Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@04:34:11 GMT

ناگفته های آتقی و علی «آینه عبرت» پس از 30 سال

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۳۹۹۶

ناگفته های آتقی و علی «آینه عبرت» پس از 30 سال

ساعت 24-حضور محمود دینی (تهیه‌کننده و بازیگر آینه عبرت) در تلویزیون با پاسخگویی او به تمام حواشی که در ۳۰ سال اخیر درگیر آنها بوده همراه بود؛ جواد گلپایگانی (بازیگر سریال «آینه عبرت») نیز از آنچه در این سه دهه بر او گذشته سخن گفت.

 روز گذشته برنامه «فرمول یک» دو مهمان داشت؛ محمود دینی و محمدجواد نظری گلپایگانی به گفته علی ضیا، مجری برنامه بعد از بیش از ۳۰ سال دوباره در تلویزیون کنار هم قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود دینی که پوسترهای او در سال‌های شهرت به فروش می‌رسید، در این زمینه گفت: در همان سال‌های بعد انقلاب که عکس مرا می‌فروختند خیلی برایم حاشیه درست شد. عکاس عزیزی که هنرمند سینما و تلویزیون بود از من عکس گرفت و این عکس در دکه‌ها به فروش می‌رسید و بعضی مرا بازخواست می‌کردند اما من اصلاً در جریان این موضوع نبودم.

وی با اشاره به سریال «آینه عبرت» که تهیه‌کننده آن نیز بود، افزود: این سریال آن زمان از مسائل مختلفی چون اعتیاد حرف می‌زد و قرار بود یک قسمت بسازیم که تا ۵۰ قسمت ادامه پیدا کرد. سال گذشته طرحی مشابه آینه عبرت به شبکه یک دادم چون احساس کردم جای چنین برنامه‌ای خالی است. اکنون در حال نگارش هستیم مراحل اداری انجام شده سازمانها و نهادهای ذینفع هم پای کار آمده اند.

این بازیگر دهه ۶۰ درباره سال‌های کم‌کاری‌اش و اینکه آیا ممنوع الفعالیت بوده، توضیح داد: من هیچوقت ممنوع‌الفعالیت رسمی نشدم؛ هیچوقت به کسی از بازیگران تلویزیون و سینما نمی‌گویند ممنوع الفعالیت هستی. من ناخودآگاه در اوج شهرت در حالی که شایعاتی به گوشم می‌رسید، کم کم ناپدید شدم. به من می‌گفتند با شهرام شپره! برادر هستی و فامیلی‌ات را عوض کرده‌ای! تولدی می‌گرفتند یکی می‌رقصید می‌گفتند علی آینه عبرت است! خبر می‌زدند علی بعد از دیدن سریال آینه عبرت پدرش را به قتل رساند و...

دینی یادآور شد: ما پربیننده‌ترین سریال بودیم و به مسئله اعتیاد می‌پرداختیم اما گاهی امواج منفی هم به ما می‌رسید. آینه عبرت از نهاد مبارزه با مواد مخدر شکل گرفت اما من از آنجا استعفا دادم و خداراشکر نظامی نیستم. گاهی حاشیه‌ها آزاردهنده می‌شود. من تهیه کننده و بازیگر مجموعه بودم و همه کار می‌کردم، ذوق و شوقی در ما بود که همه اینها کشته شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا درست است شما مجوز اولین تلویزیون خصوصی ایران را گرفتید اما بعد به ورشکستگی دچار شدید، تصریح کرد: سال ۸۸ دعوت کرده بودند تا در افطاری ماه رمضان با رئیس جمهور وقت شرکت کنیم. آنجا هرکس درباره مسائل شخصی خودش می‌گفت، من هم بیان کردم که توان و قدرت مدیریت این را دارم که شبکه فارسی زبانی در چارچوب قانون راه اندازی کنیم. گفتند طرحی بنویس و این طرح نوشته شد تا سرانجام بعد از شش ماه بررسی مجوز این کار را به من دادند.

این تهیه‌کننده ادامه داد: نهادهای امنیتی و ارشاد و غیره به من مجوز دادند و بنا بود تولیدات در اینجا باشد اما پخش آن ور آب‌. سال ۸۸ بالغ بر چند میلیارد هزینه کردیم و حتی خانه‌ام را به مبلغ ۳۰۰ میلیون فروختم همین الان با ۲ میلیارد هم آن خانه را به من نمی‌دهند. اما به مرور درگیر مسائلی شدیم و حتی گفتند فیلم‌های ما را به یغما بردند در حالی که ما هنوز چیزی پخش نکرده بودیم. برای سه شبکه مجوز گرفته بودیم و فیلمبردار و سرور و… تأمین شده بود. آن زمان گروهی خارج از ایران بودند که ما شدیم سپر بلای آنها و آقای جیرانی هم در برنامه هفت این موضوع را گفت. این حاشیه و داستان‌ها ادامه پیدا کرد و از دفتر رئیس جمهور به وزیر ارشاد نامه زدند و من ماندم و دو میلیارد بدهی و به علت مشغله‌های مالی که زنجیره وار به هم قفل شد، نمی‌توانستم هیچ کاری انجام بدهم.
دینی تاکید کرد: من آقای احمدی‌نژاد را یک بار بیشتر ندیدم و خانه سینما هم ما را دعوت کرده بود. دستم بشکند دوباره این دعوت‌ها را قبول کنم. نامه هم نوشتم و گفتم که ما مرغ عزا و عروسی هستیم و...

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا درست است شما و بابک زنجانی با هم بودید؟ تصریح کرد: یک وقتی می‌بینید کسی با ایشان شریک است و در مسائل مالی با او داد و ستد دارد که این فرق می‌کند. من شرکتی مثل همه شرکت‌ها بودم و این شایعات پیچید و همه روزنامه‌ها می‌نوشتند، اما من هیچ داد و ستد مالی با ایشان نداشتم. من یک شرکت سینمایی دارم و او که یکی از اسپانسرها بود، لوازم شرکتش را در اختیار شرکت من گذاشته بود. بنابراین من هیچگونه شراکتی با ایشان نداشتم، ان شاءالله گرفتاریشان حل بشود و دوباره برگردند. از این حرف‌ها زیاد است.

دینی در پایان درباره سری جدید «آینه عبرت» گفت: این سریال موضوعات دیگری دارد و به کاهش تقاضا می‌پردازد. چهره‌های جدید امروزی می آیند و در این سریال بازی می‌کنند و پرونده علی و اتقی و پروانه و معصومه دیگر بسته شده است. با حمایت مدیر شبکه و گروه اجتماعی شبکه یک این کار تولید خواهد شد اما هنوز سازمانها و نهادهای متولی مبارزه با مواد مخدر پای کار نیامده اند.

گلپایگانی نیز باعث و بانی سریال «آینه عبرت» که در دهه ۶۰ محبوب شد را محمود دینی دانست و درباره سال‌ها نبودش گفت: سال ۸۰ تصادفی کردم که منجر به فوت شد، آن موقع بیمه ام سه روز بود تمام شده بود و کارم به زندان کشید. پول دیه هم جور نشد. ای کاش مردم حواسشان به بیمه ماشینشان باشد.

وی افزود: ۱۰ تا روزنامه دارم که نوشته‌اند من مرده‌ام یا پناهنده شده‌ام!
 

آتقی «آینه عبرت» در بخش دیگری از سخنانش خبر داد: فیلم مستند سینمایی به نام از اوج تا سکوت آتقی را در حال ساخت دارم که ۵۰ دقیقه آن ضبط شده است. یک هفته دیگر کار کنیم تمام می‌شود.

وی یادآور شد: تئاتر تمرین کردیم اما جایی برای اجرای آن نداریم. اجاره سالن‌ها بالا است و مثلاً سالن شهرزاد برای هر سانس ۲ میلیون تومان پول می‌گیرد.

گلپایگانی تصریح کرد: بعد از احمدی نژاد کاندید ریاست جمهوری شدم و خواستم خودم را آزمایش کنم. در حضور آقایان قالیباف و روحانی ما چه کاره هستیم، این حرکت بیشتر به عنوان اعتراض بود.

وی در پایان گفت: کارت هدیه‌های عید خانه سینما به نورچشمی‌ها داده شد. ما زمانی در این مملکت ستونی بودیم و هشت تا فیلم ساختم.

دینی هم در این رابطه بیان کرد: در حق آقای گلپایگانی کم لطفی شده است و از خانه سینما توقعات خاصی داریم و باید کارهای خدماتی برای هنرمندان انجام شود اما برعکس شده است.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته های خسرو حیدری از دربی جام حذفی

به گزارش ورزش سه، خسرو حیدری مربی سابق استقلال از خاطرات دربی فینال حذفی می‌گوید و اعتقاد دارد که داور در آن مسابقه دنبال بهانه بود تا سرمربی آبی پوشان را از زمین مسابقه خارج کند و بدون هیچ دلیل خاصی ساپینتو را پس از گل تساوی استقلال به سکوها فرستاد.

مربی‌سابق استقلال درباره اخراج ساپینتو توضیحاتی داد و گفت: وقتی دقیقه صد تیم گلزنی می‌کند همه می‌روند و خوشحالی می‌کنند، همانکاری که ساپینتو کرد من هم انجام دادم اما داور به دنبال این بود تا او را اخراج کند و حتی بعد از بازی هم در گزارش نوشته بود که بی احترامی کرده اما خوشحالی‌اش خیلی عادی بود، همه ما رفته بودیم داخل زمین، فوتبال اروپا هم همینطور است وقتی دقیقه صد گل زده شود همه داخل زمین می‌شوند، داوری ها روی ساپینتو حساس شده بود و دنبال این بودند که او را اخراج کنند.

ویدئو: 330807

حیدری در صحبت‌هایش از شرایط سخت استقلال در وقت‌های اضافه پرده برداری کرد و گفت: ما بعد از اینکه گل را زدیم و وارد وقت‌های اضافه شدیم سه بازیکن ما صالح حردانی، رافائل سیلوا و محمد مرادمند خواستند که آنها را تعویض کنیم و ما یک تعویض بیشتر نداشتیم، ماتا دستیار ساپینتو حامدی‌فر را به جای محمد مرادمند می‌خواست وارد زمین بکند و در دفاع وسط بازی ‌کند، عارف غلامی هم مصدوم شده بود و معلوم نبود که می‌تواند بازی کند، از او خواستم که اگر می‌تواند وارد زمین شود.

حیدری در ادامه گفت: صبر کردیم تا ببینیم کدام بازیکن اعلام مصدومیت بیشتر می‌کند تا او را تعویض کنیم که محمد مرادمند اعلام کرد که نمی‌تواند، عارف غلامی را جانشین مرادمند کردیم، ما بعد از این تعویض داشتیم 9 نفره بازی‌می‌کردیم، رافائل سیلوا و صالح حردانی با مصدومیت داخل زمین بودند و ما در اصل داشتیم 9 نفره بازی می‌کردیم و برای حفظ روحیه تیم این بازیکنان را از زمین خارج نکردیم، ریکاردو ساپینتو از بالا پنالتی‌زن ها را نوشته بود و من داشتم با توجه به روحیه بازیکنان پنالتی‌زن هارو مشخص می‌کردیم که متاسفانه گل خوردیم و شکست خوردیم.

خسرو حیدری با تمجید از عملکرد مربی سابق استقلال گفت: ساپینتو می‌توانست چند فصل در استقلال بماند، اما مشکلات مدیریتی باعث شد که جدا شود و نتیجه نگیرد، شاید ما با آن تیم یک سری مشکلات دفاعی داشتیم اما با همان تیم راحت می‌توانستیم قهرمان شویم، مشکلات مدیریتی به تیم ما ضربه زد، اگر ساپینتو در استقلال می‌ماند استقلال امسال با اختلاف قهرمان می‌شد.

ویدئو: 330798

حیدری در ادامه صحبت‌هایش به تعصب رنگی مسئولان اشاره کرد و گفت: : وقتی فشار روی داور باشد ممکن است روی او تاثیر بگذارد، خیلی از مسئولان کشور بیشتر پرسپولیسی هستند و این روی روند داوری ها تاثیرگذار است، من اصلا تعصبی نمی‌گویم، من دیدم مسئولانی را که برایش نباید آبی و قرمز مهم باشد، وارد دفتر یکی از مسئولین شدم و گفت چقدر به موقع آمدی داریم بازی تیم محبوبمان را نگاه می‌کنیم!

ویدئو: 330800

او در ادامه گفت: اگر پرسپولیسی هم هستی نباید نشان دهید، من بازیکن تیم ملی هستم و نباید با من کری بخوانید، همیشه بازیکنان اصلی و ستاره های خارجی می‌روند اما وقتی علیرضا بیرانوند که داشت از پرسپولیس می‌رفت مسئولانی که دوست دارند پرسپولیس را او را تحت فشار قرار دادند، حتی زمان آجرلو که استقلال قهرمان شد و فرهاد مجیدی رفت مدیرعامل استقلال مجبور شد قراردادها را بالاتر ببرد چون تیم داشت از هم می‌پاشید، هوادار از مدیرعامل می‌خواهد بازیکن بگیرد و همین موضوعات باعث شد تا مشکلات بیشتری پیش بیاید.

حیدری با اشاره به مشکلاتی که استقلال در وقت‌های اضافه بازی با پرسپولیس داشت گفت: ما در وقت‌های اضافه 9 نفره بازی می‌کرد، صالح حردانی، محمد مرادمند و رافائل سیلوا بازیکنانی بودند که از کادرفنی خواستند آنها را تعویض کنیم و فشار زیادی روی تیم به وجود آمده بود.

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی از غرق شدن کشتی تایتانیک
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • ناگفته‌های دردناک زنان سیستان و بلوچستان از وضع آب شرب: خیلی بو میده! | فیلم
  • ببینید | ناگفته‌های دردناک و تلخ زنان سیستان و بلوچستان درباره آب؛ آواره‌ایم!
  • عملیات«وعده صادق» پاسخ عبرت‌آموز برای رژیم غاصب صهیونیستی بود
  • ناگفته های خسرو حیدری از دربی جام حذفی
  • عملیات «وعده صادق» پاسخی عبرت آموز به رژیم صهیونیستی بود
  • خطرات ناگفته درباره دستمال توالت
  • ناگفته‌هایی از عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی
  • راز‌های ناگفته از تورم منفی ۱۰ درصدی افغانستان