Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس سازمان سینمایی شنبه (۳۱ فروردین ماه) در سومین روز از برگزاری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از گذر سینما در خیابان برادران مظفر و سینما فلسطین از مراکز برپایی جشنواره بازدید کرد.

وی در این بازدید که رضا میرکریمی دبیر جشنواره و تعداد دیگری از مدیران جشنواره وی را همراهی می‌کردند، گفت: همکاران ما در سازمان سینمایی درباره مسئله ادغام یا جدا بودن دو بخش ملی و جهانی جشنواره فیلم فجر مطالعه و بررسی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجدید ساختار‌ها با توجه به ماموریت‌های جدید سازمان سینمایی در داخل سازمان و به تبع موسسات وابسته در حال انجام است و بحث نهایی آن تا یک ماه آینده اعلام می‌شود.

وی افزود: یکی از طرح‌هایی که در حال انجام است، این است که همه جشنواره‌ها را ارزیابی و دستورالعمل‌های آن را به شکل پیش نویس آماده می‌کنیم. برای انجام این طرح نظرات سینماگران را جلب و به عنوان یک سند تنظیم کنیم.

حسین انتظامی درباره مهمانان خارجی جشنواره جهانی فیلم فجر توضیح داد: اینکه سینماگران زیادی از همه جای دنیا و حدود ۷۰ کشور در این رویداد حضور دارند، بسیار خوب است به ویژه در شرایط کنونی که آمریکا در تلاش برای تحریم و به انزوا بردن ایران است.

رئیس سازمان سینمایی اضافه کرد: برگزاری این جشنواره تایید می‌کند، سینما توان بالایی برای نمایش فرهنگ و هنر ایران دارد.

وی در پاسخ به خبرنگار ستاد خبری جشنواره جهانی فیلم فجر مبنی بر ارزیابی عملکردش از ۵ سال برگزاری مستقل جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: جشنواره جهانی فیلم فجر رشد بسیار خوبی داشته است و از سینمای ایران نیز چنین انتظاری می‌رفت که این جشنواره در هر دوره ارتقا یابد.

رئیس سازمان سینمایی عنوان کرد: ظرفیت‌های این رویداد برای توسعه بازار جهانی سینمای ایران چه در اکران و چه در وی او دی به قدری است که می‌توان هزینه‌ها را متحمل شد و جشنواره را مجزا برگزار کرد.

انتظامی در پایان گفت: جا دارد از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شهرداری تهران نیز به منظور حمایت از جشنواره تشکر کنم.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای ایران جشنواره فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌هایی که بحران آب را به تصویر کشیده‌اند

تامین آب آشامیدنی، یکی از اصلی ترین دغدغه‌های کشورهای مختلف دنیا است و امروزه به دلیل گرم شدن زمین، اکثر دنیا دچار کمبود آب شده‌ است و عدم مدیریت این نعمت الهی می تواند یک بحران را در آینده شکل دهد.

 فیلم‌های برجسته و مشهوری هستند که به نوعی بحران آب را به تصویر کشیده اند که در این گزارش آن‌ها را معرفی کرده ایم، 

فیلم سینمایی  ال دورادو (El Dorado) 

 فیلم سینمایی «ال دورادو» با بازی جان وین اگرچه ارتباطی با آلودگی آب ندارد، اما حول محور خانواده‌ای دامدار است که آب شرب شان توسط یک دامدار دیگر قبضه شده و در این وضعیت جان وین و رفیقش وارد معرکه می‌شوند تا دامدار  آب شرب دزد  را ادب کرده و عدالت را ایجاد نمایند.

 «ال دورادو» به خوبی مسئله کمبود آب را در دوران غرب وحشی مطرح می‌کند و ضرورت اهمیت آن را به مخاطبش یادآوری می‌کند. هرچند که فیلم بهرحال حول محور تفنگ و هفت تیرکشی است و دغدغه‌هایی جدا از آب دارد!

این فیلم سینمایی یک اثر کلاسیک است که نگاهی به بحران آب با دیدگاهی متفاوت دارد و جان وین،  رابرت میچام،  جیمز کان،  آرتور هانیکات،  شارلین هالتف  پائول فیکس، اد اسنر، کریستوفر جرج،  آر. جی. آرمسترانگ،  رابرت دانر،  جان گابریل، میشل کری و جیم دیویس بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم سینمایی A Civil Action

فیلم سینمایی فعالیت مدنی (A Civil Action) اثری است که در دهه ۹۰ با بازی جان تراولتا ساخته شد.

داستان این فیلم سینمایی در ایست ووبرن مینه سوتا رخ می‌دهد یعنی جایی که دو چاه شرب با پساب‌های صنعتی آلوده شده و همین اتفاق سبب ابتلای کودکان شهر به سرطان خون و متعاقباً مرگشان شده است. به همین جهت مردم به کارخانه‌های صعنتی مشکوک می‌شوند و به سراغشان می‌روند.

 «فعالیت مدنی» در بخش بازیگری یکی از آثار خوب سال ۱۹۹۸ بود و یک نامزدی اسکار را هم برای رابرت دووال به همراه آورد. این فیلم سینمایی یک جان تراولتا هم دارد که در آن مقطع اعتبار بسیاری در هالیوود داشت و می‌شد فیلم‌هایش را با خیال راحت تماشا کرد!

 فیلم سینمایی The Book of Eli

فیلم سینمایی کتاب الی (The Book of Eli) اثری است که در اواخر فیلم با بازی دنزل واشنگتن و گری اولدمن جان می‌گیرد. این فیلم سینمایی در آن تمدن از بین رفته و کلید موفقیت و سلطه بر انسانها، تسلط بر منابع آب است. در واقع در داستان فیلم هر گروهی که به منابع آب شرب تسلط داشته باشد می‌تواند مطمئن باشد که قدرت در اختیار اوست و بر انسان‌ها مسلط است.

فیلم سینمایی Waterworld

فیلم سینمایی دنیای آب (Waterworld)، اثر پرخرج آقای کوین کاستنر است. یکی از بزرگترین شکست‌های تاریخ سینما چنین آثاری محسوب می‌شوند، دنیای آب از جمله فیلم‌هایی است که به مسئله آب می‌پردازد.

 داستان این فیلم سینمایی در آینده‌ای رخ می‌دهد که بشر کلاً روی آب قرار دارد و دسترسی به آب آشامیدنی یکی از کلیدی‌ترین استراتژی‌ها برای موفقیت محسوب می‌شود. «دنیای آب» پروژه بلند پروازانه‌ای بود که کوین کاستنر که در آن مقطع ارزشمندترین بازیگر هالیوود محسوب می‌شد، نقش بسزایی در ساخته شدنش داشت، اما این فیلم نتوانست رضایت‌ها را فراهم نماید و به یک شکست عظیم تبدیل شد و جایگاه کوین کاستنر را هم در هالیوود متزلزل کرد.

فیلم سینمایی Mad Max: Fury Road

فیلم سینمایی مکس دیوانه: جاده خشم (Mad Max: Fury Road)، فیلم اکشن جورج میلر، یکی از مطرح‌ترین فیلم‌هایی است که با پس زمینه موضوع کمبود آب ساخته شده است. در دنیایی فیلم «مکس دیوانه» کمبود آب شرب اصلی‌ترین دغدغه ملت است و آدم‌های بد ذات داستان نیز به واسطه تسلط شان بر آب و مردمی که برای نوشیدن قطره‌ای آب تقلا می‌کنند، قدرت را به دست گرفته اند و به راحتی بر آنان چیره شده اند.

«مکس دیوانه: جاده خشم» با کارگردانی خوب و جلوه‌های ویژه تاثیر گذار، یکی از جذاب‌ترین اکشن‌های تعقیب و گریزی است که می‌توانید در سینما پیدا کنید و به راحتی به تماشای آن بنشینید و البته این نکته را هم هنگام تماشای فیلم به خاطر بسپارید که تمام بلا‌هایی که در فیلم مشاهده می‌کنید، نتیجه کمبود آب است!

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • سینمای ایران نیازمند دگردیسی است/ چرا تنوع ژانر نداریم؟
  • فیلم‌هایی که بحران آب را به تصویر کشیده‌اند
  • از ماجرای «تمساح خونی» تا چند خبر دیگر
  • بیش از ۱۶ هزار همدانی در تعطیلات نوروز به سینما رفتند
  • «تمساح خونی» ۴۰ روزه ۱۰۰ میلیاردی شد
  • رکوردشکنی تازه در سینمای ایران/«تمساح خونی» ۴۰ روزه ۱۰۰ میلیاردی شد
  • الزام اقدام عملی سازمان جهانی بهداشت برای غزه
  • سینمای ایران مسافر کره جنوبی شد
  • اکران اختصاصی فیلم سینمایی «آپاراتچی» در ارومیه
  • سینمایی‌ها برای غزه ۳۱۶ هزار دلار کمک جمع کردند