Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@02:15:41 GMT

اگر مخالف برجام بودی چرا با آمانو دیدار کردی؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۱۳۲۷

خرداد: مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آقایان مغازه ای برای خود پیدا کردند که در این مغازه به آقای لاریجانی و دیگران اتهام می زنند و بی احترامی می کنند. اگر آقای زاکانی مخالف برجام بود چرا با آمانو ملاقات کرد؟ چرا اجازه داد او بازدیدهایی را انجام دهد؟ نظر نظام بر این بود که در آن مقطع ما با برجام از بحث هسته ای عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا آمریکایی ها بدجنسی نشان دادند و برجام را اجرا نکردند مقصر مجلس شورای اسلامی است یا آمریکا؟ آقایان بی انصافی می کنند.
 علیرضا زاکانی، نماینده پیشین تهران و رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس نهم به انتقاد از علی لاریجانی رئیس مجلس پرداخت و با اشاره به تصویب 20 دقیقه ای برجام در مجلس گفت «معتقدم مجلس ما یک نفره است و آقای لاریجانی هر کاری بخواهد در مجلس می‌کند». او چندی پیش نیز علی لاریجانی را از دوستان اصلاح طلبان توصیف کرد.
منصور حقیقیت‌پور نماینده مجلس نهم و نایب رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام در واکنش به اظهارات زاکانی گفت: آقای زاکانی خیلی خوب است که انصاف و مروت را رعایت کند. برجام درست است که 20 دقیقه ای در صحن علنی مجلس تصویب شد اما ده ها ساعت کمیسیون ویژه روی آن کار کرد.
وی افزود: وقتی هم کمیسیون ویژه بررسی برجام رأی گیری انجام داد همه اعضای منهای یک نفر که رأی منفی داد، نگاه شان این بود در قالب یک ماده واحده، زهر برجام را در حوزه اشکالات اجرایی بگیریم و قیود لازم را نیز برای اجرای برجام بگذاریم. بر این اساسی پیش نویسی تهیه و از سوی آقای لاریجانی رئیس مجلس خدمت مقامات عالی نظام تقدیم شد.
عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس نهم یادآور شد: مقام معظم رهبری فرمودند «برای آنکه اجماع کلی در نظام باشد، مجلس نظر شورای عالی امنیت ملی را نیز درباره پیش نویس تهیه شده اخذ کرد بنابراین این پیش نویس در جلسات متعددی با آقای شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی هماهنگ و ادبیات مدنظر شورای عالی امنیت ملی با محتوای ماده واحده مجلس برای اجرای برجام تلفیق شد. آقای زاکانی نیز در جلسات حضور داشت. نهایتا اجماع بین مجلس و شورای عالی امنیت ملی اجماعی درباره مفاده این ماده واحده صورت گرفت.
وی ادامه داد: وقتی مجلس بنا به توصیه مقام معظم رهبری و با هدف ایجاد اجماع میان ارکان نظام، ماده واحده مدنظر خود را برای اجرای برجام با شورای عالی امنیت ملی هماهنگ و قطعی کرد، آیا می تواند بعد آن را در صحن علنی به نقد و بررسی بگذارد و بگوید هر کس خواست پیشنهاد دهد تا متن ماده واحده بالا و پایین شود؟ ما نظر نظام را در 20 دقیقه مصوب کردیم و این هنر مجلس بود.
مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر اجازه می دادیم هر کس بیاید به گوشه ای از ماده واحده تنظیم شده نقدی وارد و پارگرافی را باز کند، آیا نظر مقام معظم رهبری تأمین می شد؟ با آن پیشنهادات امکان داشت مفاد مورد توافق بین مجلس و شورای عالی امنیت ملی جابه جا شود، که در این صورت دیگر نظر اجماعی نظام نبود.
وی ادامه داد: آقایان مغازه ای برای خود پیدا کردند که در این مغازه به آقای لاریجانی و دیگران اتهام می زنند و بی احترامی می کنند. اگر آقای زاکانی مخالف برجام بود چرا با آمانو ملاقات کرد؟ چرا اجازه داد او بازدیدهایی را انجام دهد؟ نظر نظام بر این بود که در آن مقطع ما با برجام از بحث هسته ای عبور کنیم. حالا آمریکایی ها بدجنسی نشان دادند و برجام را اجرا نکردند مقصر مجلس شورای اسلامی است یا آمریکا؟ آقایان بی انصافی می کنند.
منبع: نامه نیوز برچسب ها: لاریجانی ، زاکانی ، آمانو

منبع: خرداد

کلیدواژه: لاریجانی زاکانی آمانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه _سوم اردیبهشت_ صحن مجلس در جریان بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان این درخواست، از مجموع ۱۸۹ رأی مأخوذه، با ۱۳۷ رأی مخالف در مقابل ۴۷ رأی موافق و ۵ رأی ممتنع با این تقاضا مخالفت کردند.

در اصل ۸۵ قانون اساسی آمده است:

«سمت نمایندگی قائم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی‌تواند اختیار قانون گذاری را به شخص یا هیأتی واگذار کند, ولی در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند, در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌نماید به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و تصویب نهایی آنها با مجلس خواهد بود. همچنین مجلس شورای اسلامی می‌تواند تصویب دائمی اساسنامه سازمان‌ها، شرکت‌ها، مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون‌های ذیربط واگذار کند و یا اجازه تصویب آنها به دولت بدهد.

در این صورت مصوبات دولت نباید با اصول و احکام مذهب رسمی کشور و یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد. تشخیص این امر به ترتیب مذکور در اصل نود و ششم با شورای نگهبان است. علاوه بر این مصوبات دولت نباید مخالف قوانین و مقررات عمومی کشور باشد و به منظور بررسی و اعلام عدم مغایرت آنها با قوانین مزبور باید ضمن ابلاغ برای اجرا به اطلاع رئیس مجلس شورای اسلامی برسد.»

کد خبر 746836

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین رشیدی کوچی به کریمی قدوسی: گفته بودی من نفوذی اسرائیلم، اما خدا جای حق نشسته
  • طعنه سنگین رشیدی کوچی به کریمی قدوسی: گفته بودی من نفوذی اسرائیلم اما خدا جای حق نشسته /بازم برای توجیه رفتار غلطت از رهبری هزینه کردی!!
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه
  • رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی اجاره بهای املاک
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین