Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@14:12:01 GMT

هنرمند متعهد ارزش‌های انقلاب را بشناسد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۷۱۰۸

هنرمند متعهد ارزش‌های انقلاب را بشناسد

به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از حوزه هنری، مصطفی زمانی‌فرد، نویسنده کتاب سالار تکریت که خاطرات سیدحسین سالاری، جانباز و آزاده یزدی را بیان می‌کند، هنر انقلاب اسلامی را دمیدن روح ارزش‌ها در کالبد ادبیات و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و ارائه آن به آحاد جامعه عنوان کرد.
زمانی‌فرد افزود: ارزش‌هایی که با ظهور و بروز انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) به وجود آمدند، توسط هنرمندان انقلابی در قالب‌های معمول و متداول هنری به جامعه شناسانده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعال حوزه پژوهش و تاریخ شفاهی دفاع مقدس استان یزد با بیان این‌که هر فردی به فراخور تخصص خود در رشته‌های هنری می‌تواند این ارزش‌ها را هنرمندانه و استادانه به مخاطبان ارائه کند بیان کرد: مهم این است که ابتدا هنرمندان متعهد و انقلابی این ارزش‌ها را بشناسند؛ خود به آن معتقد و پایبند باشند و برای ترویج آن تلاش کنند.
وی تصریح کرد: در بطن آثار مرتبط با هنر انقلاب اسلامی، ارزش‌هایی همچون اطاعت‌پذیری محض از ولایت، روحیه کار جهادی، اعتماد به توان، تخصص و دانش نیروهای جوان و بومی، خودباوری، تکیه به فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و امثال این‌ها باید وجود داشته باشد و ترویج شود.
این پژوهشگر ادامه داد: همچنین باید آثار هنری فاخر و تأثیرگذاری ساخته و پرداخته شود که بتواند هجمه‌های دشمن علیه این ارزش‌ها را گوشزد و تهدیدها و توطئه‌ها را خنثی کند.
زمانی‌فرد بیان کرد: درحقیقت هر پدیده‌ای که در قالب‌ هنر عرضه و معرفی شود، ماندگاری طولانی و حتی دائمی در ذهن مخاطبان خواهد داشت. چگونه است که تبلیغاتِ آمیخته با هنر، به‌تدریج ما را به سمت خرید فلان کالا پیش می‌برد یا یک فرهنگ درست یا غلط را نهادینه می‌کند؟ بنابراین هنرمندان متعهد و انقلابی هم باید با تلاش و کار مجدّانه و شبانه‌روزی و البته سرلوحه قراردادن منویات رهبر معظم انقلاب، با بکارگیری تکنیک‌های جدید و به‌روزترین ابزارهای هنری، انقلاب اسلامی و آرمان‌های والای آن را به نسل جوان معرفی و جنبه‌های مختلف آن را تبیین و تشریح کنند.
این نویسنده افزود: آنچه مسلم است اگر هرکسی که در یک یا چند عرصه هنری فعالیت می‌کند و دوست دارد با هنر و تخصص خود خدمتی برای انقلاب و نظام اسلامی انجام داده باشد، باید از کلیشه‌ها دوری کند و به خلاقیت و نوآوری در آثارش رو آورد تا در شناساندن ارزش‌های انقلاب اسلامی اثرگذاری مناسب داشته باشد.
وی ادامه داد: ضروری است که هنرمندان انقلابی و ارزشی با تقویت تخصص خود و تجهیزشدن به علم روز در رشته‌ای که در آن فعالیت می‌کنند، مهارت و تسلط کافی را به دست آورند و بعد از آن از روش‌های خلاقانه و نوآورانه استفاده کنند. به عنوان مثال یک نویسنده ضمن داشتن مهارت، باید ذوق و سلیقه مخاطبان و البته نسل امروز را بداند و قالب نوشتن خود را با آن تطبیق دهد و هماهنگ کند. وقتی نظر خوانندگان به آثار او جلب شد، آن وقت است که می‌تواند ارزش‌های انقلاب اسلامی را با هنر انقلابی خود در سطح جامعه گسترش دهد و در حقیقت دَین خود را به انقلاب و نظام اسلامی ادا کند.
این پژوهشگر گفت: به نظر من اگر همه هنرمندان که دستی در هنر انقلاب دارند و دلسوزانه و بی‌ادعا در این حوزه فعالیت می‌کنند، از بعضی کم‌لطفی‌ها و کم‌کاری‌ها خسته و دلسرد نشوند و با توکل به خدا و توسل به ائمۀ اطهار (ع) و شهدای عزیز، در راهی که هستند ثابت‌‌قدم گام بردارند و با شتاب بیشتری به‌پیش روند و دست به خلق اثر بزنند، همه طیف‌های مردم مخاطب آثارشان خواهند بود. درحقیقت مردم در تمام صحنه‌ها دَین خود را به انقلاب ادا کرده‌اند و این، کار ما را در راهی که در آن گام نهاده‌ایم دشوارتر می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد حوزه هنری هنر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منصوری: سپاه و ارتش در عملیات «وعده صادق» هم‌افزایی نشان دادند

به گزارش همشهری آنلاین، رهبری معظم انقلاب آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در دیداری که با فرماندهان نیروهای مسلح داشتتند نکاتی را درباره ارزش قوای نظامی ایران و عملکرد مطلوب آنان بیان کردند. در این راستا با جواد منصوری، اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

منصوری در ابتدا گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، یکی از مهم‌ترین مسائلی که مطرح شد این بود که نیروهای مسلح کشور باید تحت امر چه کسی یا چه نهادی قرار گیرند؟ برخی عقیده داشتند که باید نیروهای مسلح ذیل دولت فعالیت کنند، برخی آنان را تحت امر رئیس‌جمهوری می‌دانستند و گروه دیگر، عقیده داشتند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی باید تحت امر و فرامین رهبری و ولایت‌فقیه خدمت کنند. هر سه نظر مذکور دارای دلایلی بودند که دست آخر برای مجلس خبرگان قانون اساسی، دلایل نظر سوم مقبول افتاد و طبق تصویب در قانون اساسی، نیروهای مسلح کشور ذیل رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا قرار گرفتند.

وی افزود:نظریه انتخاب شده قانون اساسی استدلال‌هایی آورده شد که مهم‌ترین آنها عبارت بودند از اینکه: «ولایت‌فقیه برخلاف سایر نهادها، مقطعی نیست و به دلیل ثباتش نیروهای تحت امرش نیز از پیوستگی و انسجام برخوردار خواهند بود»؛ «در صورت قرار گرفتن نیروهای مسلح ذیل رهبری این بخش مهم کشور درگیر سیاست‌زدگی‌های جناحی نمی‌شود و پایداری به ارزش‌های ملی، انقلابی و اسلامی در آنان باقی خواهد ماند» و سوم آنکه «در این صورت امکان نفوذ در ارتش و سپاه به شکل جدی خنثی خواهد شد، چراکه ولی‌فقیه شخصی وارسته و متقی است.» این دلایل برای خبرگان قانون اساسی تا حد زیادی قانع‌کننده بود و در نهایت، نیروهای مسلح ذیل مقام رهبری واقع شدند.

او ادامه داد: در طول دوران زعامت حضرت امام خمینی (رحمت‌الله علیه) و مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) به جرأت می‌توان گفت بنا به اثرپذیری از ارزش‌های دینی و اسلامی، ما دارای قوای مسلحه مکتبی و اعتقادی هستیم. نیروهای نظامی ایران وابسته به شخص، قدرت، جناح یا موقعیت نیستند، بلکه آنان حقیقتاً سربازانی هستند که تمام موجودیت خود را در راه خدمت و تلاش برای تحقق اهداف اسلامی و انقلابی تعریف کرده‌اند. کافی است به روحیه شهادت‌طلبی نیروهای نظامی ما بنگرید تا این حقیقت به شکل جدی روشن شود. تمامی این رویکردها و باورهای اعتقادی نتیجه تعلیم‌ها و گفتارهای رهبری به نیروهای مسلح ایران است.

اولین فرمانده سپاه اشاره کرد: مهمتر آنکه وجود انسجام و وحدت بی‌نظیر بین نیروهای نظامی و مسلح کشور از جمله مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که دشمن را در رساندن به اهداف تفرقه‌آمیز خود ناکام گذاشته است. در نظام جمهوری اسلامی آنچه بیش از هرچیز مهم است تحقق اهداف والای انقلاب است، لذا افراد خودشان را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا ارتش جمهوری اسلامی سربازانی برای نیل به این ارزش‌ها و قله‌ها می‌دانند.

منصوری گفت: امروز دشمنی به نام جبهه استکبار جهانی را روبه‌روی خود می‌بینیم. از این جهت نیروهای مسلح به خوبی اهمیت وحدت و انسجام در برابر این دشمن سرکش را درک کردند. درحال حاضر فارغ از فرماندهی مشترک ارتش و سپاه که مقام معظم رهبری است، سپاه و ارتش در سطح بسیار بالا و قابل توجهی هماهنگی و هم‌افزایی را از خود به نمایش گذاشته اند؛ به نوعی که در عملیات «وعده صادق»، همین هم‌افزایی بین دو نهاد نظامی ارتش و سپاه بود که بدون کمک نیروی خارجی توانست در منطقه عملیاتی مهم را به نمایش بگذارد.

کد خبر 846142 برچسب‌ها دفاع - سپاه پاسداران دفاع - ارتش جمهوری اسلامی

دیگر خبرها

  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند
  • رونمایی پوستر جایزه داستان و بازآفرینی در حوزه هنری
  • جشنواره «نقالان سوره» بر روی مهم‌ترین مخاطب هنر دست گذاشته است
  • منصوری: سپاه و ارتش در عملیات «وعده صادق» هم‌افزایی نشان دادند
  • مستند راز میرزا رونمایی می‌شود
  • ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه تربیت هنرمند در گام دوم انقلاب
  • مستند «راز میرزا» رونمایی می‌شود
  • ناصر تقوایی؛ حسرت یک خنده