Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، ترانسفورماتور‌های مصرف داخلی و نوتر در ۱۳۸ پست فوق توزیع (۲۰/۶۳ کیلوولت) حوزه جغرافیایی امور انتقال نیروی البرز با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون ریال مهار و مقاوم سازی شد.

مدیر امور انتقال نیروی البرز در این رابطه گفت: قبل از اجرای این طرح، ترانسفورماتور‌های مصرف داخلی و نوتر در اغلب پست‌های فوق توزیع (۲۰/۶۳ کیلوولت) بدون هیچ گونه مهاری و تنها از طریق چرخ روی استراکچر‌های فلزی قرار داشت که در صورت وقوع زلزله شدید احتمال سقوط آن‌ها در حد بسیار بالایی متصور بود، به‌همین دلیل بازدید‌ها و بررسی‌های زیادی از سوی کارشناسان امور انتقال نیروی البرز روی شیوه مهار آن‌ها به‌عمل آمد و پیشنهاد‌های متعددی مطرح شد و در آخر سریع‌ترین، ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه که استفاده از پیچ و مهره بود، مورد تایید دفتر فنی انتقال و معاونت بهره‌برداری قرار گرفت و به اجرا گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"محراب رضازاده" در مورد تاثیر اجرای این طرح افزود: پایداری شبکه برق در زمان وقوع زلزله که خود از زیرساخت‌های اصلی کشور است، تاثیر بسزایی در جلوگیری از بروز و گسترش بحران، مشکلات پس از وقوع زلزله، کارکرد عادی سایر شریان‌های حیاتی و نهایتا ایجاد آرامش برای جامعه و شهروندان را در پی خواهد داشت.

مدیر امور انتقال نیروی البرز، ویژگی بارز و مزیت این طرح نسبت به موارد مشابه را سادگی، هزینه پایین اجرا و سرعت بالا در انجام کار عنوان کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برق پوشش جامعه زلزله منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه، گفت:تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستورکار استانداری قراردارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی صبح امروز در حاشیه بازدید از سامانه دوم آبرسانی، اظهار داشت: پیشرفت این پروژه به طور مرتب پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدها  از روند فعالیت‌های انجام شده مطلع می شویم و با توجه به برگزاری جلسات هفتگی با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان انتظار می‌رود پیشرفت 87 درصدی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی به‌زودی تکمیل شود.

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه، خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار لازم برای اجرای این سامانه به طور جدی در دستورکار استانداری قراردارد.

حسن ساسانی، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان درباره این سامانه، اظهار داشت: سامانه دوم آبرسانی به اصفهان و 14 شهرستان استان اصفهان سامانه‌ای مکمل با ماهیت پدافندی است و 77 هزار کیلومتر مربع و به عبارتی 72 درصد از پهنه استان را پوشش می‌دهد که جمعیت تحت پوشش طرح حدود 5.5 میلیون نفر با پوشش 75 درصد جمعیت کل استان اصفهان است.

وی افزود: این سامانه با قابلیت تأمین 9.57 متر مکعب آب شرب برای افق 1410 در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان یادآور شد: در قالب طرح اضطراری در سال 1401 بخش‌های در حال اجرا در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

ساسانی خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال 1402 در فاز نخست درحین اجرای کل این پروژه، یک خط لوله تا مخزن نجف آباد و نیمی از یک استریم تصفیه خانه راه اندازی شد و در حال حاضر از طریق یک رشته خط لوله 1600 میلی‌متری آب شرب به ظرفیت بیش از 2 متر مکعب بر ثانیه خروجی از تصفیه‌خانه به مخزن نجف‌آباد منتقل می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تأکید کرد: با بهره برداری از این سامانه به میزان 6.4 متر مکعب بر ثانیه کمبود آب شرب اصفهان و 14 شهرستان در شرایط فعلی جبران خواهد شد.

وی با تأکید بر این که سامانه شامل تونل انتقال آب و تصفیه خانه است، ادامه داد: در واقع سامانه دوم آب‌رسانی، تأمین کننده کمبود آب شرب جمعیت بیش از 5.5 میلیون نفری تحت پوشش این طرح است که سامانه اول آب‌رسانی موجود در اصفهان به تنهایی قابلیت تأمین آن را نداشت.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تصریح کرد: وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه اول خط انتقال بالغ بر 99 درصد و وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه سوم خط انتقال تا پایان سال 1402 در حدود 42درصد است.

ساسانی در گزارشی اجمالی با توضیح فعالیت های انجام شده در فاز نخست این پروژه، از وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران و استانداری اصفهان در راهبری این طرح و شرکت های همکار پیمانکار در اجرای آن قدردانی کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان وضعیت پیشرفت فیزیکی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی را 87 درصد تا پایان سال 1402 اعلام کرد.

وی افزود: میـزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش‌های در حال اجرای طرح توسعه آبرسانی به چهارده شهرستان استان اصفهان، سامانه دوم آب‌رسانی به اصفهان بزرگ، بالغ بر 28000 میلیارد ریال است.

طرح سامانه دوم آبرسانی به 14  شهرستان استان اصفهان با هدف تأمین، انتقال و تصفیه آب شرب از سد زاینده‌رود برای شهرستان‌های تحت پوشش طرح شامل اردستان، اصفهان، برخوار، خمینی‌شهر، تیران و کرون، خور و بیابانک، دهاقان، شاهین‌شهر و میمه، فلاورجان، لنجان، مبارکه، نایین، نجف‌آباد و نطنز توسط شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در مرحله اجرا قرار دارد.

انتهای پیام/163/

دیگر خبرها

  • هشدار سخنگوی آتش نشانی: انبارهای تجاری اطراف بازار فرسوده هستند
  • قدردانی سخنگوی وزات خارجه از نیروی دریایی پاکستان
  • قدردانی ایران از نیروی دریایی پاکستان
  • وقوع انفجار در کابل
  • مجتمع‌های تجاری محدوده مرکزی شهر تبریز ایمن سازی می‌شوند
  • انتقال پرونده مالیاتی بیش از ۲۰ شرکت به استان قزوین
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان
  • پروژه ایمن سازی آزادراه قزوین-تهران در سطح ملی مطرح شده است
  • قلع و قمع ۱۰ بنای غیرمجاز در شهرستان البرز
  • آتش سوزی در جنگل مرزن‌آباد چالوس