Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاداش‌هایی که خارج از قرارداد پرداخت شدند!

طرفداری- تیم پرسپولیس در نیم‌فصل دوم لیگ برتر با مشکلات مالی روبرو شده و حتی برانکو ایوانکوویچ بابت به تعویق افتادن پرداختی حقوقش برای این باشگاه نامه‌نگاری کرده است. این در حالیست که پرسپولیس بابت حضورش در فینال آسیا درآمد هنگفتی را نصیب خود ساخته بود.

برسی مشکلات مالی پرسپولیس نشان می‌دهد، پاداش‌های خارج از عرف و توزیع کریمانه جایزه ۲۰ میلیاردی باشگاه که از رقابت‌های آسیایی فصل گذشته حاصل کرده بود، سرمنشاء مشکلات کنونی این باشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از ایسنا، پس از تساوی پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن اصفهان، برخی بازیکنان تیم قرمزپوش پایتخت در میکسدزون ورزشگاه فولادشهر اصفهان صحبت‌هایی به زبان آوردند که نشان از مشکلات فراوان در تیم‌شان دارد. مشکلاتی که بخش اعظمی از آنها به مسائل مالی مربوط می‌شود. در یک نمونه احمد نورالهی در اظهارنظری جالب عنوان کرد:

ما با مشکلات فراوان کار می‌کنیم و اما مدیریت باشگاه به تعهدات خود عمل نکرده و با وجود اینکه پاداش آسیایی گرفتیم اما درآمد بیشتری برای باشگاه به دست آوردیم!

پس از این اظهارات هم سید جلال حسینی که قصد مصاحبه نداشت، فقط به گفتن این جمله اکتفا کرد:

مشکلات زیادی داریم.

اما این پایان کار نبود. بازیکنان پرسپولیس که ظاهراً به خوبی به قدرت شبکه‌های اجتماعی پی برده‌اند پس از بازی مقابل ذوب آهن با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود که تصویر هواداران تیم‌شان را نشان می‌داد و در کنارش عنوان «تنهایی نمیشه» نوشته شده بود، به نوعی اعتراض خود را به شرایط موجود باشگاه اعلام کردند.

سوال این است که مشکل پرسپولیسی‌ها دقیقاً چیست؟ و منظور از «تنهایی نمیشه» بازیکنان چیست؟

از آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر، زمزمه‌های مشکلات مالی در پرسپولیس شروع شد. صحبت‌های بازیکنان نشان می‌داد از دریافتی خود رضایت کافی ندارند و خواهان دریافت مطالبات خود هستند. در آن مقطع به طور میانگین هر بازیکن ٣٠ تا ٣۵ درصد از قرارداد میلیاردی خود را دریافت کرده بود اما این درصد فقط بابت قرارداد پرداخت شده بود. بازیکنان مبالغی که بابت پاداش‌های مختلف به حسابشان واریز شده بود را در قرارداد خود لحاظ نمی‌کردند. با توجه به این موضوع روند اعتراضات و تهدید به اعتصاب کم کم آغاز شد. پرسپولیسی که به لطف درآمد میلیاردی از AFC حالا باید روزهای خوش مالی را به خود می‌دید، درگیر مشکلات فراوان شده بود.

زمانی که پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسید، مشخص شد، AFC جایزه ٢ میلیون دلاری را برای این باشگاه در نظر گرفته است. مبلغی که با احتساب قیمت دلار در ایران، نشان می‌داد پول خوبی به باشگاه داده خواهد شد اما در این میان اتفاقاتی رخ داد که باعث شد از این درآمد هنگفت، نه حقوق برانکو ایوانکوویچ پرداخت شود و نه به حساب بازیکنان پولی بابت قراردادشان واریز شود و نه حتی بخشی از این پول هنگفت برای زیرساخت‌های باشگاه سرمایه‌گذاری شود.

پیگیری‌های نشان می‌دهد، از جایزه ٢ میلیون دلاری نایب قهرمانی آسیا، حدود ١ میلیون و ۶٠٠ هزار دلار به دست مدیران پرسپولیس رسیده است. مبلغی که با احتساب دلار ١٣هزار تومانی معادل ٢٠ میلیارد تومان می‌شود. پولی که می‌توانست در روزهای سخت، کمکی برای برون رفت از مشکلات باشد اما به عنوان پاداش در میان بازیکنان و کادر فنی و اعضای روابط عمومی و مدیران سابق باشگاه تقسیم شده است!

بر این اساس به هر یک بازیکنان حدود ٢٧٠ میلیون تومان به عنوان پاداش آسیایی و خارج از قرارداد پرداخت شده است و مبلغی هم بین کارکنان و مدیران و هیأت مدیره وقت باشگاه توزیع شده است.

بازیکنان پرسپولیس زمانی که با این باشگاه قرارداد می‌بستند در قراردادشان آمده بود اگر تیم مرحله به مرحله در لیگ قهرمانان آسیا صعود کند، درصدی به قراردادشان اضافه شود. البته خارج از این قرارداد در دوره گرشاسبی بابت پیروزی در برخی از بازی‌های آسیایی هم مبالغی در حدود ۵٠ میلیون به حساب بازیکنان واریز شده است. این فقط بخشی از مبالغی بوده که بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس به عنوان پاداش دریافت کردند.

حال سوال این است، بازیکنی که در قراردادش پاداش آسیایی ذکر شده و خارج از آن هم مبالغی بابت پیروزی‌ها دریافت کرده، چرا باید از جایزه‌ای که متعلق به باشگاه است هم به طور جداگانه سهم ببرد؟

مدیران سابق بر اساس کدام قانون به خود اجازه داده‌اند جایزه آسیایی پرسپولیس را به عنوان پاداش بین بازیکنان و کارکنان باشگاه تقسیم کنند تا حالا باشگاه با مشکلات فراوان برای پرداخت حقوق بازیکنان مواجه باشد؟ چرا آن ٢٧٠ میلیون در قالب قرارداد بازیکنان پرداخت نشد؟

بازیکن پرسپولیس این روزها در حالی از مشکلات مالی و کاستی‌ها در پرداختی‌ها سخن به زبان می‌آورند که طبق اعلام منابع آگاه در باشگاه پرسپولیس، طی فصل اخیر هر یک از بازیکنان و اعضای کادر فنی، فقط ۴۵٠ میلیون تومان به عنوان پاداش و خارج از قراردادشان دریافت کرده‌اند. مبلغی که اگر به عنوان بخشی قرارداد بازیکنان پرداخت شده بود، امروز کسی معترض نبود که فقط ۵۵ درصد دریافتی داشته است.

با حضور ایرج عرب در باشگاه پرسپولیس، وی تلاش زیادی انجام داد تا پرداختی‌ها به بازیکنان بیشتر شود. البته در این بین هزینه‌های جاری اعم از میزبانی پرسپولیس در کشور ثالث از تیم‌های عربستانی کار را بسیار سخت کرده بود. به این مشکلات عقب افتادن حقوق برانکو و کادر فنی را باید اضافه کرد تا مشخص شود این روزها باشگاه با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند.

با این حال طی هفته‌های اخیر واریز پول به حساب بازیکنان، دریافتی آنها را از قراردادش به حدود ۵۵ تا ۶٠ درصد رسانده است اما این مبالغ هم بازیکنان پرسپولیس را راضی نکرده تا همگی اینگونه دست به اعتراض بزنند.

در شرایط اقتصادی موجود کشور که دشمن جنگ اقتصادی را به ملت ایران تحمیل کرده و یک کارمند و یک کارگر چشم امید به افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق خود دارد، یک بازیکن که پاداش‌های میلیونی دریافت کرده و عشق به هواداران را دلیل فوتبال بازی کردن خود می‌داند، به خاطر پرداخت نشدن بخشی از مطالباتش چرا باید اینگونه اعتراض کند.

تصور کنید اگر در آمد ٢٠ میلیاردی پرسپولیس به جای پاداش به عنوان قرارداد بازیکنان و کادر فنی پرداخت شده بود، امروز دیگر شاهد مشکلات این چنینی در پرسپولیس نبودیم.

البته در این بین نقش نهادهای نظارتی هم چون سازمان بازرسی کل کشور و وزارت ورزش به عنوان مالک باشگاه می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد تا مشخص شود جایزه ٢٠ میلیاردی پرسپولیس، با استناد به چه قانونی به عنوان پاداش توضیح شده است؟

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۰۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ظرفیت‌های مصوب شده قم در قانون بودجه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزای صدا و سیما؛ مرکز قم، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با بیان اینکه ارائه عملکرد سال گذشته جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و همچنین بیان ظرفیت‌های مصوب شده قم در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ دو دستور کار جلسه امروز بود گفت: سال گذشته در این شورا ۶۸ مصوبه به تصویب حاضران در جلسه رسید که تا پایان سال ۶۳ مصوبه اجرایی شد.

وی افزود: مهمترین مصوباتی که در سال گذشته در این شورا به تصویب رسیده توزیع اعتبارات در بخش هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و همچنین در بخش مسکن، الحاق اراضی در طرح ملی بود.

شاکرآرانی در خصوص ظرفیت‌های مصوب شده در قانون بودجه ۱۴۰۳ گفت: در این بودجه ۱۶ تبصره به تصویب مجلس رسیده که در این جلسه ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد که به واسطه آن دستگاه‌های استان وظیفه دارند از این ظرفیت‌ها برای کسب درآمد استفاده کنند تشریح شد.

استفاده از حقوق دولتی معادن، انتشار اوراق برای توسعه حمل و نقل عمومی، درآمد‌های اختصاصی بهزیستی و آموزش و پرورش و طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی از جمله۱۶ تبصره‌ای بود که در این جلسه در مورد آنها صحبت شد.

همچنین در این جلسه استاندار قم با انتقاد از افزایش ۱۴۸ درصدی مالیات در قم در مقایسه با میانگین افزایش مالیات کشور که ۷۵ درصد گفت این رقم قابل قبول نیست.

احمد امیرآبادی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه از تلاش نمایندگان مردم قم برای کاهش این رقم گفت و افزود: توانستیم عدد و رقم درامد استان را از ۱۱ همت به ۷ همت برسانیم، اما باز هم این رقم از نظر ما زیاد است که در جلسه آتی مجلس تلاش میکنیم در امد مالیاتی را باز هم کاهش دهیم.

شاکر آرانی نیز در این خصوص گفت: در بررسی لایحه بودجه درآمد‌های استان‌ها در این لایحه درج شده است که متاسفانه در این بخش درآمد استان‌ها را عدد بسیار بالایی پیش‌بینی کرده بودند که با پیگیری‌های استانداری و نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی توانستند این عدد و رقم را کاهش دهند که در برآورد اولیه حدود ۱۱ همت به عنوان درآمد‌های مالیاتی استان در نظر گرفته شده بود که در مرحله بررسی مجدد این عدد به ۷ همت رسید.

دیگر خبرها

  • بررسی ظرفیت‌های مصوب شده قم در قانون بودجه ۱۴۰۳
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی؛ ایران به دنبال تاریخ سازی
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی/ایران به دنبال تاریخ سازی
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • پروین به کدام بازیکنان پرسپولیس طعنه زد؟
  • افزایش ٤ برابری معاملات بورس و قراردادهای دو جانبه
  • افزایش مشترکان برق فارس به بیش از یک میلیون نفر