Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-20@04:01:23 GMT

کارایی شبکه های برق افزایش می یابد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۱۷۱۹

کارایی شبکه های برق افزایش می یابد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، تأمین انرژی الکتریکی مورد نیاز مشترکان با کمترین هزینه و سطح قابل قبولی از قابلیت اطمینان هدف اصلی بهره برداران و برنامه ریزان سیستم های قدرت است. صنعت برق برای دستیابی به این اهداف با موانعی همچون فرسودگی شبکه موجود، بار در حال رشد و محدودیت بودجه برای تقویت و توسعه شبکه مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط، صنعت برق را ملزم به یافتن راهی برای بهره گیری هر چه بهتر از شبکه و تجهیزات موجود کرده است. بدین ترتیب محققان این حوزه مفهوم شبکه هوشمند را به منظور افزایش کارایی شبکه های برق پیشنهاد دادند.

اما به چه شبکه ای هوشمند گفته می شود. این شبکه ها با فناوری های پیشرفته برای مدیریت سیستم به صورت قابل اطمینان و کم هزینه تجهیز می شوند. اتوماسیون شبکه توزیع یکی از فناوری های مورد توجه در مفهوم شبکه هوشمند است. در یک سیستم اتوماسیون توزیع، تجهیزات مختلفی نظیر کلیدهای مانور کنترل از راه دور برای افزایش کنترل پذیری شبکه و در نتیجه تغییر سریع تر شرایط بهره برداری با توجه به وضعیت حاکم بر سیستم مورد توجه قرار می گیرد.

اگر چه بهره گیری از کلیدهای مانور کنترل از راه دور مزایای بسیاری دارد اما مستلزم سرمایه گذاری گزافی است. بنابراین بهینه سازی تعداد و محل نصب این کلیدها با توجه به سود حاصل از به کارگیری آن ها و هزینه سرمایه گذاری مورد نیاز از اهمیت بالایی برخوردار است.

بنابراین محققان کشور طرحی با عنوان «بهینه سازی تعداد و محل نصب کلیدهای با قابلیت کنترل از راه دور در شبکه های توزیع برق با لحاظ ریسک مالی ناشی از عدم قطعیت در عواید حاصله» را مطرح کردند که توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی برای حمایت تصویب شد.

این طرح پژوهشی در گام نخست به ارائه مدلی ریاضی برای بهینه سازی تعداد و محل نصب کلیدهای مانور کنترل از راه دور در شبکه های توزیع با لحاظ هزینه سرمایه گذاری مورد نیاز و سود مالی حاصل از به کارگیری آن ها پرداخت. سپس مدل ارائه شده برای لحاظ رفتار شرکت های توزیع خصوصی و محدودیت ها و اولویت های مالی آن ها توسعه داده شد. مدل توسعه یافته قادر به لحاظ ریسک مالی ناشی از عدم قطعیت ها در عواید حاصله از به کارگیری کلیدهای قابل کنترل از راه دور است. این عدم قطعیت ها نیز ناشی از رفتار تصادفی رویدادها در سطح شبکه توزیع است.

مدل تصمیم گیری حاصل از این پژوهش می تواند به عنوان ابزاری قدرتمند و قابل اتکا شرکت های توزیع برق را در خصوص تصمیم گیری برای نصب و به کارگیری کلیدهای مانور کنترل از راه دور یاری رساند. همچنین، روش ارائه شده در این طرح پژوهشی شرکت های برق را قادر به دستیابی حداکثری به منافع حاصل از پیاده سازی اتوماسیون توزیع و نصب کلیدهای کنترل از راه دور می کند که موجب افزایش و بهبود کارایی شبکه می شود.

انتهای پیام/

169 / 159 شبکه برق طرح پژوهشی توزیع برق کلید مانور کنترل از راه دور سیستم های قدرت تجهیزات بهینه سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شبکه برق طرح پژوهشی توزیع برق سیستم های قدرت تجهیزات بهینه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۱۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!

اردیبهشت‌ماه سال گذشته بود که به‌دنبال درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت و در حالی که این شرکت‌ها درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت را داشتند، با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت بلیت هواپیما برای پرواز‌های داخلی به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت.

البته مناقشه درباره قیمت بلیت هواپیما به ماه‌های پیش از این تاریخ برمی‌گشت؛ زمانی‌که سازمان هواپیمایی از آذرماه از درخواست ایرلاین‌ها برای تغییر بلیت با توجه به افزایش نرخ ارز خبر داده بود و حتی در برهه‌ای هم ایرلاین‌ها با استناد به آزادسازی نرخ بلیت در قانون پنجم توسعه، قیمت‌ها را تغییر دادند؛ اما پس از آن اعلام شد که شرکت‌ها باید صبر کنند تا افزایش قیمت به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد.

با گذشت نزدیک به یک سال از زمان آخرین تغییرات رسمی در قیمت بلیت هواپیما، این موضوع بار دیگر مطرح شده است و بار دیگر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت بلیت را دارند و در مواردی حتی به‌صورت غیررسمی هم افزایش نرخ بلیت از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی دیده می‌شود، با وجود این همچون سال گذشته، هرگونه تغییر قیمت بلیت به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

در این خصوص محمد محمدی‌بخش - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری - ۲۰ فروردین‌ماه درباره تصمیم‌گیری برای تعیین قیمت جدید بلیت هواپیما گفته بود: درباره قیمت بلیت رای دیوان عدالت اداری مبنای تصمیم گیری خواهد بود و منتظر تعیین تکلیف دیوان عدالت اداری هستیم و برای سال ١۴٠٣ قیمت‌ها تعیین شده که اگر تصویب شد اعلام خواهد شد.

البته پس از آن اخباری مبنی‌بر افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاصله دو هفته‌ای و تا پایان فروردین منتشر شد، اما سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که این قید زمانی برای تغییر قیمت بلیت صحت ندارد و تصمیم‌گیری برای قیمت بلیت منوط به جلسه ستاد تنظیم بازار است.

تغییر قیمت بلیت هواپیما منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار

در این خصوص احسان خاندوزی -وزیر اقتصاد- به‌تازگی درباره قیمت بلیت هواپیما، گفت که هنوز رای دیوان عدالت اداری درباره قیمت‌گذاری‌های بلیت هواپیما نهایی نشده و تا زمانی که ابلاغ شود همچنان ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه است.

به گفته او، قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی بررسی و به ستاد تنظیم بازار ارسال شده است و باید منتظر ماند تا ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

منبع: ایسنا

tags # هواپیما سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • واردات گوشت منجمد افزایش می‌یابد
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • برق ۳۶۶ روستای ‌سیل‌زده بلوچستان وصل شد
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • اصلاح ۳۲۸ کیلومتر خطوط انتقال شبکه توزیع آب در خراسان شمالی
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب
  • قطع برق برخی از مناطق سیل‌زده/ خسارت به ۱۲۳ اصله پایه توزیع برق
  • دمای هوا در اردبیل افزایش می‌یابد
  • توقیف ۴۲ تن رب غیر بهداشتی در تربت حیدریه