Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صادقی طاری متخصص چشم در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره ارتباط بیماری تیروئید با مشکلات چشمی اظهار کرد: یکی از شایع‌ترین عوارض که بیماری تیروئید به همراه دارد ابتلا به اختلال چشمی است، این علائم در برخی افراد به صورت خفیف و در حد قرمزی، آبریزش یا پف کردن چشم نمود پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در موارد شدیدتر شاهد آن هستیم که پلک‌ها به سمت بالا کشیدگی پیدا می‌کند، همچنین ممکن است در موارد خیلی حاد یک یا هر ۲ چشم‌ به سمت جلو حرکت کند؛ این اختلال ممکن است به ایجاد دو بینی و حتی ایجاد زخم در قرنیه و کاهش دید منجر شود.  
صادقی طاری بیان کرد: بررسی‌ها انجام شده نشان می‌دهد بیش از ۲۰ درصد مبتلایان به اختلالات تیروئید به عوارض بینایی مبتلا می‌شوند؛ اختلالی که در کودکان، جوانان و در افرادی با سنین بالاتر نیز دیده می‌شود.

این متخصص چشم گفت: عوارش چشمی اختلالات تیروئیدی گاهی با علائم حاد همراه خواهد شد به طوری که برخی پزشکان آن را با عفونت‌هایی مثل عفونت کاسه چشم اشتباه می‌گیرند و می‌تواند به ایجاد محدودیت حرکت چشم و اختلالات دید شدید منجر شود.  

بیشتر بخوانید: ۵ علامت که می‌گوید کم‌خون هستید


وی تصریح کرد: به طور کلی توصیه می‌کنیم کسانی که به اختلالات تیروئید مبتلا می‌شوند برای انجام آزمایشات لازم به پزشک متخصص مراجعه کنند تا در صورت بروز علائم از بروز عوارض شدیدتر جلوگیری کنیم.
صادقی طاری گفت: یکی از نکات مهم در کنترل عوارض چشمی بیماران تیروئیدی کاهش استفاده از سیگار و دخانیات است؛ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد استعمال سیگار و دخانیات احتمال ابتلا به عوارض چشمی را به شدت تشدید می‌کند.   این متخصص چشم ادامه داد: از دیگر عوامل مهم بر تشدید عوارض چشمی بیماران تیروئیدی فشار‌های روحی و خواب ناکافی است؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد بی خوابی و اختلالات روحی باعث تشدید چشمگیر این عارضه می‌شود.  
وی تاکید کرد: عوارض چشمی ناشی از اختلالات تیروئیدی در خانم‌ها شیوع بیشتری نسبت به آقایان دارد به طوری که می‌توانیم ادعا کنیم خانم‌ها حدود چهار برابر بیشتر از آقایان به این عوارض مبتلا می‌شوند، پس خانم‌ها باید بیشتر از آقایان به این موضوع اهمیت دهند.   صادقی طاری یادآوری کرد: عوارض گفته شده به راحتی قابل درمان است، اما نکته حائز اهمیت آنجاست که مراجعه به موقع تاثیر زیادی بر کنترل آن‌ها دارد؛ مراجعه به موقع می‌تواند دیدی مشابه گذشته به آن‌ها بازگرداند، اما در صورت طولانی شدن و تشدید عوارض می‌تواند کاهش بیماری و سایر اختلالات چشمی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • یعنی چی که می‌خواهند استراماچونی را جانشین نکونام بکنند | پرسپولیس در کمین استقلال نشسته اما آقایان به دنبال حاشیه‌اند
  • کشنده فاو نور چشمی بازار شد
  • بررسی تحولات قیمتی فاو 460 نشان می‌دهد: کشنده فاو نور چشمی بازار شد
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است
  • افرادی که این اختلالات را دارند بیشتر افسرده می شوند