Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@00:03:48 GMT

دولت باید پاسخگوی مردم در خصوص توقف پروژه مترو ورامین باشد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۴۶۴۰

دولت باید پاسخگوی مردم در خصوص توقف پروژه مترو ورامین باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین نقوی حسینی در یک پیام توییتری در خصوص توقف پروژه مترو در ورامین گفت: قطار حومه‌ای مصوبه سال ۸۵ در دولت دوم احمدی نژاد به مترو تغییر یافته و به شرکت مترو تهران واگذار شد.

نقوی حسینی افزود: شرکت مترو تهران پروژه مذکور را در ورامین قرچک پیشوا و بعدها در گرمسار با سرعت شروع کرد این پروژه در دولت روحانی متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان داشت: آخوندی وزیر راه دولت تدبیر با شعار قطار حومه‌ای ماهیت این پروژه را تغییر داد ولی به نمایندگان مردم به صورت مصوب و مکتوب قول داد همان پروژه مترو را احداث کنند بنابراین دولت روحانی استانداران و فرمانداران و حامیان اصلاح‌طلب باید پاسخگوی مردم باشند.

کد خبر 4596409

منبع: مهر

کلیدواژه: پیام توییتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار

سرپرست امور آب شهرستان ری، گفت: ۶ کیلومتر از کانال‌های آب شهرستان ری با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان ایمن‌سازی شده، اما ادامه ایمن‌سازی نیازمند حمایت مراجع شهرستانی و استانی در راستای تأمین اعتبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، بهروز صفا با بیان اینکه در محدوده شهرستان ری حدود 20 کیلومتر کانال انتقال آب وجود دارد که پساب را از تصفیه‌خانه جنوب تهران به سمت دشت ورامین و پاکدشت منتقل می‌کند، اظهار داشت: از این 20 کیلومتر حدود 2 کیلومتر از کانال زیرزمین و حدود 18 کیلومتر در سطح زمین قرار دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر با توسعه مراکز جمعیتی و اقتصادی شاهد رشد جمعیت در اطراف کانال‌ها بودیم این در حالی است که در زمان احداث فاصله کانال‌ها با مناطق شهری به میزانی بود که مشکل خاصی وجود نداشت، اما در حال حاضر باتوجه‌به توسعه شهرسازی این مسئله مشکلاتی را ایجاد کرده است.

سرپرست امور آب شهرستان ری با بیان اینکه متأسفانه از روی کانال‌ها رفت‌وآمد صورت می‌گیرد و همین مسئله مشکلاتی را ایجاد کرده است، گفت: در سال‌های اخیر شاهد حوادثی در این مناطق بودیم، شرایط موجود و حوادثی که تعداد آن روبه‌ افزایش بود، حوزه مدیریت استان را به سمت اخذ تصمیماتی برای مدیریت و ایمن‌سازی پیش برد.

صفا با بیان اینکه با تلاش مجموعه آب تهران بیش از 6 کیلومتر روی کانال‌ها ایمن‌سازی انجام و عدد ریالی 25 میلیارد تومان برای این کار هزینه شده است، ابراز داشت: استمداد امور آب از مراجع شهرستانی و استان به ویژه سازمان برنامه‌وبودجه در راستای تأمین اعتبار ادامه دارد.

وی با بیان اینکه پروژه ایمن‌سازی برحسب اولویت انجام شده است و این موضوع نیز به‌صورت جدی در آب تهران مطرح است، تصریح کرد: هر سال آب تهران باتوجه‌به منابع مالی که می‌تواند از محل‌های مختلف تأمین کند این پروژه را پیش می‌برد.

سرپرست امور آب شهرستان ری با بیان اینکه در سال‌های اخیر آب تهران طرحی را شروع کرده که جدا از موضوعات مطرح شده بود، گفت: خط لوله دوم پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب تهران را استارت زدیم که با تکمیل این طرح که خط لوله‌ای به طول 36 کیلومتر به قطر 2.8 متر است، بخش عمده‌ای از آبی که در کانال جریان دارد را منتقل خواهیم کرد و تا حدود زیادی از مشکلات حال حاضر برطرف خواهد شد.

سرپوشیده شدن کانال آب ری ـ ورامین اولویت دادستانی ری است

وی افزود: بخش عمده این طرح انجام شده و تنها سه کیلومتر بنابه مشکلاتی باقی‌مانده که با رفع مشکلات این پروژه به نتیجه خواهد رسید اما تا آن زمان نیز سعی داریم با ایجاد پروژه‌های ایمن‌سازی مشکلات و چالش‌ها را کاهش دهیم.

صفا با بیان اینکه حفظ جان مردم و ایمنی در الویت پروژه‌های آبی قرار دارد و در این راستا و برحسب ضرورت برنامه‌هایی را در نظر داریم، خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات صورت‌گرفته ایمن‌سازی کامل کانال صورت‌گرفته است و برحسب الویت برای مابقی کانال‌ها نیز کار را پیش خواهیم برد و با راه‌اندازی خط لوله مشکل به طور کامل برطرف می‌شود و در زمینه تأمین بودجه به‌منظور ایمن‌سازی نیز نیازمند تمیهداتی در سطح شهرستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر استاندار مازندران تکذیب شد
  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • تغییر استاندار مازندران شایعه است/ حسینی پور می ماند
  • قطار ملی ساخت ایران به زودی وارد خطوط مترو می شود
  • کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۷ متروی تهران
  • (ویدئو) قطار بومی مترو هفته آینده وارد خط خواهد شد
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • فیلم | اسبی که می خواست سوار متروی سیدنی شود!
  • دولت مشکل حقوقی و قراردادی پروژه مونوریل قم را حل کند