Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@08:32:02 GMT

دانشگاه بین المللی D8 هفته آینده افتتاح می شود

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۲۲۵۸

دانشگاه بین المللی D8 هفته آینده افتتاح می شود

تهران – ایرنا – قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل، گفت: هفته آینده اساسنامه رسمی دانشگاه بین المللی D8 تایید، و این دانشگاه در مجموعه دانشگاه بوعلی سینا همدان افتتاح می شود.

«حسین سالار آملی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه ایرنا در مورد افتتاح دانشگاه بین المللی D8، اظهار کرد: هفته آینده با حضور جمعی از وزرای کشورهای D8 در تهران، اساسنامه آن رسمی و سپس این دانشگاه به منظور ورود دانشجویان خارجی به ایران، افتتاح می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه دانشجویان ایرانی حق تحصیل در این دانشگاه دارند، گفت: پذیرش دانشجو از تمام مقاطع تحصیلی برای دانشگاه بین المللی D8 برنامه ریزی شده است؛ در مرحله نخست، دانشجوی کارشناسی پذیرفته می شود و به ترتیب جذب در سایر مقاطع تحصیلی فعال خواهد شد.
رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم در مورد رشته هایی که در این دانشگاه ارائه می شود، افزود: رشته های کشاورزی، علوم و فناوری، بهداشت، مخابرات و ارتباطات برای این دانشگاه در نظر گرفته شده است.
سالارآملی با اشاره به این که گروه بین المللی D8 بین هشت کشورهای بزرگ اسلامیِ ایران، مصر، بنگلادش، مالزی، پاکستان، ترکیه، نیجریه و اندونزی تشکیل شده است،اظهارداشت:در نخستین نشست های این گروه، همکاری در زمینه علم و فناوری به عنوان یکی از ملاک های توسعه همکاری های این گروه مدنظر قرار گرفت.
وی اضافه کرد: این گروه بیش از یک میلیارد و 100 میلیون جمعیت دارد و به عنوان بزرگترین بلوک اقتصادی و همکاری های فی مابین در جهان اسلام شناخته شده است.
سالارآملی در مورد همکاری دانشگاهی گروه D8، اظهارداشت: این گروه تصمیم گرفت برای توسعه همکاری های علمی بین المللی دانشگاهی تاسیس کند که در نهایت دانشگاه بین المللی D8 در دل دانشگاه بوعلی سینا همدان پیشنهاد شد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل درباره دلایل انتخاب دانشگاه بوعلی سینا همدان توضیح داد: این دانشگاه توانایی راه اندازی دانشگاه D8 را دارد، از سوی دیگر نام بوعلی سینا هم در جهان اسلام شناخته شده است.
رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد روند راه اندازی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: بعد از تصمیم گیری برای تاسیس دانشگاه D8، عملیات اجرایی از حدود دو سال پیش آغاز شد، اساسنامه اولیه شکل گرفت و تابستان سال گذشته در هیأت امنا به تصویب رسید.
وی به ساز و کار جذب دانشجو در دانشگاه D8 اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، دانشجویان کشورهای D8 در مرحله نخست به صورت بورسیه جذب این دانشگاه می شوند. در مرحله دوم دیگر دانشگاه های اسلامی امکان اعزام دانشجو به دانشگاه D8 را دریافت می کنند.
به گفته این مقام مسئول در وزارت علوم، هر کدام از کشورهای هشت گانه، بورسیه ای برای جذب دانشجو در اختیار جهان اسلامی و کشورهای خود قرار می دهند، البته بورسیه ای هم از جمهوری اسلامی ایران دریافت می کنند.سایر دانشجویان هم با هزینه های شخصی امکان تحصیل در این دانشگاه را دارند.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل این نکته را هم یادآور شد که بیش از یک میلیون دانشجو در کشورهای اسلامی برای ادامه تحصیل به کشورهای غربی اعزام می شوند؛ یکی از اهداف اصلی راه اندازی دانشگاه D8 جا به جایی این دانشجویان درون کشورهای جهان اسلام است. چرا که دانشگاه های دارای سطح بالای کیفیت آموزشی در این کشورها وجود دارد.
**9492**2021**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه d8 پذيرش دانشجو بورسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، صبح امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ جلسه‌ای با حضور دکتر فراهانی مدیر ارتباط با صنعت و معاونین تحقیقات سازمان اتکا در راستای تفاهم‌نامه منعقد شده میان دانشگاه صنعتی شریف و سازمان اتکا در محل سالن جلسات معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد.

تفاهم‌نامه مذکور اسفند سال ۱۴۰۲ با هدف حل مسائل، رفع نیازها و کمک به هوشمندسازی سازمان اتکا منعقد شده بود.

در ابتدای جلسه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بخش‌های مختلف دانشگاه صنعتی شریف از قبیل پارک نوآوری و مجتمع فناوری متناسب با ماموریت و نیازمندی‌های سازمان اتکا معرفی شد.

سپس اقدامات انجام شده از زمان امضای تفاهم‌نامه همکاری در خصوص جلسات و بازدیدهای برگزار شده و نیازمندی‌ها و پیشنهادهای انجام پروژه تهیه شده مطرح شد.

در پایان دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و سازمان اتکا در محل مجتمع فناوری استاد رضا روستا آزاد افتتاح شد.

کد خبر 6087739

دیگر خبرها

  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش سبزوار
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو