Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@03:02:05 GMT

بازسازی همه ۱۰۶ مدرسه تخریبی خوزستان تا قبل از مهرماه ۹۸

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۵۶۲۸

بازسازی همه ۱۰۶ مدرسه تخریبی خوزستان تا قبل از مهرماه ۹۸

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس ابلاغ مقام عالی وزارت و قول مساعدت ریس سازمان نوسازی مدارس کشور، همه ۱۰۶ مدرسه تخریبی خوزستان تا قبل از مهرماه ۹۸ بازسازی و آماده بهره‌برداری خواهند شد.

به گزارش ایسنا، مجتبی زینی‌وند امروز شنبه، ۳۱ فروردین ماه در حاشیه بازدید از آموزشگاه متوسطه دوم طاهره شهرستان حمیدیه اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش برنامه‌های گسترده‌ای برای جبران وقفه تحصیلی ایجاد شده ناشی از پدیده سیلاب دارد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راهبردهای مجموعه تعلیم و تربیت استان در خصوص کمک به دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده، خاطرنشان کرد: اجرای طرح تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان پایه دوازدهم در دو حوزه کنکور و امتحانات نهایی و همچنین طرح جامع آموزش الکترونیکی برای ۵۴ هزار دانش‌آموز مناطق سیل‌زده از جمله اقدامات راهبردی آموزش و پرورش در حوزه دانش آموزی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش توضیح داد: همه نیازمندی‌های دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده از قبیل میز و نیمکت، بسته‌های نوشت افزاری و پوشاک، رایانه و سایر تجهیزات سخت افزاری شناسایی شده است و همه این موارد در حال توزیع در بین مناطق درگیر سیلاب است.

زینی‌وند اضافه کرد: سازمان سنجش آموزش کشور سهمیه ویژه‌ای برای دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده اختصاص داده است. با نیازسنجی صورت گرفته از مناطق، کتاب‌های کمک درسی دانش‌آموزان کنکوری مناطق سیل‌زده نیز به صورت کامل تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص نوسازی فضاهای آموزشی مناطق درگیر سیلاب، توضیح داد: اداره‌کل نوسازی مدارس استان نسبت به شناسایی فضاهای آموزشی نیازمند تخریب و بازسازی اقدامات لازم را انجام داده است. در اولین فرصت پس از فروکش کردن سیلاب، کار بازسازی و نوسازی این مدارس آغاز خواهد شد.

نماینده ویژه مقام عالی وزارت یادآور شد: بر اساس ابلاغ مقام عالی وزارت و قول مساعدت رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، همه ۱۰۶ مدرسه تخریبی خوزستان تا قبل از شروع مهرماه ۹۸ بازسازی و آماده بهره برداری خواهند شد.

اهدای تجهیزات آموزشی به ۱۴ منطقه سیل‌زده خوزستان

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه از آماده‌سازی و ارسال تجهیزات آموزشی اهدایی استان‌های معین به مدارس ۱۴ منطقه سیل‌زده خوزستان خبر داد.

زینی‌وند اظهار کرد: بر اثر سیل بسیاری از وسایل و تجهیزات مدارس تخریب شد و اهدای این وسایل در راستای کمک به مدارس مناطق و نواحی سیل زده و آسیب دیده آموزش و پرورش خوزستان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم با ارسال این تجهیزات که با پیگیری‌های مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان و مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان و کمک ۱۰ استان معین خوزستان انجام شد، از مشکلات پیش روی مدارس برای بازگشایی و ادامه فعالیت‌های آموزشی کاسته شود.

زینی‌وند با بیان اینکه این تجهیزات برای ۱۴ منطقه درگیر سیل در خوزستان آماده شده و در حال ارسال است، افزود: این وسایل که توسط استان‌های معین به خوزستان اهدا شده است، شامل میز و نیمکت دانش‌آموزی، میز و صندلی معلم، کولر گازی، وایت برد، لوازم التحریر و … است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل خوزستان منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد محمودزاده در همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود:طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

وي گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

احمد محمودزاده با بيان اينكه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور