Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@07:59:22 GMT

التهابات روده در کمین30ساله‌ها

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۰۷۶۰

یک متخصص گوارش و کبد گفت: بیماری‌های التهابی روده به‌طور معمول در سنین ۲۵ تا ۳۵ سالگی رخ می‌دهد. ناطقان: همایون هاشمی متخصص گوارش و کبد درباره ثبت و کنترل بیماری‌های التهابی روده اظهار کرد: در سالیان اخیر شاهد بوده‌ایم که تعداد مبتلایان بیماری التهابی روده روز به روز در حال افزایش بوده است و از زمانی که تعداد مبتلایان به اختلالات التهابی روده شیوع داشته شروع به ثبت تعداد بیماران کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار بیمار از کل کشور در این سامانه ثبت شده‌اند که از شیوع نامساوی این بیماری در استان‌ها خبر می‌دهد. در این بین اگر بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها و یا افرادی که توسط پاتولوژیست‌ها نمونه‌برداری شده‌اند را در نظر بگیریم این عدد به بیش از ۴۰ هزار نفر می‌رسد.

محبی

هاشمی بیان کرد: به طور کلی تغییر سبک زندگی و بیشتر شدن شیوع زندگی شهر نشینی باعث افزایش آمار ابتلا به این بیماری شده است، در حال حاضر می‌توانیم ادعا کنیم از هر ۱۰۰ هزار نفر حدود ۴۰ تا ۴۵ نفر از این بیماری رنج می‌برند؛ در یک‌سال گذشته تعداد مبتلایان به این بیماری افزایش پیدا کرده و باید مقدار آن را کاهش دهیم؛ هر ساله حدود پنج الی ۶ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر به این عدد افزوده می‌شود از این رو باید به دنبال کنترل افزایش آمار ابتلا باشیم.

محبی

این متخصص گوارش و کبد درباره سن شیوع بیماری‌های التهاب روده اظهار کرد: به طور کلی شاهد هستیم که بیماری‌های التهابی روده در سنین پایین‌تر یعنی حدود ۲۵ تا ۳۵ سالگی نمود پیدا می‌کنند، اما در سنین پایین ۱۸ سال و بالای ۶۰ سال هم احتمال ابتلا به بیماری‌های التهابی روده افزایش پیدا می‌کند، خوشبختانه این بیماری شیوع کمی در بین کودکان و نوزادان دارد.

وی درباره روند درمان درمان این بیماری گفت: با توجه به مشخص نبودن علت اصلی بیماری‌های التهابی روده از درمان‌های کنترلی برای درمان این بیماران استفاده می‌کنیم.

بیماران مبتلا به التهاب روده به هیچ وجه نباید داروهای خود را متوقف کنند و باید مانند بیماران دیابتی به طور مداو داروهایشان را مصرف کنند.

هاشمی یادآوری کرد: بیماران مبتلا به اختلالات التهابی روده در صورتی که داروهای خود را به صورت مداوم و تا پایان عمر مصرف کنند می‌توانند طول عمری طبیعی و برابر با سایر افراد جامعه داشته باشند و این اختلال منجر به بروز مرگ زودرس در آنها نمی‌شود اما این امر نیازمند آن است که در صورت مشاهده علائم به موقع به پزشک متخصص مراجعه کنند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: التهابات روده ، بیماری ها ، بیماران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری ها بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ آنچه در قبال شیوع ویروس کرونا شاهد بودیم، هشداری بود که یک پاندمی چگونه می تواند جغرافیای انسانی و زیستی را پشت سر گذاشته و به بدن همه انسانها در تمامی نقاط دنیا رسوخ کند! در این میان باید به هشدارهای ناظر بر وقوع پاندمی های جدید توجه کرد، حتی اگر این فراگیری شدت و حدت کمتری نسبت به کوید-19 داشته باشد. 

دانشمندان هشدار دادند «آنفلوانزا» عامل بیماری‌زایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد.به نوشته وبسایت گاردین،‌ یک نظرسنجی بین‌المللی که قرار است آخر هفته آینده منتشر شود، نشان می‌دهد ۵۷ درصد از متخصصان احتمال می‌دهند یک سویه از ویروس آنفلوانزا علت شیوع بعدی بیماری‌های عفونی مرگبار در سطح جهان خواهد بود.جان سلمانتون گارسیا از دانشگاه کلن که این مطالعه را انجام داده است، تاکید کرد:‌ «این باور که آنفلوانزا بزرگترین تهدید همه‌گیری در سطح جهان است بر اساس تحقیقات طولانی‌مدتی به دست آمده که نشان می‌دهد این ویروس به طور مداوم در حال تکامل و جهش است.»

آنچه ماجرا را جدی تر می سازد، معطوف به تکامل و جهش ویروس آنفلانزاست. اگرچه هربار تلاش می‌شود با سویه‌های مختلف آنفلوانزا به اندازه کافی مقابله شود و آنها فعلا در حد خطرناک ارزیابی نمی‌شوند،‌ این موضوع لزوما برای همیشه صادق نخواهد بود.»

بنا بر اطلاعات منتشرشده از این پژوهش،‌ ۲۱ درصد از کارشناسانی که در این مطالعه شرکت کردند،‌ اعتقاد دارند که محتمل‌ترین عامل بعدی همه‌گیری، پس از آنفولانزا، احتمالا ویروسی است به نام بیماری ایکس X که هنوز برای علم ناشناخته است. آنها درباره بیماری ایکس بر این باورند که همه‌گیری بعدی ممکن است از سوی میکروارگانیسمی که هنوز شناسایی نشده است ایجاد شود درست همانطور که ویروس عامل کووید-۱۹ پیدا شد و در سال ۲۰۱۹ همه‌گیری جهانی را شکل داد. در واقع، برخی از دانشمندان هنوز بر این باورند که سارس کوو-۲ Sars-CoV-2 (عامل کووید – ۱۹) همچنان یک تهدید محسوب می‌شود به طوری که ۱۵ درصد از دانشمندان این مطالعه، آن را محتمل‌ترین علت همه‌گیری در آینده نزدیک ارزیابی می‌کنند.وجه مشترک این تحقیق این است که آنفلوانزا تهدید شماره یک از نظر احتمال همه‌گیری از سوی بیشتر دانشمندان جهان معرفی می‌شود.

این نتایج در حالی ارائه خواهد شد که هفته گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع آنفلوانزای پرندگان ( سویه اچ۵ان۱ H5N1) که باعث میلیون‌ها مورد ابتلا در سراسر جهان شده است، ابراز نگرانی کرد. شیوع این بیماری در سال ۲۰۲۰ آغاز و تاکنون منجر به مرگ یا تلف شدن ده‌ها میلیون طیور و نابودی میلیون‌ها پرنده وحشی شده است.این ویروس به تازگی به گونه‌های پستانداران نیز گسترش یافته است به طوری که گزارش شده گاوهای اهلی در ۱۲ ایالت آمریکا آلوده شده‌اند و نگرانی‌ها در مورد خطرات این بیماری برای انسان بیش از پیش افزایش یافته است.این موارد مطالعاتی، هشدارهایی هستند که تصور نکنیم دوران شیوع پاندمی های فراگیر و خطرناک به پایان رسیده و پیش بینی ها و اقدامات لازم را در این خصوص صورت دهیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • افرادی که این اختلالات را دارند بیشتر افسرده می شوند
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد
  • هشدار مهم درباره شیوع ۳ بیماری ویروسی از مرز شرقی