Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@22:39:38 GMT

استاد دانشگاه بهشتی: جنگ و صلح در گرو علوم انسانی است

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۲۷۶۲

استاد دانشگاه بهشتی: جنگ و صلح در گرو علوم انسانی است

تهران-ایرنا- استاد دانشگاه شهید بهشتی معتقد است: مسائل مربوط به جنگ و صلح در خانواده تا کشورها به نداشتن شناخت مناسب انسان ها از یکدیگر بازمی گردد، مطالعه صحیح علوم انسانی می تواند بسیاری از اختلافات را از بین ببرد.

حسین باهر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا درباره اهمیت پژوهش در حوزه علوم انسانی اظهار داشت: در ایران برخلاف سایر کشورها به علوم انسانی اهمیت چندانی داده نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بی توجهی به علوم انسانی سبب شده است نه تنها این علم به درستی کاربردی نشود بلکه خروجی مالی چندانی نیز نداشته باشد.
این استاد دانشگاه با اشاره به شناخته نشدن اهمیت علوم انسانی یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از افراد تکنولوژی های مدرن را مظهر پیشرفت می دانند و کمتر به علوم انسانی تمایل نشان می دهند.
به گفته باهر، علوم انسانی در دانشگاه های بزرگ جهان به گونه ای مورد توجه قرار گرفته است که بیشتر دانشمندان مطرح از دل این حوزه درآمده اند.
وی در ادامه درباره توانایی استادان علوم انسانی برای برعهده گرفتن پژوهش ها یادآورد شد: با توجه به گستردگی حوزه علوم انسانی، استادان بسیاری در شاخه های مختلف در علوم فردی و اجتماعی مطالعات مهمی انجام داده اند.
این استاد دانشگاه محور همه علوم را انسان دانست و گفت: شناخت انسان در هر زمینه ای ضروری است، یک پزشک برای انجام کار خود باید اول انسان را به درستی بشناسد سپس علم پزشکی را فراگیرد.
به اعتقاد باهر، علوم اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی و عرفانی پایه های علوم انسانی را تشکیل می دهند که بستر تمام آنها انسان و جامعه است. دامنه علوم انسانی وسیع است، در زمان های گذشته شعرا و عرفا محتوای علوم انسانی را در قالب های مختلف شعر ارائه می کردند.
استاد دانشگاه شهید بهشتی به فراموش شدن راه اندیشمندان گذشته اشاره کرد و گفت: افتخار ایرانی بودن به مرز جغرافیایی بازنمی گردد بلکه به شناخت جهانیان از علم حافظ، سعدی و مولانا مربوط می شود.
باهر خاطرنشان کرد: علوم انسانی پایگاه پرتابی برای شاعران و نخبگان گذشته بوده است اما امروزه کسی به این علم وسیع توجه چندانی ندارد.
*9491*1601*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علوم انساني دانشگاه شهيد بهشتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم و فرهنگ کرامت انسانی به مخاطب منتقل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی عصرپنجشنبه در ستاد دهه کرامت بیان داشت: همه برنامه‌های که هر سال در دهه کرامت اجرا می‌شوند مقدمه‌ای برای کرامت انسانی است.

وی با اشاره به اینکه کرامت که بزرگواری است در مقابل دنائت که پستی است، قرار دارد و نامگذاری هفته‌ای به نام دهه کرامت، حالت سمبولیک دارد، افزود: برگزاری همه برنامه‌ها در دهه کرامت برای این است که تابلوی کرامت نوع بشر پر رنگ تر شود.

به گفته وی خداوند کرامت را در وجود بشر قرار داده است و باید تلاش کنیم تا این بزرگواری را در خود حفظ کنیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: دنیا از جمله نعمت‌های الهی است که باید از آن به خوبی استفاده کنیم.

آیت الله عبادی با اشاره به اینکه دهه کرامت از موضوع‌های فرهنگی است، تصریح کرد: پست ترین انسان‌ها کسی است که برای پرستش مال، شهرت و…اقدام کرده است و تا این فرهنگ در جامعه اصلاح نشود، اصلاح بشر امکان پذیر نیست.

وی متذکر شد: اجرای برنامه‌های فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که مخاطب این برنامه‌ها بفهمد که کرامت برای انسان است.

وی تاکید کرد: برگزاری صرف برنامه‌های در دهه کرامت شایسته این دهه نیست، بلکه ارزش آن زمانی است که از این طریق مفاهیم و فرهنگ به مردم منتقل شود.

کد خبر 6082110

دیگر خبرها

  • قرآن منبع اصلی علوم انسانی اسلامی است
  • مفاهیم و فرهنگ کرامت انسانی به مخاطب منتقل شود
  • فرهنگ کرامت انسانی به مخاطب منتقل شود
  • معاون اول دولت اول احمدی‌نژاد درگذشت/ پرویز داوودی که بود؟
  • معاون اول دولت احمدی نژاد درگذشت
  • پرویز داوودی معاون اول دولت اول احمدی‌نژاد درگذشت
  • فوری | معاون اول احمدی نژاد درگذشت
  • مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی دانشجو می پذیرد ؛ جزئیات و مهلت ثبت نام
  • هوش مصنوعی در همدلی با انسان پیشرفت کرده است
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت