Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@22:18:22 GMT

ارتباط مخابراتی همه مراکز صنعت نفت برقرار است

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۵۳۳۲

ارتباط مخابراتی همه مراکز صنعت نفت برقرار است

ساعت24 - معاون عملیاتی مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: با وجود بارش‌های سیل‌آسا و برخی آسیب‌دیدگی‌ها،‌ اکنون ارتباط مخابراتی همه مراکز زیرمجموعه صنعت نفت به‌طور کامل برقرار است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، حمید صداقتی افزود: در جریان سیل اخیر در هفت نقطه از مسیر فیبر نوری قطعی داشتیم که در همه موارد به جز مسیر تنگه فنی - بیدرویه با وجود شرایط بحرانی منطقه و بسته شدن راه‌های ارتباطی در کمترین زمان ممکن ترمیم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مسیرهای مسیر پل بابا - آسار و تنگ فنی - دره‌شهر دو بار در اثر سیل و ریزش کوه قطعی فیبر داشتیم که هر دو مورد برطرف شد، گفت: تنها در مسیر تنگ فنی به بیدرویه در منطقه پاعلم، فیبر نوری به دلیل وسعت زیاد خرابی ناشی از سیل، از بین رفتن جاده دسترسی و استحکامات بستر رودخانه از دوازدهم فروردین ماه تاکنون قطع است.

صداقتی افزود: به محض فراهم شدن امکان دسترسی به آن منطقه و آغاز به‌کار همکاران تعمیرات خط، همکاران مخابرات هم به موازات مسیر خط لوله، با قرار دادن لوله و عبور فیبر نوری پروژه را اجرا می‌کنند.

وی با اشاره به وجود فیبر نوری در کنار لوله‌ها گفت: با وجود مقاوم‌سازی و بتن‌ریزی مسیر خط در بستر  رودخانه‌ها، وسعت سیل به حدی بود که موجب آسیب به لوله‌ها و قطع فیبر در مسیرهای رازان - پل بابا در منطقه مرکزی و پل بابا - آسار، پل بابا - بدرآباد، تنگه فنی – بیدرویه و مرکز منطقه – شرکت ارتباطات زیرساخت خرم‌آباد در منطقه لرستان شده است.

معاون عملیاتی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تاکید کرد: در یک مورد هم توفان موجب افت سیگنال رادیویی بین ایستگاه‌های رفسنجان کوه و کبوترخان شد که در کمتر از 24 ساعت با حضور همکاران و تنظیم آنتن برطرف شد، همچنین در اوج شرایط بحران و قطع خطوط ارتباطی شرکت مخابرات استان لرستان، این مدیریت یک ارتباط E1 از ایستگاه ویسیان و چهار ارتباط E1 از ایستگاه گردنه چول تا مخابرات خرم‌آباد برقرار و تحویل شرکت مخابرات کرد.

حمید صداقتی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در سال جاری با وجود شرایط بحران تمامی خطوط تلفنی و دیتای مراکز و تاسیسات انتقال نفت تاکنون برقرار بوده است، گفت: با قطع فیبر نوری، تمامی ارتباطات تلفنی و دیتای موجود روی فیبر بدون وقفه روی مسیرهای پشتیبان رادیویی این مدیریت یا مسیرهای پشتیبان شرکت ارتباطات زیرساخت برقرار می‌شود.

به گفته وی، هم اکنون با وجود قطع فیبر نوری مسیر تنگه فنی – بیدرویه خطوط ارتباطی مهم پالایشگاه‌ها و دیگر شرکت‌ها ‌موقت از مسیرهای رادیویی برقرار شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • بیش از 22 هزار خانوار یزدی تا شهریور ماه به فیبرنوری متصل می شوند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ارتباط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا پس از ماه‌ها با زمین برقرار شد
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران