Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار تنگسیری گفت: 8 فروند شناور از سوی حشد الشعبی به ما در امداد رسانی‌ها به سیل‌زدگان کمک کرد؛ کسانی که نسبت به وجود نیروهای حشد الشعبی در خوزستان معترض هستند یا ناآگاه­ند یا واابسته به بیگانگان.

به گزارش جنوب نیوز، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در گفت‌وگو با بخش ویژه خبری شبکه دوم سیما با اشاره به آخرین وضعیت کمک رسانی سپاه به مناطق سیل زده گفت: ما اولین تجربه بسیج نیروی دریایی سپاه را در سیل خوزستان شاهد بودیم؛ بالغ بر ١٠٠ شناور و قایق بسیجی آمدند و در مجموع ٣٠۴ فروند شناور را در منطقه گسیل کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سه محور حمیدیه، سوسنگرد و اهواز اقدامات مناسبی انجام شده است، ادامه داد: ٧٠ فروند شناور در سوسنگرد ،۶٠ فروند شناور در حمیدیه و ١٧۴ فروند شناور را در اهواز مستقر کردیم که نقاط مختلف این استان را بتوانیم به طور مناسب پوشش دهیم.

سردار تنگسیری با اشاره به اینکه ٨۴ نفر از برادران اهل سنت برای خدمت رسانی در مناطق سیل زده خوزستان حضور موثری داشتند، ادامه داد: یک بیمارستان صحرایی با ۱۱ مجموعه تخصصی در یادمان شهدای هویزه ایجاد شده است و این بیمارستان بسیار مجهز می‌باشد و ۱۱ متخصص در این بیمارستان به کارگیری کردیم ما تازمان فروکش کردن سیل قطعاً در منطقه خواهیم ماند از طرفی مردم هم غیرتمندانه در مناطق سیل زده حضور دارند.

فرمانده نیروی دریای سپاه در ادامه داد گفت: ۸ فروند شناور از سوی حشد الشعبی در امداد رسانی ها به کمک ما ارسال شد. فرماندهان نیروهای حشد الشعبی در زمان جنگ تحمیلی در کنار ما و مقابل نیروهای بعثی جنگیدند. در امدادرسانی به سیل زده های استان خوزستان نیروهای حشدالشعبی نقش قابل توجهی داشتند و شناورهای آنان نیز قابل و کارآمد بود کسانی که نسبت به وجود نیروهای حشد الشعبی در خوزستان معترضند یا ناآگاه هستند یا وابسته به بیگانگان.

دریادار تنگسیری اظهار کرد: هرچه بیشتر در تحریم قرار بگیریم، صنعت داخلی کشور بالنده تر می شود در نیروی دریایی سپاه عموماً تجهیزات و لوازم، تولید داخل است. دشمنان ما آنقدر احمق هستند که نمی دانند با افزایش فشار بر ما، ما بالنده تر می شویم و به سمتی می رویم که نیازمان به دست خودمان تامین شود تحریم ها تاثیری بر آمادگی و توان رزم ما ندارد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره آخرین اقدامات نیروی دریایی سپاه در مقابل قاچاق کالا و سوخت و برخورد با صیادان غیر مجاز گفت: در یک اقدام انقلابی، با صیادان غیرمجاز و کشتی‌هایی که به صورت ترال اقدام به صید ماهی و دیگر موجودات دریایی خلیج فارس و دریای عمان می‌کردند برخورد و صید آن‌ها مصادره شد البته قوه قضاییه در این باره کمک شایانی کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر معضلی به نام کشتی‌های ترال در آب‌های زیر ۲۰۰ متر نداریم و مانعی برای ماهیگیران ایرانی نیست ماهی‌های مصادره شده هم در اختیار مردم بی بضاعت قرار گرفت.

دریادار تنگسیری گفت: در مدت ۲ ماهی که رسیدگی به قاچاق سوخت هم به نیروی دریایی سپاه واگذار شده ۴ کشتی بزرگ و ۷ یدک کش توقیف شده اند. طی این توقیفات حدود ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر سوخت حاصل شده. برخورد نیروی دریایی سپاه بیشتر با دانه درشت هاست و برخورد با لنج‌ها و قایق‌ها در شأن نیروی دریایی نیست.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب بیان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته از مجموع شناور‌های مواجه شده با شرایط مضطر، موتورلنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در مدت یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با ۷ و خارگ و دیلم به ترتیب با ۴ و ۳ حادثه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته با حضور به‌موقع شناور‌های ناجی به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناور‌ها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی‌نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، عنوان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده، در سال ۱۴۰۲ بیشترین شرایط مضطر شناور‌ها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریاروی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجه شدن با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در سریع‌ترین زمان خدمات جستجو و نجات را دریافت کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۷ شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ۳ شناور حامل کالای قاچاق در آب‌های استان بوشهر توقیف شد
  • توقیف ۳ شناور با ۱۱ میلیارد تومان قاچاق در بوشهر
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی به خدمه مصدوم شناور تانزانیایی در آب‌های بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • توقیف دو فروند قایق صیادی ترال در آب‌های قشم
  • توقیف ۲ فروند قایق صیادی در آب‌های قشم
  • توقیف ۲ فروند قایق صیادی ترال متخلف در قشم
  • توقیف ۲ فروند شناور متخلف صید ترال در آب‌های قشم