Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: 30 تا 40 درصد از مبتلایان به فشار خون بالا از بیماری خود اطلاع ندارند که این امر ضرورت مراجعه به مراکز جامعه سلامت و چک وضعیت بدن را بیشتر نمایان می کند.

حبیب اله موسوی بهار روز دوشنبه در آیین افتتاحیه هفته سلامت بیان کرد: همچنین به اندازه افراد مبتلا به دیابت شناسایی شده، بیمار دیابتی شناسایی نشده در استان همدان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مراقبان سلامت، وضعیت سلامت افراد را با اندازه گیری قد، وزن، دور کمر، دور ران پا و آزمایش ها میزان چربی، فشار خون و دیگر آزمایش ها می سنجند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان تاکید کرد: مراقبان سلامت نباید منتظر حضور مردم در مراکز جامع سلامت شوند بلکه باید به افراد تماس برقرار کرده و به در خانه آنها مراجعه کنند.
موسوی بهار اضافه کرد: مسئولان باید وضعیت فعال بودن مراقبان سلامت را بررسی کنند و هیچگونه کم کاری مورد تایید و پذیرش نیست.
وی بیان کرد: مراقبت های اولیه یکی از اصول مورد تاکید در شعار هفته بهداشت است که تحقق این موضوع موجب محقق شدن بخش دوم این شعار یعنی «پوشش همگانی سلامت» می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان افزود: علوم پزشکی جزو معدود واحد هایی است که بی درنگ بعد از ارایه خدمت، درباره نحوه ارایه خدمات، از مراجعان نظر سنجی می شود.
موسوی بهار بیان کرد: این مجموعه پیوسته در معرض سنجش افکار عمومی قرار دارد و در صورت اعلام نارضایتی موضوع به سرعت پیگیری می شود.
وی اضافه کرد: نحوه ارایه تمامی خدمات حتی در دور افتاده ترین مناطق به راحتی قابل رصد و دسترسی است به گونه ای که می توان هر لحظه عنوان کرد در کدام روستا چه خدمات پزشکی توسط مراقبان سلامت در حال ارایه است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان درباره پرونده الکترونیک سلامت گفت: سامانه سیب به منظور ارایه خدمات سلامت به صورت الکترونیکی دایر شد که تاکنون بیشتر شهرستانها به صورت 100 درصد زیر پوشش این سامانه قرار گرفتند.
موسوی بهار ادامه داد: استقبال در 2 شهرستان همدان و ملایر کمتر از مابقی شهرستان ها است که علت آن مراجعه نکردن افراد ساکن در بالای شهر، افراد تحصیل کرده و نظامی ها برای تکمیل پرونده است.
وی اضافه کرد: گام بعدی دانشگاه علوم پزشکی اجرای طرح نظام ارجاع است و در این صورت شهروند با مراجعه به مراکز بهداشتی ویزیت شده و در صورت نیاز ارجاع داده می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان اجرای این طرح را در کاهش هزینه سرسام آور درمان و ساماندهی وضعیت کنونی موثر دانست و گفت: تمامی طرح های بهداشتی به منظور بهره مندی مناسب مردم از خدمات اجرایی می شود.
موسوی بهار اظهار داشت: با وجود امکانات مناسب پزشکی اما بسیاری از شهروندان در صورت بیماری به مراکز سلامت مراجعه می کنند در حالیکه باید برای پیشگیری از بروز بیماری به این مراکز حضور یافت.
برنامه های هفته سلامت از یکم اردیبهشت با شعار «مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» آغاز شده است.
7526/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هفته سلامت مراقبان سلامت فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، به مناسبت هفته سلامت، سه مرکز جامع سلامت خانواده در همدان با حضور مسئولین استانی کلنگ زنی و افتتاح شد.

محمد ربیع یگانه، در مراسم کلنگ زنی مرکز سلامت خانواده امام سجاد(ع)، اظهار داشت: مرکز خدمات جامع سلام امام سجاد(ع) در سال ۱۴۰۳ و امروز کلنگ زنی شد که عرصه آن سه هزار و ۵۰۰ متر و اعیان این مرکز یک هزار مترمربع خواهد بود.

سرپرست مرکز بهداشت همدان با اشاره به اینکه این مرکز ۱۹ هزار و ۲۶۱ نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد، افزود: این مرکز در چهار طبقه احداث خواهد شد و محل تامین اعتبار آن از سفر ریاست جمهور، منابع انسانی و دانشگاه علوم پزشکی همدان با اعتبار مورد نیاز ۳۰ میلیارد تومان است.

وی همچنین در آیین افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد سلطانی صحت، بیان کرد: این مرکز از سال ۱۳۹۶ شروع و در اسفند ۱۴۰۲ به متراژ یک هزار ۵۰۰ متر مربع عرصه و ۶۰۰ متر مربع اعیان با جمعیت تحت پوشش ۲۰ هزار نفر به پایان رسید.

ربیع یگانه با اشاره به اینکه برای مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد سلطانی صحت مبلغ ۱۱ و نیم میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: ۵۰۰ میلیون تومان از اعتیار هزینه شده توسط خیر نیک اندیش زنده یاد نعمت الله سلطانی صحت پرداخت و مابقی از سفر ریاست جمهوری، منابع انسانی و دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شده است.

سرپرست مرکز بهداشت همدان همچنین در آیین افتتاحیه مرکز سراج همدان، عنوان کرد: سال شروع ساخت این مرکز در سال ۱۴۰۳ بوده و بیماران دارای اختلال روانپزشکی شهرستان همدان را تحت هدف خود قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مرکز سراج همدان ۵ الی ۷ نفر پرسنل دارد، اظهار داشت: هزینه ساخت این مرکز دو میلیارد تومان و هزینه تجهیزات ۷۰۰میلیون تومان می باشد که از وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی همدان تامین اعتیار شده است.

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون