Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بغداد - ايرنا - `شهربانو اماني` عضو شوراي اسلامي شهر تهران در پايان سفر به عراق گفت: فرصت هاي بسيار و بستري مناسب براي صدور خدمات فني و مهندسي به استان و شهر بغداد وجود دارد.

به گزارش ايرنا، شهربانو اماني عضو شوراي اسلامي شهر تهران که به اتفاق `پيروز حناچي` شهردار تهران و هيات همراه و به دعوت `ذکري علوش` شهردار بغداد به عراق سفر کرد، در پايان سفر بر انجام مذاکرات مثمرثمر و فرصت هاي پيش رو براي همکاري تهران و بغداد تاکيد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: در ارتباط با مديريت شهري و انتقال تجربيات مديريت شهري براي پايتخت کشور عراق، مي توان گفت فرصت هاي بسيار مناسب و مغتنمي براي صدور خدمات فني مهندسي در شهر بغداد مهيا است.
وي افزود: پيرو بازديدهايي که از روز ورود به بغداد انجام شد بخش خصوصي تا حدودي فعال است از جمله يکي از ورزشگاه‌هاي بسيار مجهز و خوب و کاملاً تکنيکال که توسط بخش خصوصي ايران در بغداد در حال ساخت است و کارفرماي آن وزارت ورزش و جوانان عراق است و خوشبختانه در بازديدي که به عمل آمد و صحبت‌هايي که با مسئولين و شهروندان شهر بغداد انجام شد از توان مهندسي و تعهد کاري ايرانيان بسيار استقبال کرده و آن را تاييد مي کنند.
اماني افزود: در چند حوزه شهرداري تهران توان و تجربه گسترده اي دارد و مي‌تواند انتقال تجربه و روند را تسهيل کند همچنين بخش خصوصي مديريت شهري مي‌تواند در بغداد براي کمک و انتقال تجربه و همچنين براي احداث و توسعه شهر کمک کند.
به گفته وي، از جمله مهمترين موضوعاتي که در محورهاي بحث شهردار تهران با مسئولين و کشور عراق و شهر بغداد مطرح شد ساخت مترو بود که با توجه به نيروي فني و تخصصي خوب و پيمانکار هاي بخش خصوصي و توانمنديي هايي که در ايران و تهران داريم مي توان به ساخت متروي شهري در بغداد کمک کرد.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران، محور دوم تفاهمات اوليه انجام شده با مقامات شهر و استان بغداد را مديريت پسماند ذکر کرد و گفت: پيمانکاراني که در حوزه بخش خصوصي پسماند شهر تهران کار مي‌کنند مي‌توانند در رابطه با دانش فني و همچنين آموزش هاي لازم براي دفع بهداشتي و علمي تخصصي پسماند و کاهش توليد پسماند کمک کنند.
اماني گفت: در ديدارهاي متعدد و سطح ملي و استاني، موضوع گسترش فضاي سبز و زيباسازي و بازسازي بناهاي تاريخي تمدني شهر بغداد نيز مورد بحث قرار گرفت چون با توجه به تجربه و نيروي متخصصي که در ايران وجود دارد مي توان نسبت به صدور نيروي کار تخصصي و فني اقدام کرد.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران گفت: در ديدارهاي هيات شهرداري و شوراي شهر تهران با مقامات شهر و استان بغداد و همچنين وزير مسکن و عمران عراق، قرار شد طرف هاي عراقي بازديدهايي از شهر تهران داشته باشند و همچنين آنها علاقمند بودند که بحث خواهرخواندگي تهران و بغداد مسير خود را طي کند و سپس اعلام شود.
اماني افزود: همچنين مقرر شد شهرداري تهران و شهرداري بغداد کميسيون مشترکي را تشکيل دهند که محورهاي بحث را براي تفاهم نامه آماده کنند و در همين ارتباط نيز تيمي از دو طرف معرفي شد که ان شاء الله با يک زمانبندي مناسب کارها را دنبال مي کنند و به نتيجه خواهند رساند.
`پيروز حناچي` شهردار تهران پيشتر در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در بغداد با اشاره به مذاکرات موفق خود با مسوولان شهر و استان بغداد گفت که تفاهمات اوليه صورت گرفته بين بغداد و تهران پس از ماه مبارک رمضان در قالب رايزني هاي جدي پيگيري مي شود.
شهردار تهران به دعوت رسمي همتاي بغداد خود به اتفاق «شهربانو اماني» عضو شوراي اسلامي تهران در راس يک هيات، چهارشنبه شب وارد بغداد پايتخت عراق شد.
خاورم*6**380*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم

رئیس جمهور گفت:تهدیدها و تحریم ها به هیچ وجه ملت ایران را دچار کندی و توقف نکرده است و هم اکنون ایران کشوری پیشرفته و فناور است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفتگو‌هایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت‌های خوبی در دو کشور است و تبادل آن‌ها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتماً در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدید‌ها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می‌تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعاً اجرایی شود.

رئیس جمهور بیان کرد: مثل آنچه در این پروژه بزرگ گذشت، تأمین مالی از شما، و انتقال فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی از ایران نمونه این طرح می‌تواند در حوزه‌های مختلف به پیشرفت کشور دوست و برادر سریلانکا کمک کند

آیت الله رئیسی جنایت و کودک کشی در غزه را موجب تأسف بشریت دانست و خاطر نشان کرد: پیروان همه ادیان در دنیا متأسفند کسانی که در شکل انسان جنایتی می‌کنند که هیچ درنده‌ای این همه جنایت مرتکب نمی‌شود؟ تأسف بارتر این است که این جنایت چرا مورد حمایت غربی هاست؟ با چه منطقی از نسل کشی حمایت می‌کنند؟ تأسف بارتر این است که چرا سازمان‌های حقوق بشری و شورای امنیت و سازمان ملل از کارآمدی افتاده‌اند و کاری برای مقابله با این جنایت در غزه نمی‌کنند؟

«رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در ادامه این در نشست خبری تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می‌کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آن‌ها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می‌گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می‌کنم، این حمایت‌ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت‌ها ادامه می‌یابد و حتماً منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به امضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگو‌های امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و.. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری … پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگو‌های بسیار خوبی در خصوص چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی بیان کرد: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفتگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا خاطر نشان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین‌های اشغالی فلسطین و رفع آلام و درد‌های مردم فلسطین گفتگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرز‌های ۱۹۶۷ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است.

دیگر خبرها

  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • ایران ظرفیت‌های خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • رییسی : برای صدور خدمات فنی و مهندسی و مشارکت در پیشرفت سریلانکا آمادگی داریم