفاف سازی فضای اطلاع رسانی درباره مشکلات خیلی مهم است و باید دولت هم این نقش را ایفا کند، معتقدم باید به مردم گفته شود که الان واقعا چه برخوردهای سیاسی دارد با دولت می‌شود و دولت در چه تنگناهایی قرار دارد.
وی افزود: جریانات اصلاحات‌ در عین حال که نقدهای منصفانه خود را درباره کارهایی که باید انجام می‌شد و نشد، بیان می کنند، باید درباره محدودیت ها و مشکلات دولت حرف بزنند و دستاوردها و پیشرفت‌های این دوره را برای مردم بگویند. بگویند چه شرایطی قبل و بعد از دولت یازدهم در دانشگاه‌ها بود، وضعیت روزنامه‌ها و رسانه ها چه‌طور بوده و الان چه طور چه طور شده و فضای عمومی جامعه، برگزاری کنسرت‌ها، ایجاد نشاط و فرهنگی چه تغییراتی کرده است؟
ابتکار تأکید کرد: فضای سیاسی کشور بعد از دولت دهم تغییرات زیادی کرد، یادمان نرفته قبل دولت یازدهم چند دانشجوی ستاره دار داشتیم و فضای فعایت تشکل های دانشجویی با چه موانعی روبه رو بود. باید همه‌ی این‌ها باز و یک تحلیل واقع بینانه مطرح شود. همچنین باید گفته شود مطالبات و انتظارات چه بود و در آینده باید چه کاری انجام شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ابتکار انتخابات مجلس تحریم انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت

سید محمدتقی شاهچراغی در جلسه شورای اداری ورامین با اشاره به لزوم پیگیری مطالبات مردم اظهار داشت: تشکیل استان شرقی و استان شدن ورامین فرایندی دارد که آغاز شده و در مسیر اجراست.

وی با بیان اینکه بخشی از کار‌های استان تهران شرقی پیش رفته است افزود: این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: مطالبات مردم و مشکلات احصا شده، لذا باید ثبت و توسط فرمانداران و معاونان استاندار تهران رسیدگی شود.

 شاهچراغی ابراز داشت: ارتباط با مردم نیاز به برنامه ریزی مستمر دارد و فرمانداران و بخشداران باید به این نکته توجه کنند که دیدار با اقشار مختلف جامعه از جمله دانشجویان، کشاورزان، عشایر و ... منوط به دوره خاصی نباشد و مشکلات احصا شده به‌صورت مستمر پیگیری شود.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات افزود: انتخابات در استان تهران کم‌نظیر و حتی بی‌نظیر بود که با همکاری تمام استانداران و فرمانداران پیگیری شد و در احقاق ۴ راهبرد فرموده مقام معظم رهبری گام‌های ارزشمندی را شاهد بودیم.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان ما از برگزاری انتخابات پرشور در ایران هراس داشتند و پیام‌های رسمی صادر کرده بودند که اختلال و ضربه‌ای به انتخابات وارد می‌کنند، اما انتخابات در تمام کشور و حتی در مرز‌ها به‌خوبی انجام شد و برای اولین بار بیش از ۹۹ درصد آرای مردم به‌صورت آنلاین اتخاذ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • ابتکار روتردام در تبدیل سنگفرش‌های خیابانی به فضای سبز
  • نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته؛ پنجشنبه یا شنبه‌ها؟
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
  • اولین پس‌لرزه به مراسم عروسی دختر مسئول عالی‌رتبه در هتل لاکچری
  • سعیدی، نماینده مجلس: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند