Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-29@10:44:26 GMT

ائتلاف خادم و بنی‌تمیم شکل می‌گیرد؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۹۸۵۳

ائتلاف خادم و بنی‌تمیم شکل می‌گیرد؟

سرپرست فدراسیون کشتی در مصاحبه اخیرش، احتمال ائتلاف با امیررضا خادم در آینده را رد نکرد و حال باید دید این اتفاق به چه شکل و در چه زمانی رخ خواهد داد.

به گزارش مشرق، بعد از استعفای رسول خادم، حکم سرپرستی فدراسیون کشتی با نظر اعضای مجمع کشتی از روز ۱۵ آبان ۹۷ از سوی وزیر ورزش برای حمید بنی‌تمیم صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارها در این مدت طبق تقویم قبلی به انجام رسید و با توجه به خواسته گوش شکسته‌ها برای برگزاری انتخابات و خروج ورزش اول کشور از این بلاتکلیفی به دلیل پیش‌رو داشتن مسابقات مهم در سال ۹۸، ثبت نام از کاندیداها در روزهای ١٥ تا ٢٨ اسفند ماه انجام شد.

بیشتر بخوانید:

ابهام بزرگ در برگزاری انتخابات فدراسیون کشتی

همانطور که پیش‌بینی می‌شد این انتخابات متقاضیان زیادی دارد و چندین چهره شاخص کشتی برای جانشینی رسول خادم وارد عرصه انتخاباتی شدند و پیش‌بینی اینکه چه کسی رئیس بعدی کشتی است، کمی سخت و پیچیده شده است.

یکی از گمانه‌زنی‌ها از زمان آغاز ثبت نام از نامزدها و ورود همزمان امیررضا خادم و حمید بنی‌تمیم به انتخابات، ائتلاف این دو مدیرِ نزدیک به رسول خادم بود و اینطور گفته می‌شد که از بین این دو نفر یکی ثبت نام خواهد کرد و با توجه به ثبت نام هر دو، حالا گفته می‌شود یکی از آنها در انتخابات شرکت خواهد کرد.

بنی‌تمیم در مصاحبه اخیرش ضمن تاکید بر اینکه تاکنون هیچ صحبتی مبنی بر ائتلاف بین او و امیررضا خادم وجود نداشته، اعلام کرد «امکان هر اتفاقی در آینده وجود دارد» و با این حرف در حقیقت احتمال ائتلاف را رد نکرد و شواهد نشان می‌دهد که احتمال وقوع این اتفاق در آینده، وجود دارد.

حال سوال اینجاست اگر قرار بر وقوع ائتلاف بین دو نامزد شاخص انتخاباتی است این اتفاق چه زمانی رخ خواهد داد و کدام کاندیدا به نفع کاندیدای دیگر از حضور در انتخابات انصراف خواهد داد تا رای‌های او به سبد دیگری منتقل شود هر چند گفته می‌شود بنی‌تمیم قصد دارد به نفع امیر خادم کناره‌گیری کند.

می‌توان امیر رضا و رسول خادم و حمید بنی‌تمیم را در یک قاب دید؛ این سه اکنون در یک جبهه خود را برای انتخابات فدراسیون کشتی آماده می‌کنند و باید دید در نهایت ائتلافی که همه از آن حرف می‌زنند، چه زمانی شکل خواهد گرفت.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید گام دوم انقلاب وعده های روحانی اخبار سیل امیر رضا خادم حمید بنی تمیم سرپرست فدراسیون کشتی کشتی آزاد کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع رژیم اسرائیل؛جنگ از بیرون و هرج‌ و مرج از داخل

به اعتقاد یک تحلیلگر صهیونیست، رژیم اشغالگر قدس با وضعیت بغرنج بی سابقه‌ای مواجه شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، یاهال زامیر در یادداشتی در روزنامه زامان اسرائیل نوشت: اسرائیل با اختلافات سیاسی حادی مواجه است، تا چند صباحی پیش این تصور وجود داشت که در زمان جنگ باعث شکل گیری وحدت و هم پوشانی می‌شود، هر اسرائیلی می‌داند که ما در زمان جنگ اختلافات و بهانه‌های خود را به کناری می‌گذاشتیم و تمام توان خود را برای دفاع از خود بسیج می‌کردیم، بعد از آغاز جنگ برای ما رخدادهای پیش از جنگ هیچ اهمیتی نداشت، اما جنگ شمشیرهای آهنین (جنگ غزه) این قاعده را از بین برده است.

در اینجا باید یادآور شوم که در ماه‌های جولای و اوت رخدادهای مربوط به کودتای قضایی گسل‌‌هایی را در داخل یگان‌های ارتش اسرائیل به وجود آوردند، از آن زمان به بعد ضعف نیروهای نظامی ما برای دشمنان اسرائیل هم کاملا هویدا شد.

در آن زمان سرتیپ ایپال گلعادی رئیس سابق شعبه برنامه ریزی راهبردی ارتش اسرائیل معنی و مفهوم این مسئله را تشریح کرده و گفته بود: از دیدگاه ائتلاف حاکم نیاز به انجام این کودتای قضایی توجیه خوبی حتی درباره خطر جنگ علیه دشمن قدرتمند خارجی هم محسوب می‌شود، این کار حتی باید به بهای تضعیف قدرت ما انجام شود، این روند ما را به این نقطه هم خواهد رساند و تلفات شدیدی به ما وارد خواهد کرد.

این دقیقا همان چیزی بود که ما در ماه‌های اخیر هم شاهد آن هستیم، از آن بدتر اینکه ما فقط با حماس جنگیدیم و حزب الله وارد صحنه جنگ نشده است.

اگر رویکرد و نگاه ائتلاف این چنین باشد این سئوال در اوج جنگ مطرح می‌شود که آیا کابینه، از جنگ برای تضعیف دموکراسی استفاده می‌کند؟ این یک‌‌ ایده ترسناک است، من مطمئن هستم هر اسرائیل که این پرسش را می‌خواند ترجیح می‌دهد که از ادامه مطالعه مطلب صرف نظر کرده و بعد از این حتی به این مسئله هم فکر نکند.

با این حال من باز هم یک گام به جلو می‌روم. زمانی که حماس حمله رعب انگیز خود را انجام و طوفانی عاطفی و ذهنی شدیدی در اسرائیل به راه انداخت، هدف اصلی و محوری‌اش آن بود ـ و هست ـ که دردی ویرانگر و مستمر و احساسی شوک آور را به ما وارد کرده و این تصور را در ناخودآگاه ما بازگرداند که قادر به کنترل سرنوشت ما هست، این البته سوای خشمی است که از ما داشته و انتقامی است که می‌خواست از ما بگیرد.

این طوفان هنوز به پایان نرسیده است، طوفان هفتم اکتبر به پایان نرسیده است، در ناخودآگاه جمعی ما هنوز در حال وزیدن است و تا به امروز هم ادامه دارد.

اما ظاهرا همه ما در این طوفان قرار نداریم.

مدت کوتاهی بعد از حمله حماس، مشخص شد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و متحدینش در ائتلاف هدف اصلی و بزرگشان یعنی تخریب دموکراسی را فراموش نکرده‌اند.

از دیدگاه نتانیاهو و ایتمار بن گویر، جنگ و شرایط شکل گرفته منجر به تفکیک مقاومت مدنی و سازمانی علیه آنها شده و فرصت نادری را برای پیشبرد کودتایشان فراهم کرده است، در اینجا حق داریم که این پرسش را مطرح کنیم که آیا نتانیاهو و بن گویر و آریه درعی فرصت تضمین شدن کابینه‌ای بدون رقیب را از دست خواهند داد؟

در بخش دیگری از این مقاله آمده است: براساس برداشتی که من پیدا کرده ام، واقعیت جدیدی در سال گذشته در اسرائیل شکل گرفت اما حوادث جنگ باعث شد تا درک این تحول برای ما دشوار شود.

هدف نتانیاهو و بن گویر همچنان همان قبلی باقی مانده است، ائتلاف به دنبال مستحکم تر کردن جایگاه خود در قدرت است و در این راستا تلاش می‌کند تا قدرت صرفا در اختیار یک جریان سیاسی واحد قرار بگیرد، در واقع تلاش برای تحقق قدرت فراگیر و قدرت مطلق است.

ائتلاف نتانیاهو و بن گویر امروز خطرناک تر از دوره پیش از جنگ است یکی به این دلیل که امروز هواداران افراطی این جریان مسلح شده‌اند و دوم پدیدار شدن استفاده وحشیانه و ویرانگر از ارتش اسرائیل و نادیده گرفتن تلفات انسانی منجر به آن است.

زامیر که سابقه حضور به عنوان یکی از افسران عالی رتبه در یگان 8200 ارتش رژیم صهیونیستی راهم  دارد، در پایان آورده است، به طور خلاصه من معتقدم که ائتلاف حاکم به هرج و مرج عمومی نزدیک می‌شود، در این رابطه از سلاح و خشونت هم استفاده می‌کند، به نحوی که دیگر امکان دموکراسی یا انتخابات آزاد در اینجا وجود نداشته باشد، ما بیشتر از آنچه تصور می‌کنیم به این سناریو نزدیک هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگ انتخاباتی در اردوگاه اصولگرایان به روایت رسانه دولت /جریان های نوظهور اصولگرا را چه کسانی لیدری کردند؟
  • سرمایه‌گذاران برای تحقق شعار سال پای کار باشند
  • وحدت و همدلی سبب پیشرفت مازندران می شود
  • ثبت نام ۱۹۰ داوطلب انتخابات مجلس مازندران در سایت شورای ائتلاف
  • دولت انگلیس در مدار چین ستیزی
  • اوضاع رژیم اسرائیل؛جنگ از بیرون و هرج‌ و مرج از داخل
  • عید دیدنی متفاوت به سبک رسول خادم
  • تحلیل بادامچیان از علت رای نیاوردن باهنر و نوبخت
  • بادامچیان: مجلس دوازدهم یک مجلس پرهیاهو خواهد بود /ائتلاف شانا و پایداری در مرحله دوم تاثیری در انتخابات ندارد
  • ناتو در حال بررسی ساقط کردن موشک‌های روسیه در آسمان اوکراین