Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-18@05:53:21 GMT

هپاتیت B، کشنده‌تر از مالاریا

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۱۰۳۷

گروهی از متخصصان سلامت و سازمان‌های بهداشتی درمانی از راه‌اندازی کمپینی برای درمان بیماری فراموش شده هپاتیت B خبر دادند. آفتاب‌‌نیوز : هپاتیت B بیماری مزمنی است که اگرچه تعداد قربانیان آن بیش از مالاریاست اما کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.
"پیتر ریویل" از موسسه "دوهرتی" بیمارستان ملبورن استرالیا گفت: به رغم خسارت‌های اقتصادی و تلفات ناشی از هپاتیت مزمن B تحقیقات در رابطه با این بیماری کمتر مورد توجه قرار می گیرد و بودجه کافی به آن اختصاص داده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اثر هپاتیت B کبد آسیب دیده و به نوعی سرطان کشنده منجر می‌شود. درمانی برای مقابله با این بیماری وجود ندارد اما تاثیر داروهای ضد ویروسی به منظور مقابله با علائم این بیماری مورد تایید قرار گرفته‌ است.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) از دهه ۱۹۷۰ آزمایش تشخیصی هپاتیت مزمن B و واکسنی با اثربخشی ۹۵ درصدی از اوایل دهه ۱۹۸۰ در دسترس قرار گرفته‌ است. با این وجود در سال ۲۰۱۷ حدود ۹۰۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به این نوع هپاتیت جان خود را از دست دادند که دو برابر رقم قربانیان مالاریا بوده‌ است.
تنها یک دهم از افراد مبتلا به هپاتیت مزمن B تست‌های تشخیصی را انجام می‌دهند و تعداد محدودی از کشورهایی که این بیماری در آن‌ها شایع است به واکسن دسترسی کافی دارند.
از سال ۱۹۹۲ سازمان جهانی بهداشت نسبت به لزوم واکسیناسیون در برابر این ویروس در ۲۴ ساعت نخست تولد تاکید کرده‌ است اما تنها نیمی از نوزادان تازه متولد شده بلافاصله واکسینه می‌شوند.
به گزارش ژاپن تودی، چین، هند، نیجریه، اندونزی و فیلیپین نزدیک به ۶۰ درصد از تمامی موارد ابتلا به هپاتیت مزمن B را شامل می‌شوند.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هپاتیت B مالاریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۱۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای زخم دیابتی‌ها این سبزی معجزه می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

دیابت با بسیاری از عوارض طولانی مدت همراه است که یکی از آن‌ها زخم‌های مزمن است. زخم‌های دیابتی ممکن است برای چندین ماه یا حتی چندین سال بهبود نیابند.

نتایج به دست آمده توسط دانشمندان مبنی بر تاثیر اسفناج بر تسریع بهبودی زخم‌های دیابتی ممکن است به دلیل وجود ویتامین‌هایی در اسفناج باشد که با افزایش سطح کلاژن، فیبروبلاست‌ها و تراکم عروقی در زخم‌ها، در روند بهبودی تسریع ایجاد می‌کنند.

دانشمندان پیشنهاد می‌کنند که می‌توان از عصاره اسفناج برای درمان موثر زخم‌های دیابتی مزمن استفاده کرد، اما تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

عصاره اسفناج همچنین حاوی تیلاکوئید‌ها و انواع اسید‌های آمینه است، همچنین گلوتامین موجود در آن نقش مهمی در کاهش التهاب و بهبود زخم‌ها دارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • توضیحی درباره کشنده های جدید ارتش
  • برای زخم دیابتی‌ها این سبزی معجزه می‌کند
  • تماس با کپک کشنده است؟
  • ◄ جهش قیمت کامیون و تریلی از زیر 500 میلیون به باشگاه میلیاردی ها !
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • جان باختن بیش از یک هزار تن بر اثر بیماری های عفونی در افغانستان
  • علائم شایع‌ بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟
  • فراخوان حمایت از کاربرد هوش مصنوعی در کاهش هزینه‌های درمانی منتشر شد
  • حمایت از هوش مصنوعی در کاهش هزینه‌های درمانی بیماریهای مزمن