Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور از پیشرفت و ارتقای ضریب تأثیر و کیفیت نشریات این دانشگاه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی کریمی با اعلام این خبر افزود: بالاترین ضرایب تأثیر، به ترتیب مربوط به نشریات پژوهش‌های رشد و توسعه اقتصادی، به سردبیری دکتر محمدرضا لطفعلی‌پور (۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۴۳)، پژوهش در یادگیری آموزشگاهی و مجازی، به سردبیری دکتر حسین زارع (۰.۸۵۵)، پژوهش‌های کاربردی در مدیریت ورزشی، به سردبیری دکتر ابوافضل فراهانی (۰.۴۸۶) و مدیریت سازمان‌های دولتی به سردبیری دکتر محمدعلی سرلک (۰.۳۹۲) است.

وی با عنوان اینکه دو نشریه "حسابداری دولتی" و "مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش"، برای نخستین بار موفق به اخذ ضریب تأثیر شدند، اظهار کرد: ۵ نشریه دانشگاه پیام نور حائز درجه Q۱ و سه نشریه حائز درجه Q۲ شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه پيام نور نشریات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران ها برای تحت تأثیر قرار دادن ما (+عکس)

هر حوزه ای قواعد ناگفته ی مخصوص به خود را دارد و تجارت رستوران داری هم از این قاعده مستثنی نیست. ما برای سفارش غذا در رستوران باید از منو استفاده کنیم، بنابراین همان فهرست به ظاهر ساده می تواند به ابزاری قدرتمند برای تحت تأثیر قرار دادن انتخاب های ما و و جهت دهی به آن ها تبدیل شود. و گرچه ما در رستوران تنها به دنبال خوردن مقداری غذا هستیم، اما ممکن است در نهایت چشمانی گرسنه تر از شکم هایمان پیدا کنیم.

به گزارش روزیاتو، در ادامه از ترفندهایی خواهیم گفت که رستوران ها برای تأثیرگذاری روی تصمیمات ما به کار می گیرند.

۱- وزن منو برداشت ما را تحت تأثیر قرار می دهد

پژوهش ها می گوید درک و استنباط ما از غذا از همان لحظه ای آغاز می شود که منو را در دست می گیریم. منوهای سنگین تأثیرگذاری بهتری دارند و باعث می شوند تصور کنیم سرویس دهی رستوران در بالاترین سطح قرار دارد. اما منوهای سبک باعث می شوند تصور کنیم با رستوران اقتصادی و غیررسمی مواجه هستیم.

بنابراین بار دیگر که منویی جلد چرمی با برگ های ضخیم و مرغوب مواجه شدید، گول نخورید و به خاطر آورید که کیفیت منو هیچ ارتباطی با کیفیت غذا یا سرویس دهی رستوران ندارد.

۲- برخی اسامی غذاها می توانند ما را گرسنه تر کنند

نام غذا می تواند محبوبیت آن را تا ۲۳ درصد بیشتر کند. پژوهش ها نشان داده اسامی لطیف و مهیج تعداد متقاضیان غذا را بیشتر می کنند. یک روش دیگر رستوران ها برای واداشتن شما به انتخاب یک غذای خاص با استفاده از اسامی این است که به نام غذا عناوینی نوستالژیکی مانند «خانگی» یا «مامان پز» اضافه می کنند که احساسات مثبتی در شما ایجاد می کنند.

۳- فونت منو هم می تواند برداشت ما را تحت تأثیر قرار دهد

بسته به فونت به کار رفته، منو می تواند پیام های مختلفی را برساند. فونت های ساده ای که خوانش راحتی دارند ممکن است تداعی کننده ی ارزان و اقتصادی بودن باشند. اما فونت های غیر ساده می توانند باعث شوند که رستوران سطح بالاتر، با سرویسی درجه یک به نظر برسد.

۴- رنگ های درون منو هم می تواند پیام بخصوصی را منتقل کند

رنگ های به کار رفته درون منو هم تأثیر زیادی دارند، چون واکنش احساسی شما را برمی انگیزانند. قرمز و آبی پراستفاده ترین رنگ ها برای زمانی هستند که رستوران ها می خواهند اشتهای شما را تحریک و بیشتر کنند. آن ها موارد اصلی منو را با رنگ و فونت بزرگ تر، برجسته می کنند.

این رنگ ها توجه شما را به خود جلب می کنند. در رستوران های غذاهای دریایی، معمولاً از رنگ آبی استفاده می شود چون این رنگ نشان می دهد که که غذای رستوران مستقیم از دریا گرفته شده است.

۵- هر چه تعداد تصاویر کمتر باشد تقاضا بیشتر می شود

اینکه گفته می شود آدم ها با چشم شان غذا می خورند، همیشه درست نیست. درست است که تصاویر مهم اند، اما متخصصان طراحی منو می گویند که استفاده ی زیاد از تصاویر در منو می تواند باعث شود که تصور کنیم با رستوران سطح پایینی مواجه هستیم. اگر در هر صفحه از منو تنها یک تصویر ببینیم، تا ۳۰ درصد بیشتر پول خرج می کنیم. رستوران های گران قیمت اغلب ترجیح می دهند کیفیت غذا را به تخیل مشتری واگذار کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورای پیش رود
  • تایید انتخاب 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تایید انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران ها برای تحت تأثیر قرار دادن ما (+عکس)
  • رابط مردمی سازی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان منصوب شد
  • دوستار سرپرست دانشگاه گیلان شد
  • سرپرست دانشگاه گیلان منصوب شد
  • دکتر طهرانچی: ساخت مسکن در ۹۵۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد