Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندران- عزیزالله شهیدی فر از رونق کشاورزی استان مازندران در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، عزیزالله شهیدی فر رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران صبح دوشنبه در نشست خبری «ستاد بازسازی مناطق سیل زده» در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در استانداری مازندران، به رونق کشاورزی و افزایش تولید علیرغم خسارات وارده سیل اشاره و اظهار کرد: سیل به ۸۷ هزارهکتار از اراضی کشاورزی و باغی مازندران خسارت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از این میان، ۳۰ هزار هکتار شالیزار و ۱۷ هزار هکتار باغ آسیب دیدند، افزود: در همه محصولات بجز سیاه ریشه، افزایش تولید را شاهد خواهیم بود.

۱۰ هزار بهره بردار مازندرانی خسارت دیدند

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با اعلام اینکه سیل اخیر اراضی کشاورزی ۱۲ شهرستان را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: تاکنون ۵۰ درصد خسارت ۲۰ میلیارد تومانی اراضی کشاورزی که تحت پوشش بیمه بودند، پرداخت شد.

شهیدی فر اضافه کرد: به هر هکتار اراضی باغی و زراعی حداکثر ۵ میلیون تومان، دام سبک ۵۰۰ هزار تومان و دام سنگین ۳ میلیون تومان خسارت پرداخت می شود.

وی با اشاره به اینکه از ۱۵۸ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض درنظر گرفته شده برای مازندران، ۷۹ میلیارد تومان واریز شده است، از آغاز پرداخت ها در این بخش خبر داد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار بهره بردار خسارت دیده شناسایی شده اند، یادآورشد: ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای کشاورزان آسیب دیده درنظرگرفته شده است.

کشاورزان با بیمه قهر اند

شهیدی فر در پاسخ به سوال قدس آنلاین که چرا همچنان کشاورزان از بیمه محصولات کشاورزی دوری می کنند؟ توضیح داد: متاسفانه کشاورزان با بیمه ها قهر کرده و از صندوق های بیمه کشاورزی فاصله گرفته اند.

وی با اشاره به اینکه انتظارات کشاورزان و تولیدکنندگان از بیمه کشاورزی، انتظارات کامل و جامعی نیست، گفت: بیمه محصولات کشاورزی، ضریب ریسک را کاهش می دهد.

شهیدی فر با اعلام اینکه پرداخت نامتناسب با میزان خسارات موجب شده که کشاورزان اقبال خوبی نشان ندهند، افزود: در تلاش هستیم تا شرایط بیمه ای را تغییر داده و کشاورزان به سمت بیمه ها سوق داده شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پاسخ به سوال دیگر خبرنگارمان در رابطه با چرایی ایجاد اراضی کشاورزی در حریم رودخانه ها با بیان اینکه نباید این موضوع را نادیده بگیریم، تاکید کرد: در ستاد بحران استان در حال بحث هستیم تا حریم رودخانه ها آزاد تا در آینده شاهد خسارات احتمالی نباشیم.

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اراضی زراعی باغ برنج بیمه کشاورزی جهاد کشاورزی حریم رودخانه خسارات سیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران سیل کشاورز کشاورزی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

آفتاب‌‌نیوز :

جریان آب ساعت یک بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین به اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی این شهر جاری شد.

خروجی سد زاینده‌رود با هدف توزیع سومین نوبت آب برای آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان از عصر روز سه‌شنبه افزایش یافت.

هنوز مشخص نیست که آب قرار است چند روز برای اراضی کشاورزی اصفهان رهاسازی شود و جریان آب در شهر اصفهان ادامه داشته باشد.

در این ارتباط احمدرضا صادقی سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به خبرنگار مهر گفت که تعداد روز و حجم رهاسازی آب طی جلساتی با نمایندگان کشاورزان و مسؤولان استانداری در روز‌های آینده مشخص خواهد شد.

ذخیره سد زاینده‌رود روز گذشته ۳۸۳ میلیون مترمکعب و میانگین بارش‌ها در ایستگاه (چلگرد) سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود یکهزار و ۲۰ میلیمتر اعلام شد.

پیش از این در سال زراعی امسال ۲ نوبت آب برای اراضی کشاورزی شرق و غرب اصفهان توزیع شد. نخستین نوبت از رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان شرق و غرب اصفهان ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۱۷ روز انجام شد و دومین نوبت از سوم فروردین ماه امسال به مدت ۱۲ روز (تا ۱۵ فروردین) آب در زاینده رود اصفهان و کانال‌های کشاورزی شرق و غرب جریان داشت.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، آبان سال گذشته بین ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات رفته است.

نرسیدن یا کم‌رسیدن آب به برخی کانال‌های کشاورزی در دومین نوبت توزیع آن، سبب خساراتی به کشت کشاورزان شرق و غرب اصفهان شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • آماده شدن ۱۴ سیلو برای خرید گندم در آذربایجان‌غربی
  • اختصاص ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش جلگه رخ تربت حیدریه به کشت کلزا
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • قلع و قمع ساخت و ساز غیر مجاز در صومعه بخش مرکزی شهرستان نیشابور
  • ۳۵ هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی پردیس آزادسازی شد
  • پیش بینی خرید ۳۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان
  • ۴۰ هزار هکتار اراضی حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات است