Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - حجت‌الله مهدیان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون از حمایت ویژه این بانک نسبت به اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی آهنکاران و پروفیل سازان خبر داد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، حجت‌الله مهدیان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون صبح امروز به‌اتفاق جمعی از مدیران این بانک در محل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی آهنکاران و پروفیل سازان حضور یافت و با مدیرعامل و اعضاء هیئت‌مدیره این اتحادیه دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی بابیان اینکه عملکرد بانک طی سه سال 95،96 و 97 از یک رشد چشمگیربرخورداربوده است و قریب به 70 درصد از مجموعه تسهیلات پرداختی مجموعه صندوق تعاون کشور سابق و بانک توسعه تعاون فعلی مربوط به سه سال اخیر بوده است گفت: خوشبختانه امروز چرخه خدمات‌رسانی بانک کامل شده است و روند تکمیلی چرخه خدمات‌رسانی بانک اعم از اعتباری و سایر خدمات ریالی، ارزی و بانکداری الکترونیک امروز به شرایطی رسیده است که در قیاس با سایر بانک‌های قدیمی کشور از وضعیت و شرایط مناسب برخوردار می‌باشد.

مهدیان با اشاره به شعار سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به سال رونق تولید نام‌گذاری شده است خاطرنشان کرد: حمایت از بخش تولید کشور و تخصیص تسهیلات اعتباری اثربخش به تعاون گران با رویکرد بر بهبود و کیفی سازی تولید از یک‌سو و افزایش کمی میزان تولید از سوی دیگر در دستور کار این بانک قرارگرفته است.

وی ظرفیت بخش تعاون را یک ظرفیت بی‌بدیل قلمداد کرد و دراین‌باره گفت: برابر اصول 43 و 44 قانون اساسی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران به سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی تقسیم‌شده است و مسلماً پیش‌بینی قانون‌گذار از بخش اقتصاد مردمی تعاون به‌عنوان یک ظرفیت در قانون اساسی بیانگر ویژگی خاص و منحصربه‌فرد اقتصاد تعاون می‌باشد و بی‌تردید برقراری ارتباط بین کارآفرینان و فعالان اقتصادی بخش تعاون با رویکرد کمک به رونق تولید و افزایش سطح کمی و کیفی تولید منتج به توسعه پایدار و ایجاد، حفظ و توسعه اشتغال خواهد شد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون عاملیت در دو طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و اشتغال فراگیر و اقدامات این بانک را در این خصوص قابل‌قبول قلمداد کرد و اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی را به بهره‌گیری از این ظرفیت دعوت نمود.مهدیان علاوه بر اشاره به بهره‌گیری اتحادیه‌های تولیدی از ظرفیت‌های ملی، به حمایت و مساعدت این بانک در قالب تعیین حد اعتباری و سایر خدمات مالی و اعتباری برای اتحادیه سراسری آهنکاران و پروفیل سازان در سال جاری تأکید کرد و یادآور شد که این امر با جدیت در این بانک پیگیری می‌گردد.

در این جلسه مشهدی عباس مدیرعامل اتحادیه سراسری آهنکاران و پروفیل سازان بابیان اینکه این اتحادیه از 175 شرکت تعاونی عضو، در سراسر کشور تشکیل‌شده است افزود: این تعاونی از زمره تعاونی‌های فعال با گستره وسیع در کشور می‌باشد که در عرصه تولید و توزیع فعالیت می‌نماید.مشهدی عباس برقراری ارتباط بهتر و بیشتر با بانک و امکان بهره‌گیری از ظرفیت بانک در جهت کمک به توسعه فعالیت اتحادیه و نقش‌آفرینی بهتر و بیشتر این اتحادیه در سال رونق تولید را خواستار شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقت حضور لشگر صدهزارتایی تعاونی ها در میدان است

یک مزرعه خورشیدی در روستای پنداس کاشان راه اندازی شده که برق  پنج روستا را تامین می کند، نکته جالبش اینجاست که این  تعاونی با مشارکت ۴۰ بانو راه اندازی شده و نه فقط قطعی برق روستا را حل کرده بلکه برق ۲۳۰خانه در روستاهای همجوار را هم تامین می کند. برکت جمع شدن 40 زن زیر بیرق تعاونی در حالی خانه اهالی یک منطقه روشن کرده که تا پیش از این زنان در تعاونی های شهری و روستایی به صورت محدود حضور داشتند و حتی بیشترعضویت آنان به صورت نمادین مطرح بود نه فعالیت شان.

نخستین تعاونی های زنان در دوران مشروطیت و به همت صدیقه دولت آبادی در شهرهای یزد، کرمان و اصفهان آغاز به کار کردند. پیش تر از آن نیز از زمان های دور نوعی تعاون و همیاری به صورت سنتی ولی منسجم در بین زنان ایران به ویژه در روستاها، در فعالیت های کشاورزی، هنگام وجین و نشا و جمع کردن محصولات و پختن نان، تهیه غذا و لباس برای رزمندگان و ادا کردن نذورات در شهرها وجود داشته است.

در تحقیقات دکتر مرتضی فرهادی آمده تا سال۱۳۳۵، دو میلیون زن عشایر در ۴۰۰هزار واره (تعاونی سنتی ویژه زنان عشایر در حوزه لبنیات) عضویت داشتند که دولت مدرن پهلوی ها آنها را نابود کرد!

اما اولین تعاونی های ویژه زنان به شکل امروزی در سال ۱۳۷۳ به ثبت رسید. دکتر «پروین معروفی» مدیرکل ترویج روستایی وزارت کشاورزی طرحی برای تشکیل تعاونی های زنان روستایی، مطرح و به دفتر امور زنان ریاست جمهوری ارائه داد، هر چند آن طرح به نتیجه نرسید اما بهانه ای شد برای طرح جدی تعاونی های زنان.

اینک بعد از 30 سال با وجود اینکه زنان سرزمین مادری از خاکستر تجربه ها برخاسته اند تا ضمن احیای تعاونی های زنانه فعالیت خود را برای پیشرفت و مشارکت اقتصادی کشور سر بگیرند اما تمام تلاش آنها به ایجاد 8 هزار تعاونی زنان در کشور محدود شده است. هر چند حدود ۲۲ درصد اعضای کل تعاونی های فعال کشور نیز به بانوان اختصاص دارد اما با این حال هنوز هم ضرورت تقویت و توانمندسازی زنان به عنوان نیمی از جمعیت فعال جامعه در عرصه اقتصاد پابرجاست.

به فرمایش مقام معظم رهبری ایجاد شغل از راه تعاون می گذرد و مخاطب این مسئولیت، وزرای تعاون، کار و رفاه در ادوار مختلف بوده و هستند که از سهم کم تعاونی ها از اقتصاد انتقاد می کنند و می گویند که «قرار بوده این سهم به 25 درصد افزایش یابد ولی به دلیل کم کاری های صورت گرفته، این سهم در حال حاضر 5 درصد است.». یکی باید مانند رهبر معظم انقلاب به این مقامات مسئول تلنگر بزند که: مخاطب «باید این کار بشود» خود شما هستید است نه هیچ‌کس دیگر!

اینک و پس از این همه تعلل وقت آن رسیده که وزارت تعاون اجرای کامل اصل ۴۳ و ۴۴ با همین توالی! را در دستور کار خود قرار دهد، وقت آن رسیده اقتصاد تعاون را احیا و لشگر صدهزارتایی تعاونی ها به میدان بیاید، برای تحقق این مهم باید استفاده از این ظرفیت‌ مردمی در موارد و دیگر حوزه ها فعال شود:

کشاورزی: شامل تأمین نهاده ها وماشین آلات  وارائه خدمات در زمینه تأمین وتوزیع نهاده های کشاورزی ودامی، تولید محصولات کشاورزی و دامی شامل پرورش دام و طیور، اجرای طرحها وپروژه های صنایع تکمیلی، فرآوری و بسته بندی محصولات

خدمات: شامل فعالیت تعاونی های زنان در زمینه ارائه خدمات مشاوره ای وفنی، ایجاد مراکز استعدادیابی کودکان وتاکسی سرویس زنان، دفاتر نمایندگی بیمه، ایجاد آموزشگاههای کامپیوترو نیز فروشگاههای عرضه محصولات تولیدی

صنعت: شامل کارگاههای تولید پوشاک، کارگاههای بسته بندی دستمال کاغذی، بافت جوراب وکارگاه بافت سنتی پارچه وحوله

صنایع دستی: شامل تولید انواع دوختهای محلی، تهیه مصنوعات از ضایعات محصولات کشاورزی  بافت قالی وتابلو فرش ، دوخت گیوه و کپو بافی ، گلیم ومسند بافی

با وجود اینکه مشارکت سازمان یافته زنان در تمامی حلقه های زنجیره اقتصادی کشور، خوشه سازی و شبکه سازی تعاونی‌های زنان در قالب زنجیره ارزش و بسترسازی برای عرضه محصولات تعاونی‌ها همواره باید مدنظر قرار داشته باشد ولی باید متذکر شد که ثمرات استفاده از این ظرفیت‌ مردمی در تعاونی ها به غیر از درآمدزایی در سایر وجوه زندگی این زنان و خانواده های آنان و حیات طیبه اسلامی نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت که 80 میلیون جمعیت کشور از آن منتفع خواهند شد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ضعف قوانین، پاشنه آشیل تعاونی‌ها در اقتصاد ایران
  •  بررسی عملکرد بانک توسعه تعاون در دیوان محاسبات 
  • تکریم مدیر پیشین و معرفی سرپرست جدید مدیریت سرمایه انسانی بانک توسعه تعاون
  • علیرضا مولایی عضو هیئت مدیره شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون شد
  • وقت حضور لشگر صدهزارتایی تعاونی ها در میدان است
  • تعاونی با عطر مادرانه