Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده حوزه بسیج اصناف خلیل آباد از ارسال بیش از 400 میلیون ریال کمک های نقدی و غیر نقدی اصناف خلیل آباد به مناطق سیل زده خبر داد و گفت: طرح جهاد همبستگی ملی از راه‌های مؤثر و خوب در زمینه انسجام کمک‌رسانی ها به سیل‌زدگان کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن یوسفی در گفت و گو با خبرنگار یار خراسانی، در خصوص طرح جهاد همبستگی ملی اظهار داشت: طی 40 سال عمر با برکت انقلاب اسلامی اصناف و بازاریان پشتیبان نظام و حامی ولایت بوده‌اند که نقش این عزیزان در نهضت امام خمینی(ره) و حرکت‌های انقلابی قبل از انقلاب، پس از انقلاب، در دوران دفاع مقدس و پس از آن در حمایت از تلاشگران عرصه بازسازی و توسعه کشور تعیین‌کننده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اصناف و بازاریان با نصب العین قرار دادن فرمایشات  رهبرمعظم انقلاب، همیشه در خط مقدم حمایت از نظام و خدمت رسانی به مردم ‌شریف قرار داشته اند، خاطرنشان کرد: بازاریان همیشه در همه امور در صف اول بوده و با حضور و کمک‌های خود همراه مردم بوده‌اند.

فرمانده حوزه بسیج اصناف خلیل آباد با تاکید بر اینکه طرح جهاد همبستگی ملی که از سوی رئیس سازمان بسیج اعلام شد از راه‌های مؤثر و خوب در زمینه انسجام کمک‌رسانی ها به سیل‌زدگان کشور است، تصریح کرد: این طرح می تواند گامی موثر در جهت استفاده از ظرفیت عظیم مردمی باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم و بازاریان، بارها در حوادث مختلف طبیعی و غیر طبیعی با تمام وجود در عرصه حضور داشتند و صحنه های بیاد ماندنی را به وجود آورده اند، اذعان کرد: تاکنون اقدامات خوبی در بین اصناف شهرستان خلیل آباد برای حل مشکلات مناطق سیل زده صورت گرفته است.

یوسفی با تاکید بر اینکه طی هفته های گذشته بیش از 40 میلیون تومان کمک نقدی و همچنین محموله های کمک های غیر نقدی توسط کسبه در شهرستان جمع‌آوری شد، عنوان کرد: اصناف و کاسبان شهرستان خلیل آباد هم چنان در زمینهٔ اهدا و جمع‌آوری کمک‌ها پای‌کار و فعال هستند و تاکنون اقلام مختلفی نظیر ۱۱۰ کیسه آرد، پتو‌، برنج، آب معدنی و‌ البسه وتعدادی موادغذایی، مواد بهداشتی، شوینده و... جمع‌آوری‌ و ازطریق بسیج سازندگی سپاه خلیل آباد، کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره بهزیستی به متولیان امر در استان جهت استفاده برای هموطنان سیل زده تحویل داده‌شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد

 در چند دهه گذشته غرب با استفاده از اوضاع افغانستان تسلط بیشتری بر پاکستان پیدا کرد، اما بعد از شکست آمریکا در افغانستان طبعا تا حدودی دولت پاکستان این امکان را پیدا کرد که نسبت به گذشته بتواند تصمیمات مناسبتی را در رابطه با ایران اتخاذ کند.   بویژه آنکه دولت سیزدهم از ابتدای استقرار سیاست همکاری، افزایش مبادلات و دیپلماسی فعال با همسایگان را جزو سیاست خود قرار داد و به همین دلیل طی یکی دو سال گذشته برنامه سفر رئیس جمهور مطرح بود، اما بنا به دلایلی از منظر سیاسی و بین المللی و منطقه‌ای این سفر عملی نشد، اما در مقطع کنونی به نظر می‌رسد شاید بهترین فرصت برای جمهوری اسلامی بود که در این سفر هم در ارتباط همکاری‌ها و مبادلات دوجانبه تصمیمات مهمی گرفته شود و هم در مورد مسائل منطقه‌ای.   همچنین قرائن نشان می‌دهد دولت پاکستان با توجه به تحولات اخیری که روی داده عملا تمایل بیشتری نسبت به توسعه همکاری‌ها با ایران در زمینه‌های مختلف را در مقایسه با دوره‌های گذشته داشته باشد.   از این رو می‌توان پیشبینی کرد که سفر رئیس جمهور به پاکستان موفقیت آمیز باشد بویژه اگر مقامات دو کشور بتوانند در زمینه‌های امنیتی و دفاعی همکاری‌های بیشتری را تعریف کنند قطعا برای دو دولت مزایایی دارد که شاید در میان همسایگان کمتر چنین تعاملاتی اتفاق بیفتد.   خوشبختانه دولت سیزدهم هم دراین زمینه مقدمات و تمهیدات خوبی را فراهم کرده است و به نظر می‌رسد که در این سفر دو کشور بتواند شرایط را برای همکاری‌های بیشتر فراهم کنند.    نکته‌ای که معمولا در این گونه سفر‌ها تکرار می‌شود موضوع پیگیری جدی در اجرای توافقات و مذاکرات و توسعه روابط با دستگاه‌های مختلف صورت گیرد. این کار حتما باید انجام شود و به صرف سفر و امضای یادداشت تفاهم، قرارداد و بیانیه اکتفا نشود.    در شرایط کنونی یکی از زمنیه‌های خوبی که در حوزه همکاری میان ایران و پاکستان می‌تواند مورد توجه جدی قرار گیرد همکاری‌های مرزی و بازارچه‌های مرزی است. همچنین موضوع گردشگری هم یکی ازحوزه‌هایی است که باید مورد توجه دو دولت قرار گیرد. در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون در پاکستان زندگی می‌کنند که بسیار علاقمندند به زیارت اماکن مقدسه ایران بیایند و این نکته مهمی است که متاسفانه تاکنون چندان به آن پرداخته نشده و امیدوارم که در این سفر این مساله از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم جدی برای مهیا کردن تسهیلات لازم و گسترش روابط مردمی و همسایگی میان دو کشور اتخاذ شود.   اگر روابط ایران و پاکستان توسعه پیدا کند قطعا در تعاملات جمهوری اسلامی با کشور‌های آسیای میانه و افغانستان اتفاقات مثبتی خواهد افتاد.   در اینجا باید این نکته را متذکر شد که به دلیل اشتراکات فرهنگی مساله زبان، ادبیات، شعر، هنر و تاریخ تمدن اسلامی شرایط بخوبی مهیا است تا زمینه مراودات میان دو ملت از منظر فرهنگ فراهم شود.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • نهضت ملی مسکن از برنامه‌های شاخص راه و شهرسازی خلیل آباد است
  • اصناف و بازاریان لباس‌هایی با پوشش مناسب در اختیار مردم قرار دهند
  • جریمه نقدی سپاهان و ۴ باشگاه لیگ برتری/ توبیخ شجاع خلیل‌زاده
  • توبیخ شجاع خلیل زاده و جریمه ۳ باشگاه لیگ برتری
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد