Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@02:04:09 GMT

واردات ۹۲ تن گوشت به کشور

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۴۴۶۵

واردات ۹۲ تن گوشت به کشور

واردات گوشت قرمز در راستای ایجاد تعادل در بازار بنا بر اعلام مسئولان دولتی و مجوز دولت برای واردات گوشت با ارز نیمایی در دستور کار است و بر این اساس امروز در دو پرواز هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ شرکت هواپیمایی ایران، ۹۲ تن گوشت گرم قزاقستانی وارد کشور شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، چندی پیش رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرده بود که با اختصاص ارز نیما به واردات، میزان واردات گوشت قرمز در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است و تا ۱۹ فروردین، ۹۲ هزار راس گوسفند زنده به مقصد کشتارگاه استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و هرمزگان از کشور رومانی حمل و کشتار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مجوز واردات بهداشتی برای ۱۱۸ هزارتن گوشت گوسفند، ۲۲ هزارتن گوشت مرغ و یک میلیون و ۳۸۰ هزار راس دام زنده کشتاری صادر شده است که تاکنون ۳۹ هزارتن گوشت گوسفندی و ۷۳ هزارراس دام زنده کشتاری ترخیص شده است.

 

بنابراین گزارش اجازه برای واردات گوشت قرمز پیرو تصمیمات دولت برای ایجاد تعادل در بازار این محصول صورت گرفته است و این مسیر ادامه دارد و امروز (دوشنبه دوم اردیبهشت ماه) نیز  در دو پرواز هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، ۹۲ تن گوشت گرم قزاقستانی وارد کشور شده است.

 

روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این زمینه خبر داده است که «این شرکت هواپیمایی در مرحله اول محموله ۴۱ تنی گوشت گرم را از فرودگاه شینکنت قزاقستان به فرودگاه پیام با هواپیمای بویینگ B۷۴۷ باری منتقل کرد. همچنین در پرواز دوم بوئینگ ایران‌ایر، محموله ۵۱ تنی گوشت گرم از فرودگاه تاراز قزاقستان به فرودگاه پیام با هواپیمای بویینگ B۷۴۷ باری جابه‌جا و وارد کشور شد.»

 

بنابراین گزارش قرار است تا در راستای اجرایی شدن مصوبه سال گذشته دولت، واردات گوشت قرمز فقط با ارز نیمایی انجام ‌شود و در جلسه 17 بهمن 97 هیئت دولت که به ریاست حجت الاسلام «حسن روحانی»، رئیس جمهوری برگزار شد، وزارت صنعت، معدن و تجارت را موظف کرد نسبت به توزیع مناسب‌تر گوشت‌های وارداتی با ارز یارانه‌ای اقدام کند. هیئت وزیران همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی را موظف کرد با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی نسبت به تسریع در مراحل ترخیص گوشت از بنادر اقدام کند.

 

یادآور می شود: سیاست های کنترلی دولت برای ایجاد تعادل در بازار گوشت از انتهای سال گذشته آغاز شده است و جلوگیری از خروج دام در ایام پایانی اسفندماه از مرز‌های کشور زمینه ای را برای کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار ایجاد کرد. مسئولان توانستند با بستن مرز‌های خروجی کشور باعث افزایش عرضه و کاهش قیمت گوشت در بازار داخل شوند و با استمرار جلوگیری از خروج دام از مرز‌های کشور و همچنین واردات این محصول پیش بینی می‌شود که قیمت گوشت گوسفندی در بازار کاهش یابد./

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان خبرگزاری شبستان جشن نیمه شعبان ارتش مسجد مقدس جمکران خبرگزاری شبستان روز ارتش امام زمان عج واردات گوشت قرمز گوشت قرمز گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره‏‏ بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟

صبح روز گذشته احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست با خبرنگاران، سراغ بازار مسکن رفت و در واکنش به «اوضاع اجاره نشین‌ها در کشور» گفت: دولت‌های دهه ۹۰ در بازار مسکن غایب بودند و نقش تنظیم گری نداشتند، اما دولت سیزدهم این رویکرد را تغییر داد و سیاست تنظیم اجاره بها را تصویب کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، این ادعای عضو کابینه دولت درباره «تنظیم اجاره بها در کشور»، تا چه حد با «واقعیت اوضاع اجاره نشین ها» سازگار است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد، «بازار اجاره مسکن در دولت سیزدهم، رکورد بیشترین رشد اجاره بها را در تاریخ ثبت داده‌های رسمی از اجاره، به ثبت رسانده است.»

ماجرا چیست؟

ارقام رسمی مربوط به تورم اجاره مسکن در تهران نشان می‌دهد، از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، «اجاره بها، سالانه به ترتیب ۴۵ درصد، ۴۴‌ درصد و ۵۲‌ درصد جهش کرد.»

از سال ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۰، «بالاترین رشد سالانه اجاره بها، برای سال ۷۵ بود و به میزان ۴۱.۵درصد.» بنابراین، «ملتهب‌ترین دوره اجاره نشینی» برای سال‌های دولت سیزدهم بوده است و نه دولت‌های قبل تر. پس اگر از روی «داده رسمی»، قرار باشد کارنامه دولت رئیسی در بازار اجاره مسکن مورد قضاوت نسبی قرار بگیرد، این دولت در «تنظیم اجاره بها»، موفقیتی نداشته است.

همچنین تورم اجاره در کشور نیز طی دو سال گذشته، از «متوسط سالانه دوره‌های قبل»، سبقت گرفت. نسبت تورم عمومی به تورم اجاره در کشور، همیشه عدد ۱.۵ بوده است. اما سال گذشته به علت «رشد تاریخی اجاره بها در کشور»، این نسبت به مرز عدد یک رسید.

دولت تاکنون اقدام موثری برای تنظیم تورم مسکن و تورم اجاره به این معنا که باعث «بازگشت قیمت‌ها به سطح متعارف شود» انجام نداده است.

دیگر خبرها

  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • قیمت گوشت مرغ در بازار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • واردات روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم از ابتدای سال
  • به حدی خودرو وارد شده است که در بنادر جا نداریم
  • اجاره‏‏ بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • کمبودی در تولید و توزیع روغن نباتی وجود ندارد
  • طلب ۳۵۰ میلیون یورویی صنعت روغن نباتی از دولت
  • پشت‌پرده واردات ۶۰۰ هزار لپ‌تاپ به ایران