Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-19@13:34:05 GMT

غذای حلال زمینه همکاری ایران و اندونزی است

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۷۶۷۵

غذای حلال زمینه همکاری ایران و اندونزی است

به گزارش ایکنا؛ ایسنا نوشت: اوکتاویان علیم‌الدین در حاشیه پنجمین جشنواره غذاهای اکو - جاده ابریشم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اندونزی دارای صنعت غذایی حلال است و وقتی محصول و یا غذاهایی که از اندونزی به این کشور ارسال می‌شود، ایرانی‌ها اطمینان دارند که دارای گواهی حلال است می‌توانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اندونزی با ایران در زمینه تبادل مواد تشکیل‌دهنده انواع غذاها همکاری‌های نزدیک دارد و در این میان زعفران، عسل، زیتون و خرمای ایران در اندونزی معروف است.

سفیر اندونزی در ایران، تصریح کرد: اندونزی با کشور ایران روابط حسنه داشته به‌عنوان مثال در روابط سیاسی رئیس‌جمهوری این کشور در سال ۲۰۱۶، به ایران سفر کرد و هم‌اکنون در زمینه‌های فرهنگی و امنیتی نیز با ایران روابط مناسبی داریم.

اوکتاویان علیم‌الدین خاطرنشان کرد: در اجلاس D8 که در تهران برگزار خواهد شد می‌توان به‌صورت خلاصه بین کشورهای ایران و اندونزی مباحثی را مطرح کرد که به هر دو طرف سود برساند.

به گزارش ایسنا، گروه D8 یا گروه هشت کشور مسلمان در حال توسعه که اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه در آن عضویت دارند، از جمله پیمان‌های منطقه‌ای است که به منظور ایجاد روابط مستحکم اقتصادی بین کشورهای در حال توسعه اسلامی و تقویت نفوذ این کشورها در بازارهای جهانی و برقراری گفت‌وگو با کشورهای صنعتی تشکیل شده است.

همچنین سازمان همکاری اقتصادی موسوم به "اکو" یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است. سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین‌بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند و پس از فروپاشی شوروی، در سال ۱۳۷۲ کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا غذای حلال غذاهای اکو اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از مسکو، امید رضایی‌فر، قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم کشورمان، که به صورت برخط در این نشست شرکت کرد، در این نشست بر ضرورت ترسیم نقشه راه همکاری‌ها در زمینه علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری تاکید کرد.
قائم مقام وزیر علوم کشورمان بر آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌ها در حوزه علم و فناوری تأکید و گزارشی از دستیابی ایران به جایگاه‌های قابل توجه در عرصه علم و فناوری با وجود تحریم‌های غرب را ارائه کرد.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز که به نمایندگی از کشورمان در این نشست شرکت کرده بود، با اشاره به عضویت کامل ایران در سازمان شانگهای گفت: جمهوری اسلامی ایران پیش از این در ۲۰ سال گذشته و در زمان عضویت خود به عنوان ناظر در این سازمان، دیدگاه‌های خود را بیان کرده است.
وی افزود: ایران هم‌اینک نیز به عنوان عضو کامل به دنبال تعامل سازنده و همکاری جامع با بخش‌های مختلف تخصصی سازمان همکاری شانگهای است.
جلالی، یکی از مهمترین زمینه‌های همکاری کشور‌های عضو سازمان شانگهای را حوزه آموزش عنوان کرد و افزود: آموزش سنگ بنای توسعه هر کشوری است وجمهوری اسلامی ایران هم در این زمینه سابقه و تجربه طولانی دارد.
سفیر ایران در مسکو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشور ما با وجود مواجهه با همه تحریم‌ها و فشار‌های غیرعادلانه برخی قدرت‌ها در حوزه تحقیق، پژوهش و آموزش عالی کار‌های بزرگی انجام داده است.
وی یادآور شد: ایران هم‌اینک در منطقه غرب آسیا در بسیاری از شاخص‌های علوم و تحقیقات از جمله فناوری و انرژی جایگاه برتر را دارد.
جلالی ادامه داد: ما آماده هستیم تا دستاورد‌ها و تجربیات خود را در حوزه آموزش با کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای را به اشتراک بگذاریم.
وی با بیان اینکه همکاری دانشگاه‌های برتر عضو سازمان همکاری شانگهای اقدام بسیار مهم و در خور تقدیری است، گفت: دانشگاه‌های برتر ایران، سالیانی است که با کشور‌های شانگهای از جمله روسیه در حال همکاری مشترک هستند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اظهار داشت: ما آمادگی خود را به شکل کامل اعلام می‌کنیم که به عنوان یک عضو کامل سازمان شانگهای، همکاری کاملی را با این سازمان همکاری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • طالبان و همسایگان آن: یک قالب منطقه ای برای غلبه بر چالش‌ها در افغانستان و فراتر از آن
  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است
  • روابط دوستانه ایران و روسیه زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • ناریجه؛ کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش‌گیری غذای سازمانی
  • روابط خارجی استان قزوین با کشورهای خارجی تقویت می شود
  • لزوم همکاری ‌های امنیتی در بستر سازمان شانگهای
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود