Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر از ارائه ۲۸ هزار و ۵۵۹ مورد خدمات بهداشتی و درمانی توسط تیم‌های هلال احمر در سه استان سیل‌زده گلستان، خوزستان و لرستان خبر داد.

حسن صفاریه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد تیم‌های بهداشت و درمان هلال احمر برای ارائه خدمات به آسیب دیدگان ناشی از سیل در استان‌های سیل زده کشور گفت: پس از وقوع سیل در استان گلستان، چهار تیم بهداشت و درمان اضطراری به منطقه اعزام شد که با توجه به هماهنگی‌های استانی مقرر شد تا خدمات واحدهای مذکور در اردوگاه‌های اسکان و به صورت سیار نیز ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع تاکنون در استان گلستان، ۲ هزار و ۶۲۱ مورد ویزیت، ۴ هزار و ۵۰۳ مورد خدمات پرستاری، ۹۹ مورد خدمات مادر و کودک، ۳۹۲ مورد خدمات تغذیه، ۸۱۵ مورد خدمات بهداشت روان، ۸۱۵ مورد خدمات بهداشت محیط و در مجموع ۸ هزار و ۴۵۹ مورد خدمات به آسیب دیدگان ارائه شده است که با توجه به وضعیت فعلی منطقه، فعالیت‌های جمعیت در حوزه بهداشت و محیط با دستگاه‌های مسئول ادامه دارد.

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره ارائه خدمات به سیل زدگان استان لرستان نیز گفت: به دلیل گستردگی سیل و شدت خسارات در این استان، ۱۰ تیم بهداشت و درمان از استان‌های همدان، مرکزی، اصفهان و لرستان به منطقه اعزام و بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با دانشگاه علوم پزشکی در مناطق عملیاتی نورآباد، چگینی، معمولان و پلدختر و… مستقر شدند. تیم‌های بهداشت و درمان در این مناطق تاکنون ۳ هزار و ۵۴۰ مورد ویزیت، یک هزار و ۱۷۱ مورد خدمات پرستاری، یک هزار و ۹۶۶ مورد خدمات مادر و کودک، یک هزار و ۴۴۵ مورد خدمات بهداشت روان و در مجموع ۸ هزار و ۱۲۲ مورد خدمات به آسیب دیدگان از سیل ارائه کرده‌اند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به ارائه خدمات سیار در اردوگاه‌های اسکان و مناطق سیل‌زده استان خوزستان به دلیل قطع بسیاری از راه‌های ارتباطی در مناطق روستایی نیز گفت: علاوه بر فعالیت تیم بهداشت و درمان استان خوزستان، تیم‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، تهران و یزد به این استان اعزام شدند و همچنین استان‌های فارس، بوشهر، سمنان، قم، کرمان و کردستان نیز در حالت آماده باش هستند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر در ادامه با تاکید بر ارائه ۱۱ هزار و ۹۷۸ مورد خدمات بهداشتی به آسیب دیدگان از سیل در استان خوزستان، گفت: تاکنون ۵ هزار و ۴۲۶ مورد ویزیت، یک هزار و ۷۷۴ مورد خدمات پرستاری، یک هزار و ۴۹۰ مورد خدمات مادر و کودک، ۶۳۳ مورد خدمات بهداشت روان، ۵۰۲ مورد خدمات بهداشت محیط، ۴۸۲ مورد خدمات تغذیه و یک هزار و ۶۷۸ مورد خدمات آموزشی به سیل‌زدگان این استان در مناطق عملیاتی هویزه، حمیدیه، سوسنگرد، بستان، الهایی، الباجی، شوش، شادگان، دارخویین، باوی و ملاثانی و… ارائه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان گلستان استان لرستان بستان پلدختر حمیدیه خوزستان دانشگاه علوم پزشكي سوسنگرد سیل شوش گلستان معمولان هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پاکدل ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان البرز و استاندار گفت: امروز نیاز جامعه ایثارگری ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است که در دولت سیزدهم و با پیگیری‌های رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بودجه بنیاد از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسید اما هنوز پاسخگوی نیاز جامعه ایثارگری نیست.

وی با اشاره به اینکه در این افزایش‌ها سعی شده به حداقل بگیرها توجه بیشتری شود و با بیان اینکه در سال جاری مستمری والدین معظم شهدا و حق پرستاری رشد خوبی داشته است، مطرح کرد: در بحث درمان، سرانه هر ایثارگر از ۱۷۵ هزار تومان به بیش از ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته و در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران در سال جاری پیش بینی شده است اما هنوز با قوانین فاصله دارد.

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: قانون در بعضی از موارد دستگاه‌های اجرایی را موظف به ارائه برخی خدمات مانند مسکن کرده اما ایثارگران اجرای آن را از بنیاد شهید و امور ایثارگران توقع دارند.

پاکدل با اشاره به وضعیت مسکن ایثارگران خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد ایثارگران تاکنون نتوانسته‌اند از خدمات قانونی مسکن استفاده کنند و این یکی از موضوعات مهمی است که پیگیر آن هستیم و بدین منظور برنامه عملیاتی تدوین و نوشته شده است تا بتوانیم موضوع مذکور را در قانون جهش تولید مسکن لحاظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برخی قوانین در حوزه ایثارگران نیاز به تغییر دارد، افزود: در این زمینه دولت و مجلس به جمع بندی رسیده‌اند که برخی قوانین نیاز به تغییر دارد، ما هم در بنیاد با تشکیل کمیته‌ای درصدد جمع بندی و ارائه نظرات برای تغییرات قانون هستیم، لذا استانداران با توجه به شناخت و تسلط خود و همکاری با بنیاد نظرات خود را در این خصوص منتقل کنند.

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز نیز با اشاره به اینکه ایثارگران سرمایه‌های اجتماعی و قشر ویژه جامعه هستند، گفت: ایثارگران بهترین دارایی خود را فدای ارزش‌های نظام اسلامی و امنیت ما کردند و از دارایی خود گذشتند لذا باید به صورت جهادی و صادقانه به آنان خدمت کرد.

وی تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران طی سال‌های متمادی با تغییرات مدیران فراز و نشیب‌های بسیاری داشته و این بر روند خدمت رسانی به ایثارگران تأثیر داشته است. من معتقد هستم با ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد می‌توانیم مشکلات ایثارگران را حل کنیم.

استاندار البرز بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران جای خاص و ویژه ای است که فعالیت در آن اجر معنوی بالایی دارد. فردی که مدیریت این دستگاه را بر عهده می‌گیرد باید صبور باشد و به صورت جهادی به ایثارگران خدمت کند. در بحث مسکن، معیشت، اشتغال و سایر حوزه‌های خدمت رسانی به ایثارگران باید تلاش شود.

عبداللهی مطرح کرد: امروز درصد بالایی از جامعه ایثارگری با مشکل مسکن مواجه هستند و بنیاد شهید و امور ایثارگران باید برای آن چاره اندیشی کند. فلسفه وجودی بنیاد خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند و باید به این عزیزان نگاه ویژه و خدمات قابل قبولی ارائه شود.

کد خبر 6086910

دیگر خبرها

  • دهگردشی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی در روستا‌های صعب العبور طالقان
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق نیمه برخوردار لرستان