Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - ساکنان مناطق مرزی استان ایلام از فروش اولین سهمیه سوخت صادراتی بهره مند شدند.

به گزارش ایرنا، دولت تدبیر و امید در راستای حمایت از ساکنان مناطق مرزی و بهبود وضعیت درآمد آن ها، طرح های مختلفی را اجرا کرده و یکی از این طرح ها برخورداری مردم مناطق مرزی استان ایلام در سهمیه صادرات سوخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از مزایای اجرای این طرح کاهش پدیده قاچاق سوخت، ارتقای وضعیت معیشت ساکنان مناطق مرزی، ایجاد اشتغال و رونق و شکوفایی اقتصاد منطقه است.
اوسط بهمن ماه سال گذشته بود که شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ایلام از عرضه سوخت آزمایشی به قیمت تعادلی به مرزنشینان استان خبر داد.
مدیرعامل شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه ایلام در این خصوص گفت: برای اجرای این طرح 2 میلیون و 500 هزار لیتر سوخت به استان اختصاص یافت.
علی اصغر چاغروندی هدف از اجرای این طرح را افزایش توان اقتصادی مرزنشینان ایلامی عنوان کرد و گفت: در اجرای این طرح 25 هزار خانوار مرز نشین در استان ایلام ساماندهی می شوند.
وی یادآور شد: بدین منظور یک هزار و 500 لیتر سوخت به هر خانوار مرزنشین برای صادرات در نظر گرفته شده است.
چاغروندی اضافه کرد: در عرضه سوخت صادراتی به شهروندان مرزنشین به قیمتی کمتر از قیمت آن سوی مرز به مرزنشینان فروخته می‌ شود تا بتوانند با صادرات خرد و سهمیه بندی شده، معیشتی قانونمند داشته باشند.
مدیرعامل شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه ایلام تاکید کرد: خانوارهایی که تا شعاع 20 کیلومتری از مرز سکونت دارند، مشمول این قانون قرار می گیرند.

** بهره مندی پنج هزار خانوار روستایی از فروش اولین سوخت صادراتی
معاون شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ایلام از صادرات افزون بر چهار میلیون لیتر نفت-گاز در قالب کمک به معیشت مرزنشینان این استان خبر داد.
به گفته پرویز ایدون این میزان فروش سوخت صادراتی روستائیان مرزنشین ایلام تا پایان فروردین ماه سال جاری بوده است.
وی اضافه کرد: از پنج هزار خانوار روستایی مرز نشین در استان, 2 هزار و 600 خانوار در مهران , 2 هزار و 100 خانوار در دهلران و 300 خانوار نیز در شهرستان ایلام ساکن هستند.
معاون شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ایلام اضافه کرد: طرح توزیع سوخت برای مناطق مرزی این استان، می تواند از قاچاق سوخت و خروج غیرقانونی این سرمایه ملی تا حدود زیادی جلوگیری کند.
بی شک با ادامه اجرای این طرح، علاوه بر اشتغالزایی و بهبود وضع معیشتی خانوارهای مرزنشین، شاهد کاهش قاچاق سوخت در مناطق مرزی خواهیم بود.
استان ایلام در باختری ترین نقطه جغرافیایی ایران 430 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد که از این حیث در بین استان های مرزی دارای طولانی سرحد است.
3032/6034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مرزنشینان سوخت صادراتی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار عباسی در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی که در سالن شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد، گفت: با دستور بهرام‌نیا استاندار ایلام سال گذشته برای توسعه زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی استان مبلغ ۴۲۰ میلیارد ریال اختصاص یافت.

وی با اشاره به عزم جدی استانداری ایلام برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی استان، از فعالیت ۷ تعاونی مرز نشینی در استان با عضویت ۲۲۷ هزار نفر در قالب ۷۴ هزار خانوار خبر داد.

عباسی گزارشی از وضعیت بازارچه‌های مرزی استان ارائه کرد و یادآور شد با تصمیم استاندار ایلام رایزنی‌هایی با طرف عراقی انجام شده تا این بازارچه‌ها پس از سال‌ها به چرخه مبادلات تجاری کشور بازگردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام همچنین افزود: با پیگیری دکتر بهرام نیا استاندار ایلام تمامی زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده و هدف ما این است که تمامی مرزنشینان از ظرفیت‌های اقتصادی مرزها بهره‌مند شوند.

وی همچنین از تهیه طرح توجیهی بازارچه مرزی مهران خبر داد و گفت: امیدواریم در جلسه هفته آینده کمیسیون اقتصادی دولت با تصویب این طرح گام بلندی در راستای ارتقای وضعیت معیشتی مرزنشینان استان برداشته شود.

عباسی با ذکر برخی از مشکلات موجود بر سرِ راه توسعه اقتصادی استان خواستار ورود جدی وزارتخانه‌های مربوطه برای مرتفع شدن این مشکلات شد و از همکاری‌های مثبت مجموعه وزارت کشور تشکر کرد.

کد خبر 6088130

دیگر خبرها

  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • ۱۴ هزار و ۴۷۹ داوطلب ایلامی در کنکور سراسری شرکت می‌کنند
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می‌شود
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • قاتل ایلامی متواری بعد از پنج ماه دستگیر شد