Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@14:53:30 GMT

«تراکتورسازی» مدعی اما زخم‌خورده

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۳۸۶۶

«تراکتورسازی» مدعی اما زخم‌خورده

«باور کنیم که یک هسته در فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش برای قهرمانی یکی - دو تیم نقشه می‌کشند؟»

به گزارش ایسنا، احسان محمدی در عصر ایران نوشت: «شکست هولناک است و دردآور. این را هوادار فوتبال با تک‌تک سلول‌هایش می‌فهمد. هوادارای که ابتدای هر فصل می‌گوید: «امسال دیگه قهرمانیم!» و در انتهای فصل باز ناکام می‌ماند و یک رؤیای عقیم که باید سال بعد باز در پی تحقق‌اش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تراکتورسازی تبریز یکی از پرامیدترین تیم‌های لیگ برتر فوتبال ایران در دومین دیدار متوالی شکست خورد تا جام قهرمانی هر روز برای هوادارانش بیشتر در هاله‌ای از مه غلیط فرو برود. آنها در خانه با یک گل مغلوب تیم پیکان شدند و پس از آن نیز شاهد حواشی آزاردهنده‌ای از جمله سیلی‌زدن به مسعود شجاعی، درگیری اشکان دژاگه و زخمی شدن بیش از ۵۰ نفر بودیم.

هواداران تراکتورسازی حق دارند به یکی - دو صحنه داوری معترض باشند؛ همان طور که دیگر تیم‌ها هم اعتراض دارند اما آیا همه چیز تقصیر داوری است یا آن طور که کانال‌های هواداری و مدیرعامل این تیم می‌گویند «تیم حکومتی» و «مهندسی قهرمانی» و… مانع از قهرمانی تراکتورسازی می‌شوند؟ باور کنیم که یک هسته در فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش برای قهرمانی یکی دو تیم نقشه می‌کشند؟ وزیر ورزش اعتبار و پست و صندلی‌اش را فدای یک تیم فوتبال و دلخوشی هواداران آن کرده و بقیه را دشمن خودش می‌کند؟

دامن زدن به این نگاه، خطرناک است و ممکن است فراتر از فوتبال هم برود. فدراسیون فوتبال باید پاسخگوی انتقادات باشد اما با ادامه این روند «بوی بهبود ز اوضاع جهان» نمی‌شنوم!

در فوتبالی که سر تا پایش دولتی است و حتی تیم‌هایی که به اصطلاح خصوصی هستند هم از مرحمت‌های کم و زیاد دولت بهره می‌برند، اطلاق «تیم حکومتی» به رقبا تا چه اندازه درست است؟ یعنی یکی - دو تیم حکومتی و تیم‌های دیگر اپوزیسیون هستند و بازیکنان و هواداران آنها توسط دولت دستگیر، بازداشت و زندانی می‌شوند؟!

شکست هولناک است و دردآور. هیچکدام از ما جای هوادار تبریزی که در زمستان سرد امسال رنج رفتن به ورزشگاه یادگار امام (ره) را به جان خرید نیستیم، ما مثل آنها بعد از گل خوردن با امیدواری «عیبی یوخ» نگفتیم، جای آنها خون دل نخوردیم، درک حال و هوای آنها این روزها دشوار است اما آیا این شیوه اعتراض به کمک‌شان می‌آید؟ سیلی زدن به کاپیتان، متهم کردن دروازه‌بان به تبانی و شرط‌بندی و فحاشی جنسی به اشکان دژاگه امتیازهای رفته را برمی‌گرداند؟

وقتی مدیرعامل باشگاه، بدون سند و مدرک مشخص محسن فروزان را به تبانی متهم کرد، گفتم و نوشتم این اتهام زانوی دیگر بازیکنان را سست می‌کند، آنها را می‌ترساند که شاید قربانی بعدی باشند. این که یک پنالتی دادن، یک گل به خودی، یک هدر دادن فرصت و … هم می‌تواند تا این اندازه بی‌رحمانه ترجمه شود و روبروی هواداران خشمگین قرار بگیرند.

تراکتورسازی تبریز یکی از تیم‌هایی است که به لیگ فوتبال ایران شور و خون می‌دهد. آن را گرم و پرهیجان می‌کند، امسال هم به خوبی هزینه کرد، سه کاپیتان تیم ملی ایران را به خدمت گرفت، هواداران سرسختی دارد، فوتبال زیبایی بازی می‌کند اما چرا در حالی که هنوز تکلیف قهرمان مشخص نیست و ۱۲ امتیاز دست نخورده باقیمانده این طور دست به کُشتن خود زده‌اند؟

حال و هوای بازیکنان این تیم را بعد از این دو دیدار تجسم کنید. چطور می‌توانند آرامش داشته باشند و با تمرکز به دیدارهای آینده فکر کنند؟ آیا همه عوامل ناکامی تراکتورسازی بیرون از این باشگاه هستند یا لازم است گاهی به درون خودشان سرک بکشند و ببیند که کسی یا کسانی برای منافع فردی دارند قلب میلیون‌ها هوادار این تیم را غارت می‌کنند.

پپ گواردیولا بعد از شکست دراماتیک مقابل تاتنهام در لیگ قهرمانان اروپا گفت: «زندگی و فوتبال همین است. اما مهم این است که چگونه رفتار می‌کنید. زندگی آسان نیست، شما باید مبارزه و رقابت کنید اما این که ما چگونه واکنش نشان می‌دهیم مهم است. ما باید شرایط را بپذیریم و نگاه کردن به گذشته به ما کمک نخواهد کرد.»

این واکنش مربیان بزرگ است. آنها تیم‌های بزرگ را می‌سازند و برای بزرگی باید از چالش‌ها تلخ گذر کرد. تراکتورسازی تبریز هنوز بخت قهرمانی دارد، دامن زدن به حاشیه‌ها فقط باعث خوشحالی رقیبان می‌شود. دشمن و رقیب البته همیشه بیرون از باشگاه نیست!»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشكان دژاگه باشگاه تراكتورسازي تیم ملی ایران تيم فوتبال تراكتورسازي لیگ قهرمانان اروپا ليگ برتر فوتبال ایران مسعود شجاعي وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مکانیزاسیون کشاورزی با توزیع ۳۱ هزار تراکتور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با اعلام این خبر گفت: ارتقاء ضریب مکانیزاسیون کشاورزی یکی از شاخص‌های کلان توسعه بخش کشاورزی است و توان تراکتور‌های توزیعی سال گذشته که براساس آن ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی سنجیده می‌شود در مجموع ۲ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۶۸۸ اسب بخار است.

ناصر قربانیان اعداد و ارقام سال ۱۴۰۱ و نقش تراکتورسازی در این بخش را نیز ۱۵ صدم درصد اعلام و اضافه کرد: این رقم با توزیع بیش از ۲۷ هزار دستگاه انواع تراکتور و با مجموع توان ۲ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۳۷۱ اسب بخار در آن سال محقق شده بود.

قربانیان خاطرنشان کرد: رقم توزیع تراکتور و جایگاه آن در مکانیزاسیون برای سال ۱۴۰۰ نیز ۱۱ صدم درصد با توزیع بیش از ۲۰ هزار دستگاه و یک میلیون و ۶۹۸ هزار و ۲۹۰ اسب بخار بود و این در حالی است که این مهم با سرمایه گذاری شخصی کشاورزان محقق شده است.

وی با یادآوری اینکه از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ اعطای تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان خریدار تراکتور و بدون هیچگونه مرجع قانونی متوقف شده اظهار کرد: با وجود نبود تسهیلات تراکتورسازی همچنان سیر صعودی در توزیع تراکتور و توان حاصل از آن ادامه دارد که نشان دهنده جایگاه تراکتورسازی در افزایش ضریب مکانیزاسیون و توسعه عملیات ماشینی، تسهیل و کاهش سختی انجام عملیات زراعی و باغی و دامی و در نهایت رفاه بهره برداران کشور، به رغم عدم همکاری و همراهی نهاد‌های مرتبط دارد.

قربانیان گفت: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در صورت تامین منابع بانکی، آمادگی لازم در فروش تسهیلاتی انواع تراکتور و بالا بردن ضریب مکانیزاسیون در این بخش را دارد.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه و ۲ نمایندگی در خارج از کشور فعال است و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.

 

دیگر خبرها

  • یک خارجی دیگر نزدیکی در خروج باشگاه/ مورایس سپاهان را مدعی نکرد
  • خداداد و قهرمانی روی سکوهای تختی (عکس)
  • افزایش مکانیزاسیون کشاورزی با توزیع ۳۱ هزار تراکتور
  • تکلیف حضور گل محمدی و فرهاد مجیدی در تراکتورسازی مشخص شد
  • لیگ برتر فوتبال / نساجی با عبور از تراکتور امیدوار شد
  • پیروزی قراخیل مقابل تیم مدعی لیگ ۳ فوتبال
  • استقلال در مرز کسب سریعترین قهرمانی تاریخش
  • نیمه اول، نفرین بزرگ صنعت نفت
  • ادموند بزیک: پرسپولیس مدعی اصلی قهرمانی است
  • دیروز مدعی اول قهرمانی امروز تلاش برای سومی!