Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:53:10 GMT

170 مددجو و معلول ابرکوه در نوبت وام اشتغال قرار دارند

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۲۴۷۴

170 مددجو و معلول ابرکوه در نوبت وام اشتغال قرار دارند

یزد - ایرنا - رئیس اداره بهزیستی شهرستان ابرکوه گفت : پرونده 170 مددجو و معلول به بانک های عامل ارسال شد و هم اکنون آنها در نوبت وام اشتغال قرار دارند.

زهره اکرمی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پارسال با هدف ایجاد اشتغال افراد تحت پوشش 10 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به معلولان و مددجویان پرداخت‌ و زمینه اشتغال 64 نفر فراهم‌ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بابیان اینکه هدف بهزیستی ایجاد اشتغال و خودکفایی مددجویان است، ادامه داد: سال گذشته برای 76 نفر از بهبود یافتگان از دام اعتیاد اشتغال فراهم ‌شده است.
رئیس بهزیستی ابرکوه با بیان اینکه 10 درصد افراد جامعه با معلولیت‌های ذهنی، جسمی ، حرکتی ، شنوایی و بینایی روبرو هستند، ادامه داد: هزار و 20 معلول تحت پوشش این اداره قرار دارند که از این تعداد 70 درصد آنها متأهل هستند.
این مسئول ، طرح غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج برای 203 زوج ، برگزاری 20 کارگاه آموزشی برای 199 زوج جوان ، طرح پیشگیری از تنبلی چشم و معاینه چشم 824 کودک سه تا 6 ساله در روستاها، اجرای طرح غربالگری شنوایی 393 نوزاد ، برگزاری 12 کارگاه آموزشی پیش از ازدواج برای 350 نفر را بخشی از فعالیت‌های سال گذشته بیان کرد.
اکرمی بیان کرد: کارگاه آگاه ‌سازی پیشگیری از معلولیت در مدارس برای دانش آموزان پایه دهم و یازدهم در حال اجراست و با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این کارگاه آموزشی برای گروه سنی میان سال و سالمندان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به کمک‌ها و جذب مشارکت‌های مردمی هم افزود: پارسال یک میلیارد و 460 میلیون ریال از محل کمک‌های نقدی ، غیرنقدی و خدماتی مردم و خیران جذب ‌شد .
هم‌اکنون 980 معلول و 300 خانوار مددجو زیرپوشش اداره بهزیستی ابرکوه هستند.
مرکز شهرستان 53 هزارنفری ابرکوه در 140کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
استان یزد بر پایه سرشماری آبان سال 1395، یک میلیون و 138هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها و مناطق عشایری زندگی می کنند.
جمعیت معلولان یزد حدود یکصد هزار نفر تخمین زده می شود که یک چهارم آنها نزد بهزیستی پرونده دارند.
7540/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وام اشتغال مددجو بهزيستي ابركوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح خانواده میزبان در فارس

عبدالرحمن سلیم حقیقی گفت: طرح «خانواده میزبان» با عنوان طرح میزبان ویژه مراقبت موقت از کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر در ۱۳ استان کشور اجرایی شده که استان فارس هم از این جمله است و مجموعاً در کل کشور تاکنون ۸۷ کودک وارد خانواده‌های میزبان شده‌اند.

او بیان کرد: این طرح که به دنبال اصلاح آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۲ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر (مصوب ۱۳۹۲) به تصویب رسید پس از ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی توسط وزیر دادگستری در مهرماه سال ۱۴۰۲ به سازمان بهزیستی ابلاغ شده و تکمیل‌کننده سایر طرح‌های خانواده محوری است که در سال‌های گذشته در کشور اجرا شده است.

سلیم حقیقی تصریح کرد: در فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی تا ۲۰۰ سال پیش هیچ کودک فاقد سرپرستی در مرکز شبانه‌روزی نگه‌داری نمی‌شد، جای این کودکان در خانواده خویشاوندان بود، اما به مرور با گسترش شهرنشینی و ورود الگوی غربی، مراکزی با نام دارالایتام که سپس به یتیم‌خانه و پرورشگاه تغییر نام یافت در کشور راه‌اندازی شد و گسترش یافت.

سخنگوی بهزیستی فارس یادآور شد: اجرای طرح خانواده میزبان مکملی برای بازپیوند کودکان به خانواده، ورود کودکان به خانواده جایگزین خویشاوندان و همچنین فرزندخواندگی است و یک مرحله دیگر از ورود کودک به مراکز نگه‌داری شبانه‌روزی جلوگیری می‌کند.

او همچنین با بیان این موضوع که بهزیستی فارس در سال گذشته جزو ۵ استان برتر در حوزه فرزندخواندگی بوده است، گفت: این طرح جایگزین طرح فرزندخواندگی نیست و شیوه جدیدی از فرزندپذیری برای بهره‌مندی کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر از نعمت خانواده است.

سلیم حقیقی همچنین گفت: صلاحیت خانواده‌های میزبان در کارگروه‌های شهرستانی و استانی مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن با طی کردن دوره آموزشی، در صورت آمادگی میزبان، کودکان به صورت موقت تا زمان تعیین تکلیف آنان برای ورود به خانواده دائمی خود (بازپیوند به خانواده زیستی، نگهداری در خانواده خویشاوندان و یا فرزندخواندگی) به عنوان مهمان در خانواده میزبان حضور خواهند داشت.

سخنگوی بهزیستی فارس ادامه داد: این طرح به ویژه برای حضور کودکان نیازمند مراقبت ویژه که اقبال کمتری برای حضور در فرزندخواندگی دارند، حائز اهمیت است.

مشاور اجرایی مدیرکل بهزیستی فارس در پایان اظهار کرد: خانواده‌های متقاضی می‌توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه ملی فرزندپذیری به آدرس http://adoption.behzisti.net بخش «خانواده میزبان» مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • تعطیلی و غیرحضوری شدن مدارس در استان یزد
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • «صفر» شدن تعداد زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی
  • پیشگیری از وقوع سیل در ابرکوه
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • ۶۷۸ خیر حامی کودکان تحت حمایت بهزیستی هستند