Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز – ایرنا- رییس شورای عالی استانها گفت: دولت در شرایط فعلی منابع مالی محدودی دارد از همین رو باید با بکارگیری مشارکت های مردمی برای جبران خسارت های سیل در استان های مختلف تلاش کنیم.

به گزارش ایرنا مرتضی الویری روز یکشنبه در هفتاد و چهارمین نشست شورای شهر اهواز در سالن اجتماعات این شورا اظهار داشت: براساس ماده 101 قانون اساسی یکی از مهم ترین وظایف شورای عالی استان ها منع تبعیض است که باتوجه به وجود مشکلات موجود حجم کار این شورا بسیار و مسئولیت ها سنگین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تاکنون اقدامی جدی برای رفع تبعیض و توسعه عدالت در این خصوص صورت نگرفته است ادامه داد: با سفر به شهرهای مختلف در پی شناسایی ریشه های تبعیض هستیم تا مشکلات مختص به هر شهر را بررسی و در شورای عالی استان ها مطرح کنیم.
الویری یکی از مهم ترین راهکارهای کاهش خسارت حوادث را پیشگیری دانست و اظهار داشت: عمدتا برای اقدامات فوری هزینه می کنیم اما نسبت به راهکارهای پیشگیرانه غافل هستیم.
وی توضیح داد: تا سال های پیش کلانشهر تهران با بارندگی های اندک نیز شاهد آبگرفتگی بسیار معابر و وارد شدن خسارت بود حتی در برخی سال ها شاهد طغیان رودخانه ها و تلفات جانی بودیم اما در سال گذشته با اقداماتی نظیر لایروبی کانال های دفع آب های سطحی از بروز خسارت ها و مشکلات بعدی جلوگیری شد.
رییس شورای عالی استانها یادآور شد: یکی از برنامه های ما در این شورا الزام مدیریت شهری برای اختصاص مبالغی در راستای پیشگیری و رصد حوادث احتمالی است.

**کمک 100 میلیارد ریالی به نقاط درگیر سیل
همچنین رییس شورای کلانشهر تهران در این نشست با اشاره به کمک 100 میلیارد ریالی شهرداری تهران به مناطق درگیر سیل اظهار داشت: تجهیزات لجستیک، ماشین آلات و نیروهای پرسنل شهرداری تهران از نخستین روزهای آغاز سیل در کشور در اختیار نقاط درگیر حادثه قرار گرفتند.
محسن هاشمی رفسنجانی افزود: یکی از مهم ترین وظایف خود در شرایط فعلی را کمک به سیل زدگان می دانیم از همین رو امروز برای بازدید از شهرهای درگیر سیل راهی استان خوزستان و لرستان شده ایم.
وی با اشاره به اینکه کمک های مورد نیاز از طریق شورای عالی استانها پیگیری می شود گفت: بیش از 120 دستگاه ماشین آلات و 400 نفر از کارکنان شهرداری تهران در نقاط درگیر سیل درحال خدمت رسانی هستند.
هاشمی رفسنجانی درخصوص متروی اهواز نیز یادآور شد: این مساله با حضور گروهی از اعضای شورای شهر اهواز در مرکز پیگیری می شود تا هرچه سریعتر این مترو راه اندازی شود.


**لزوم شناسایی و اطلاع رسانی نیازهای سیل زدگان
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز در این نشست اظهار داشت: در زمان بحران تمام دستگاه ها و نیروهای مردمی همکاری می کنند اما پس از خروج آنها مشکلات مردم آغاز و اوج معضلات نمایان می شود.
مجید فراهانی افزود: یک گروه باید مجموعه نیازهای مناطق سیل زده را شناسایی و آنها را اطلاع رسانی کند درحال حاضر اگرچه خدمات امدادی به مردم سیل زده ارائه می شود اما ساکنان برخی روستاها نیازمند راه اندازی مجدد امکانات زیرساختی خود همچون آب، برق و گاز هستند که در این خصوص نیاز به نیروهای تاسیساتی و ماهر است.
وی تصریح کرد: باید تجربیات، نقاط قوت و ضعف این حادثه ثبت شود تا در صورت وقوع رویدادهای مشابه از آنها بهره گرفت.

مجتبی یزدانی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران توضیح داد: تاکنون 12 دستگاه لودر، 34 دستگاه کمپرسی، هفت دستگاه بیل مکانیکی و سه دستگاه خودروی حمل زباله به دشت آزادگان اعزام شده است.
وی با اشاره به استقرار نیروهای شهرداری تهران در دشت آزادگان ادامه داد:یکی از معاونان شهرداری تهران نیز در دشت آزادگان مستقر شده است.
یزدانی یادآور شد: همچنین مبلغ 47 میلیارد و 530 میلیون ریال نیز توسط کمک های مردمی جمع آوری و از طریق هلال احمر در اختیار سیل زدگان دشت آزادگان قرار گرفت.

9887/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 خوزستان سيل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر در یک شب

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شامگاه گذشته، دوشنبه، 27 فروردین‌ماه، طرح ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح مناطق 11، 12 و 16 با هماهنگی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و با حضور سیدمحمد موسوی، شهردار منطقه 11، پیمان ضیائی، معاون حمایت‌های اجتماعی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، حمیدرضا عموزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، شهرداران نواحی 4گانه، محمد اسماعیلی، رئیس اداره ساماندهی آسیب‌های اجتماعی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران به همراه اکیپ معبربان و شهربان و گشت حامی شهر در منطقه 11 به اجرا درآمد.

بر اساس این گزارش اجرای این طرح که از ساعت 21 تا یک بامداد روز بعد به طول انجامید، طرحی بود که در دل طرح فوریتی دو هفته‌ای ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی، شامل 5 گروه تکدی‌گران، معتادان متجاهر، بی‌سرپناهان، زباله‌گردان و کودکان کار به طور ویژه گنجانده شد و هدف از اجرای آن، پاکسازی مؤثر و ضربتی معابر سطح منطقه از گروه آسیب‌دیدگان معتادان متجاهر بود.

موسوی، شهردار منطقه با تأکید بر اینکه منطقه 11 با حداکثر توان از نخستین روز اجرای این طرح در حال اقدام است، گفت: طرح ویژه گفته‌شده با حضور خودروی گشت، اتوبوس و عوامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران به اجرا درآمد و تمرکز آن بیشتر بر محدوده راه‌آهن، میدان بهداری، خیابان شوش، میدان رازی، خیابان رازی، بوستان و میدان رازی، پل 9 دی (حق‌شناس)، بوستان گل‌ها، بوستان هاشمیان و خیابان وحدت اسلامی بود و طی این برنامه، در حدود 70 معتاد متجاهر شناسایی و تحویل مرکز فوریت‌ خدمات اجتماعی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شدند.

گفتنی است طرح فوریتی دو هفته‌ای ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری تهران در مناطق 22گانه از هفته پیش أغاز شده و تا 31 فروردین‌ماه ادامه دارد؛ همچنین به گفته کارشناسان اداره آسیب‌های اجتماعی منطقه 11 و به دستور معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران از 2 روز پیش، 26 فروردین‌ماه، این طرح که قبلاً در دو شیفت کاری اجرا می‌شد، به صورت شبانه‌روزی درآمده و در سه شیفت کاری تا پایان زمان اجرای طرح در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • مردمی سازی در خراسان شمالی باید به جایگاه اصلی خود دست یابد
  • اهدای ویلچر به توانخواهان بهزیستی میاندوآب
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است
  • ضرورت بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی
  • طرح ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر در یک شب
  • صیانت از جان شهروندان با برقی سازی خودروها
  • بدون مشارکت و جلب رضایت شهروندان، هیچ خدمتی مؤثر واقع نخواهد شد
  • اجرای طرح حفظ موضوعی قرآن گام برداشتن در مسیر جهاد تبیین است