Web Analytics Made Easy - Statcounter

با هدف تأمين و حفظ سلامت شهروندان به عنوان،  بزرگترين سرمايه شهرو همزمان باگراميداشت هفته ملي سلامت، معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري منطقه 13 فعاليت هاي ويژه اي  را با بهره گيري از کانونهاي اجتماع محور سلامت، خانه هاي سلامت، فضاهاي مختلف فرهنگي و آموزشي و همچنين مشارکتهاي مردمي اجرا مي کند.

به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 13، مرتضي رحمان زاده، شهردارمنطقه  با اشاره به شعار روز جهاني سلامت به عنوان "مراقبتهاي اوليه بهداشتي راهي به سوي پوشش همگاني سلامت" افزود: گذر سلامت، پياده روي خانوادگي، ارتقاي سواد سلامت شهروندان، تقدير از فعالان و منتخبين عرصه سلامت، ارائه خدمات سلامت محور به افراد کمتر برخوردار و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از عناوين کلي برنامه هاي هفته ملي سلامت است که  طي اين هفته اجرا مي شود.

وي از شهروندان به عنوان بزرگترين سرمايه هاي شهر ياد کرد و افزود: اهميت و جايگاه بسيار مهم سلامت به عنوان يکي از حقوق اساسي شهروندان و همچنين نقش مشارکت مردم و همکاري مجموعه نهادهاي دولتي و غيردولتي به منظور ارتقاء کيفيت زندگي شهروندان مي بايست در اولويت برنامه هاي جامعه قرار گيرد.

شهردار منطقه13،  توسعه فرهنگ سلامت و اطلاع رساني در راستاي ارتقاي سلامت شهر و شهروندان، گراميداشت هفته ملي سلامت و حساس سازي شهروندان نسبت به موضوع سلامت شهر و شهروندي، جلب و توسعه مشارکتهاي مردمي در راستاي ارتقاي سطح سلامت شهر و شهروندان، جلب و توسعه همکاري هاي درون بخشي در اجراي برنامه هاي سلامت محور، جلب و توسعه همکاري هاي سازمانهاي دولتي و غيردولتي فعال در حوزه سلامت جهت ارتقاي سلامت شهر و شهروندان را از اهداف برنامه هاي هفته ملي سلامت برشمرد.

گفتني است، يکشنبه، اول ارديبهشت به عنوان روز« دسترسي عادلانه به خدمات سلامت»، دوشنبه 2 ارديبهشت به عنوان روز «آموزش، رکن سلامت»، سه شنبه 3 ارديبهشت به عنوان روز «مشارکت اجتماعي و سلامت»، چهارشنبه 4 ارديبهشت به عنوان روز «مراقبت هاي اوليه بهداشتي و سلامت روان»، پنج شنبه 5 ارديبهشت به عنوان روز «سلامت در حوادث و بحرانها»، جمعه 6 ارديبهشت به عنوان روز «سبک زندگي سلامت محور» و شنبه 7 ارديبهشت به عنوان روز «سلامت، جمعيت و خانواده» نامگذاري شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های قولنامه‌ای نخرید

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه یکی از مشکلات شهروندان زمین‌هایی قولنامه‌ای است که مالکیت مشخصی ندارد و موجب واسطه‌گری و دلالی شده است، گفت: به شهروندان توصیه می‌شود به‌خاطر پایین بودن قیمت به سمت خرید زمین‌های قولنامه‌ای نروند.

رسول میرباقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مناطق ۲، ۸، ۱۴،۱۱،۹ و بخشی از مناطق چهار، ۱۲،۱۱ و ۱۵ شهرداری اصفهان گرفتار زمین‌های قولنامه‌ای هستند.

وی با اشاره به مزایای سنددار کردن زمین‌های قولنامه‌ای افزود: سنددار شدن بیشتر زمین‌های شهر اصفهان، موجب رضایتمندی و کاهش طرح دعاوی در مراجع حقوقی می‌شود و از کلاهبرداری و دلالی جلوگیری می‌کند؛ بالا رفتن ارزش این زمین‌ها به‌خصوص آن‌هایی که در بافت فرسوده قرار دارند، در آبادانی و توسعه شهر بسیار اثرگذار خواهد بود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه سندهای مختلفی در شهرداری وجود دارد، به‌طوری که سند شش دانگ، مشاع، تک‌برگی و بنچاق که از سال‌های قبل وجود داشته است، تاکید کرد: بنگاه‌های املاک، زمین‌های قولنامه‌ای را برخلاف ضابطه تفکیک می‌کنند و شهروندان نیز با خریداری این املاک، بدون اطلاع و استناد از شهرداری، برای دریافت مجوز قانونی دچار مشکل می‌شوند، یعنی ممکن است ملک به چندین نفر فروخته شده باشد.

میرباقری با بیان اینکه یکی از مشکلات شهروندان زمین‌هایی قولنامه‌ای است که مالکیت مشخصی ندارد و موجب واسطه‌گری و دلالی شده است، گفت: به شهروندان توصیه می‌شود به‌خاطر پایین بودن قیمت به سمت زمین‌های قولنامه‌ای نروند و در صورتی که قصد خرید زمین دارند، از شهرداری به‌عنوان مرجع صدور پروانه سوالات مربوطه را بپرسند تا به مشکل جدی برنخورند.

وی درباره متولی اصلی سنددار کردن زمین‌های قولنامه‌ای خاطرنشان کرد: اداره ثبت اسناد و مدارک استان و کشور و قوه قضائیه در این زمینه مسئول است، این سازمان‌ها باید با تعریف فرایند و پیش‌بینی تسهیلات، زمین‌های قولنامه‌ای را سنددار کنند، زیرا حدود ۸۰ درصد پرونده‌هایی که در مراکز دادگستری طرح دعوی می‌شود، مربوط به زمین‌های قولنامه‌ای است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: این کلان‌شهر در سال‌های متمادی از سمت شمال، شرق و جنوب توسعه داشته است، به همین دلیل زمین‌های قولنامه‌ای در محله‌های مختلف اصفهان به چشم می‌خورد که بدون سند رسمی مالکیت بوده است و با وجود کاربری‌های مختلف، به‌تدریج به شهر ملحق شده است.

وی افزود: سال‌های گذشته یک منع قانونی از طرف دیوان عدالت اداری تاکید کرد که هیچ‌کدام از مراجع صدور پروانه روی زمین‌های قولنامه‌ای پروانه صادر نکنند، شهرداری نیز هیچ تکلیف قانونی برای صدور پروانه زمین‌های قولنامه‌ای ندارد، اما شهرداری اصفهان به دلیل شرایط این کلان‌شهر در مناطق پانزده‌گانه، با دریافت تعهد ابعاد یا نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به صدور پروانه زمین‌های قولنامه‌ای اقدام می‌کند و این کار تنها از سوی شهرداری اصفهان انجام می‌شود که می‌توان گفت در این راستا پیشگام است.

کد خبر 743908

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه های سلامت محور در منطقه ۹ تهران
  • آموزش کمک‌های اولیه نجات به بیش از ۴۰۰ نفر از شهروندان و دانش آموزان نیشابوری
  • یک واحد تزریقاتی متخلف در زنجان پلمب شد
  • زمین‌های قولنامه‌ای نخرید
  • ضرورت استعلام از شهرداری برای خرید و فروش املاک تجاری در پردیسان
  • احداث خیابان و پارک محلی گرکان در منطقه ۱۰ اصفهان
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی 
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف همکار با عوامل زباله گردی