Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، حسن مفخمی شهرستانی گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان شهرستان بابلسر به مراجع قضایی و انتظامی مبنی بر کلاهبرداری افرادی ناشناس از آنان با استفاده از سیستم بانکی کارت به کارت، موضوع در دستور کارپلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.

وی افرود: ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی های همه جانبه، متهمان را که با بهانه برنده شدنشان در قرعه کشی سفر به عتبات عالیات از آنان کلاهبرداری کرده بودند شناسایی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده انتظامی استان مازندران خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی های قضایی، ماموران موفق شدند متهمان را که اهل و ساکن یکی از شهرستان‌های تهران بودند در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.

وی همچنین یادآور شد: متهمان دربازجویی های به عمل آمده تاکنون به 10 فقره کلاهبرداری از مردم جمعا به مبلغ یک میلیارد ریال اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند .

مفخمی در ادامه افزود: یکی از جرائمی که امروزه در فضای مجازی باب شده و مبالغ بسیاری از هموطنان عزیز کلاهبرداری می شود کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک و تماس های تلفنی با عنوان برنده شدن در قرعه کشی و مسابقات برنامه های رادیویی و تلویزیونی است.

جانشین انتظامی استان مازندران تصریح کرد: این افراد با برقراری تماس و یا ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در قرعه کشی برنامه های رادیویی و تلویزیونی از قربانیان درخواست می کنند برای دریافت جایزه نقدی خود به دستگاه عابر بانک مراجعه کنند.

وی با اشاره به این که اولین شگرد این افراد تغییر زبان دستگاه های خود پرداز است و در پی این تغییر زبان با اغفال افراد رمز بانکی، شماره کارت، تاریخ انقضاء و cvv2 را از افراد دریافت کرده و از حساب قربانیان برداشت می کنند،گفت: کلاهبردارانی که در این حوزه فعالیت می کنند اکثرا دارای فن بیان قوی در مهندس اجتماعی هستند‌ و حتی به علت جرایم مختلف در زندان به سر می‌برند .

مفخمی شهرستانی تصریح کرد: شهروندان باید دقت داشته باشند تا فریب صحبت‌های شخص تماس گیرنده را نخورند و از حضور در پای دستگاه‌های عابر بانک برای اخذ موجودی یا دریافت حواله یا هر عنوان دیگری که شخص از آنها درخواست می کند به شدت پرهیز کنند .

جانشین فرمانده انتظامی استان مازندران در خاتمه با بیان این که برای واریز وجه به حساب عابر‌بانک ، نیازی به حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست به شهروندان، توصیه کرد: به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و از ارسال اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CCV2 ، تاریخ انقضای کارت از طریق پیامک خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قرعه کشی کلاهبرداری دستگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد

با تصمیم بانک مرکزی و در راستای مصوبات شورای پول و اعتبار، آستانه‌های برداشت مقرر در دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص همزمان با آغاز سال جدید افزایش یافت.

به گزارش تسنیم، بانک مرکزی همزمان با ابلاغ این تصمیم تأکید کرده بود که این اقدام پس از تمهید اقدامات فنی لازم با هماهنگی شبکه بانکی و شبکه پرداخت کشور، تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.

برهمین اساس نیز در هفته‌های گذشته، سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود.

همچنین هر مشتری حقیقی مجاز بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ دو میلیارد ریال را بصورت غیرحضوری برداشت کند. این آستانه پیش‌تر معادل یک میلیارد ریال تعیین شده بود.

بر همین اساس، مشتریان حقیقی که متقاضی برداشت مبالغ بیش از دو میلیارد ریال از حساب‌های خود می‌باشند، مجاز بود تا سقف چهار میلیارد ریال از حساب را بصورت حضوری از طریق شعب بانکی برداشت نموده و برداشت مبالغ بالاتر از چهار میلیارد ریال نیز صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز بود.

باتوجه به اتمام مهلت تعیین شده توسط بانک مرکزی برای افزایش سقف برداشت از حساب‌های بانکی افراد به صورت حضوری و غیرحضوری، از ابتدای اردیبهشت ماه این سقف به حالت قبل بازگشته است؛ بنابراین سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود. ضمن اینکه هر مشتری حقیقی مجاز خواهد بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ یک میلیارد ریال برداشت کند.

سقف برداشت مشتریان حقیقی بصورت حضوری از طریق شعب نیز ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود، این رقم در ماه نخست سال جدید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته بود. برداشت مبالغ بالاتر از رقم تعیین شده صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اعلام اسامی برندگان قرعه کشی بلیت بازی پرسپولیس و سپاهان ویژه دارندگان "پرسپولیس کارت"
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی دوباره تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • پایان خردادماه آخرین مهلت افتتاح حساب یا تکمیل موجودی جشنواره حساب‌های قرض الحسنه پس انداز بانک ملت