Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@01:56:29 GMT

زلزله در استان فارس

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۱۹۱۳

به گزاررش ایلنا به نقل از مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسۀ ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زلزله ای به بزرگی 3.5 حوالی ساعت  09:16:30  استان فارس - حوالی بابامنیر را لرزاند.

این زلزله در  51.18طول جغرافیایی و  30.05عرض جغرافیایی و در عمق 10 کیلومتری بوده است.

نزدیک‌ترین شهرها به این زلزله  4کیلومتری بابامنیر (فارس)و 34 کیلومتری نورآباد (فارس و 35 کیلومتری باشت (کهگیلویه وبویر احمد) بوده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نزدیکترین مراکز استان به این زلزله،79 کیلومتری یاسوج و 127 کیلومتری بوشهر بوده است.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان فارس زلزله حوالی بابامنیر ژئوفیزیک دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۱۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگ ماه چهارشنبه شب صورتی خواهد شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، چهارشنبه، پنجم اردیبهشت، ماه به فاز کامل می‌رسد و بیشتر طول شب قابل مشاهده است، به طوری که حوالی غروب طلوع می‌کند و حوالی سحر نیز غروب می‌کند؛ بر اساس نامگذاری‌های انجام شده توسط قبایل آمریکایی، این پدیده ماه کامل صورتی نام دارد، اگرچه این پدیده در آمریکای شمالی "ماه صورتی" خوانده می‌شود، اما ربطی به رنگ قمر زمین ندارد، بلکه به دلیل رویش گل‌های صورتی در این زمان از سال در منطقه‌ای در آمریکای شمالی است.

در شب‌های پس از پنجم اردیبهشت، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع می‌کند و اواخر شب نیز با نور زیادی می‌درخشد، سپس طی چند روز فقط در آسمان قبل از سحر و اوایل صبح قابل مشاهده است؛ زمانی که به تربیع آخر می‌رسد، یک هفته پس از ماه کامل، نیمه‌های شب طلوع می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

لحظه دقیق ماه کامل زمانی است که طول جغرافیایی دایره‌البروجی ماه دقیقاً ۱۸۰ درجه از طول جغرافیایی دایره‌البروجی خورشید فاصله داشته باشد، ماه کامل را می‌توان هر زمانی از شب مشاهده کرد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228365 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • رنگ ماه چهارشنبه شب صورتی خواهد شد
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه در مرزن آباد/ خسارتی ثبت نشد
  • مرزن آباد لرزید
  • اوسمار و نزدیکی جغرافیایی به رونالدینیو!
  • رازگشایی از برابر بودن سرعت نور با مختصات هرم بزرگ مصر
  • بهاباد امروز لرزید
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله بامدادی این استان جنوبی را لرزاند