Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی اشجری بعد از ظهر شنبه در نشست هماهنگی بزرگداشت سی‌اُمین سالگرد عروج عارفانه امام خمینی (ره) که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در گیلان برگزار شد بر لزوم بازخوانی وصیت نامه سیاسی و الهی امام راحل در روزهای منتهی به سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) با شکوه هر چه تمام تر برگزار شود، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان برنامه‌های متنوعی برای این ایام پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به تبیین شخصیت فردی و اجتماعی امام راحل برای جامعه به ویژه نسل جوان، گفت: جوانان امروز جامعه اسلامی باید با مطالعه آثار امام خمینی (ره) با ابعاد شخصیتی بنیانگذار انقلاب اسلامی آشنا شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز خطر فراموش‌شدن و تحریف، مناسبت‌های انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند، تصریح کرد: عده‌ای تلاش می‌کنند شخصیت حضرت امام (ره) را تحریف کرده و یا به نوعی مسائلی را با دروغ به ایشان نسبت دهند که باید بسیار هوشیار باشیم.

حجت الاسلام اشجری با اشاره به اینکه برای ایام ارتحال امام خمینی (ره) ۱۲۳ برنامه از سوی ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت در استان گیلان پیش بینی شده است، افزود: امسال با توجه به احتمال تقارن این روز با عید فطر مراسم بزرگداشت روز ۱۳ خرداد ماه برگزار خواهد شد.

وی به در پیش بودن ماه مبارک رمضان نیز اشاره و اظهار کرد: باید از ظرفیت ماه رمضان برای تبیین و ترویج اندیشه‌های امام خمینی (ره) استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام اشجری به فاصله سه روزه راهپیمایی روز جهانی قدس با مراسم بزرگداشت ارتحال امام (ره) در سال‌جاری اشاره کرد و افزود: از ظرفیت روز جهانی قدس نیز برای تبیین اندیشه‌های ضد استکباری معمار کبیر انقلاب اسلامی بهره‌برداری می‌شود.

کد خبر 4595990

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد

پس از پیروزی انقلاب، در شرایطی که دشمنانِ کمین کردهِ انقلاب و به تبعیت از آنان دوستان نا آگاه، نغمه شوم و خطرناک انحلال ارتش را سر می‌دادند و ارتش در حساسترین شرایط حیات خود قرار گرفته بود، بنیانگذاران جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) هوشمندانه به عنوان بزرگترین حامی ارتش پای در میدان نهاد و توطئه شوم دشمنان انقلاب را نقش بر آب کرد و طی پیامی، با قاطعیت بی نظیر، ضرورت حفظ ارتش را اعلام و در جهت انسجام، یکپارچگی و وحدت ارتش، فرمان تاریخی و مهمی را صادر فرمود و روز ۲۹ فروردین را روز ارتش نامگذاری کرد. زیرا از ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ و دیدار همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) ارتشی‌ها با سرعت بیشتری به انقلاب اسلامی پیوستند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از همان آغازین روز ها، کار خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی ایران شروع کردند. اولین درگیری و نا آرامی در منطقه ترکمن صحرا و در نزدیک مرز‌های شوروی سابق توسط گروهک‌های چپ و مزدوران استکبار با هدف خودمختاری منطقه آغاز شد، که با اعزام یگانی از کارکنان داوطلب نیروی زمینی ارتش سرکوب شدند.
ارتش به سراغ کنترل ناآرامی‌های سایر مناطق مثل کردستان و آذربایجان غربی رفت. همزمان جنگ روانی علیه ارتش در داخل و خارج کشور به راه افتاد و به دنبال آن بودند تا ارتش را یک نیروی ضد مردمی و عامل امپریالیسم معرفی کنند که همچنان سرکوب مردم را ادامه می‌دهد و لذا باید منحل شود! و جای خود را با یک ارتش به اصطلاح خَلقی یا بی طبقه توحیدی و.. عوض کند. همین جوسازی‌ها سبب شد، شهید سپهبد، ولی الله قرنی اولین رییس ستاد مشترک ارتش پس از تغییر رژیم شاه طی نامه‌ای استعفای خود در روز‌های اول فروردین ۱۳۵۸ را به امام خمینی (ره) تقدیم کند.
کمتر از یک ماه بعد، سپهبد قرنی توسط گروهک فرقان ترور شد و به شهادت رسید تا علاوه بر آثار جنگ روانی سنگینی که بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط دشمنان خارجی، طیف ضدانقلاب، منافقین، حزب توده و عناصر نا آگاه در ارتش جریان داشت، بی انضباطی، سستی و عدم تمکین از فرماندهان نیز به مشکلات ارتش اضافه شود.
مشکلات فراوان ارتش سبب شد تا فرماندهان وقت ارتش جمهوری اسلامی ایران با درخواست وقت ملاقات از امام خمینی (ره) برای بیرون رفتن از این وضعیت چاره اندیشی کنند و از امام (ره) بخواهند ایشان فرماندهی خود بر کل نیرو‌های مسلح را مجدداً اعلام نمایند، تا با استفاده از این حکم حکومتی قوام و انضباط بر ارتش برگردد. امام خمینی (ره) نیز با صدور پیامی تاریخی در تاریخ ۲۹ فروردین سال ۱۳۵۸ خطاب به ملت، سنگ بنای روز ارتش را گذاشتند. با این اقدام حکیمانه امام خمینی (ره) ارتش برای همیشه در کنار نیرو‌های مسلح کشور ماندگار شد.
درود خداوند بر ارتشیان با وفا و مدافعان از حریم کشور ایران، به ویژه شهداء گرانقدر ارتش جمهوری اسلامی ایران.

دیگر خبرها

  • برپایی مراسم بزرگداشت شهدای محور مقاومت در شیراز
  • همایش بزرگداشت دکتر زهرا شجاعی 13 اردیبهشت در قم برگزار می شود
  • بزرگداشت روز ارتش با رژه نیرو‌های مسلح در شاهرود+ فیلم
  • ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی گرامی باد
  • بزرگداشت روز ارتش با رژه نیرو‌های مسلح در شاهرود
  • مراسم رژه نیروهای مسلح در رشت برگزار شد
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • بصیرت و آینده نگری امام خمینی (ره) برای برای جلوگیری از انحلال ارتش + فیلم
  • ۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • امام خمینی چطور جلوی انحلال ارتش را گرفت؟