Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هیات های عالی رتبه ایران و پاکستان پس از کنفرانس مطبوعاتی مشترک روحانی و عمران خان برگزار شد. رئیس جمهور در این نشست گفت: در مسیر تقویت و تحکیم روابط برادرانه تهران - اسلام آباد، به دیگران اجازه دخالت نمی دهیم/ کشورهای مستقل منطقه باید مثل ایران و پاکستان در کنار هم قرار بگیرند/ مرزهای دو کشور باید مرزهای تجارت، ثبات و توسعه باشد/ توسعه راه‌آهن اسلام‌آباد – استانبول و اتصال به اروپا و چین، تحول بزرگی در منطقه ایجاد می کند/ توافق ایران و پاکستان برای ایجاد نیروی واکنش سریع مشترک در مرزها برای مقابله با گروههای تروریستی   به گزارش صدای ایران رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر پاکستان، با بیان اینکه" فصل نوینی در سطح روابط و مناسبات تهران – اسلام‌آباد آغاز شده است" ، تاکید کردند که دو کشور در تقویت بیش از پیش روابط در همه حوزه ها و همکاری و بویژه هماهنگی در زمینه مبارزه با تروریسم و ایجاد امنیت و ثبات در منطقه اتفاق نظر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در نشست هیات های عالیرتبه ایران و پاکستان، ظرفیت‌ های همکاری‌ اقتصادی، زیرساختی و امنیتی بین تهران و اسلام‌آباد را بسیار گسترده خواند و اظهارداشت: با فعال کردن تمام ظرفیت‌های همکاری می‌توان شتاب و تحرک زیادی در مناسبات دو کشور به نفع دو ملت و ملل منطقه ایجاد کرد.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه ایران و پاکستان از اشتراکات فراوانی برخوردار هستند، تلاش برای ارتقاء سطح روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف را مورد تأکید قرار داد و گفت: ایران و پاکستان در مسیر تقویت و تحکیم روابط خود اجازه نخواهند داد دیگران در مناسبات دوستانه و برادرانه آنها دخالتی داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا با مداخلات نظامی خود بیشترین خسارت را به اقتصاد و امنیت منطقه وارد کرده است، تصریح کرد: در شرایط کنونی کشورهای منطقه باید برای منافع خود مستقل و مستقیماً تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کنند.

دکتر روحانی اقدام آمریکا در اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، اعلام جولان به عنوان بخشی از خاک رژیم صهیونیستی، تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک نیروی دفاعی رسمی، خروج از برجام و همچنین مواضعی که در زمینه تروریسم علیه پاکستان اتخاذ کرده را از اقدامات بسیار خطرناک آمریکا طی ماه‌های اخیر دانست و اظهار داشت: در شرایط کنونی کشورهای مستقل منطقه باید مثل ایران و پاکستان در کنار هم قرار بگیرند و برای آینده ثبات و امنیت منطقه و مقابله با توطئه ها ، برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

رئیس جمهور همکاری ایران و پاکستان را در مبارزه با تروریسم مورد تأکید قرار داد و گفت: باید سطح این همکاری‌های به گونه‌ای باشد که تروریست‌ها کاملاً متوجه شوند که دو کشور مصمم هستند که قاطعانه با آنها مبارزه کنند.

دکتر روحانی در ادامه با تأکید بر ضرورت ارتقاء و تقویت سطح همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین تهران و اسلام‌آباد، اظهار داشت: مرزهای دو کشور باید مرزهای تجارت، ثبات و توسعه باشد و تهران آمادگی دارد همکاری‌های خود را با پاکستان در زمینه‌های مختلف اقتصادی از جمله نفت و گاز، برق، پتروشیمی ،گردشگری ،علمی، دانشگاهی و بهداشت و درمان بیش از پیش گسترش دهد.

رئیس جمهور همچنین برقراری و تقویت روابط بانکی بین دو کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: در زمینه روابط بانکی می‌توانیم برای تقویت تبادلات تجاری از پول ملی و یا حساب تهاتری استفاده کنیم.

دکتر روحانی همچنین توسعه خط آهن و مسیر ترانزیتی بین ایران و پاکستان را به نفع دو ملت و منطقه دانست و گفت: سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه از بنیانگذاران سازمان اکو هستند و در قالب این سازمان می‌توان کمربندی برای ترانزیت شرق و غرب ایجاد کرد و بدون شک توسعه راه‌آهن اسلام‌آباد – استانبول و اتصال اروپا به پاکستان و چین می‌تواند تحول بزرگی در منطقه ایجاد کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و پاکستان دو کشوری هستند که بیشترین خسارت و رنج را به خاطر وجود ناامنی در افغانستان و آوارگان افغانستانی متحمل شده‌اند، اظهار داشت: از اهداف مشترک دو کشور ایران و پاکستان می‌تواند تلاش و همکاری نزدیک برای ایجاد ثبات در افغانستان باشد.

عمران خان نخست وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه اسلام آباد و تهران از اشتراکِ نظر فراوانی در زمینه‌های مختلف برخوردار هستند و آینده از آن ایران و پاکستان است، گفت: تروریست ها تلاش دارند که در روابط دوستانه و برادرانه ایران و پاکستان تفرقه و جدایی ایجاد کنند، لذا مصمم هستیم قاطعانه با تروریسم مبارزه کنیم و به نفع پاکستان می‌دانیم که اجازه ندهد از خاکش علیه ایران و همسایگانش استفاده شود.

 نخست وزیر پاکستان اهتمام کشورش برای تقویت و تحکیم روابط اقتصادی بین تهران و اسلام‌آباد را مورد اشاره قرار داد و گفت: پاکستان به دنبال یافتن مکانیسمی برای ارتقاء مناسبات اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف بویژه نفت و گاز است.

عمران خان خاطر نشان کرد: پاکستان به دنبال روابط بلندمدت با ایران است و در این زمینه  باید از پتانسیل‌های فراوانی که در منطقه وجود دارد، استفاده کنیم.

نخست وزیر پاکستان تروریسم را بزرگترین مانع در تقویت روابط دو کشور دانست و با تأکید بر اقدام عملی و قاطع پاکستان علیه گروه‌های تروریستی که از خاک آن کشور علیه ایران اقدام می‌کنند، گفت: سفر به جمهوری اسلامی ایران شروع جدیدی در روابط و مناسبات تهران و اسلام‌آباد است واطمینان می‌دهم با اقدامات قاطع علیه تروریسم و همچنین عملیاتی کردن توافقات انجام شده، مشکلات پیش آمده کاملاً از بین خواهد رفت.

عمران خان با تأکید بر اینکه کشورش از این به بعد هیچ‌گاه بخشی از ائتلاف جنگ نخواهد بود، تصریح کرد: از ابتدا مخالف دخالت و حضور نظامی آمریکا در افغانستان و عراق بودم و امروز نیز قویاً مخالف اشغال جولان و اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و نیز خروج یکجانبه آمریکا از معاهده برجام هستیم و آن را خلاف مقررات بین‌المللی می‌دانیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: عمران خان نخست وزیر پاکستان ائتلاف ائتلاف جنگ عربستان ایران روحانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ائتلاف ۶ حزب مخالف «شهباز شریف» در پاکستان

دبیرکل حزب «تحریک حزب انصاف پاکستان» از آغاز کار ائتلافی متشکل از شش حزب مخالف نخست وزیر این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عمر ایوب خان» دبیرکل تحریک حزب انصاف پاکستان اظهار داشت ائتلافی متشکل از شش حزب مخالف به ریاست «محمود خان اچکزی» در مقابل «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان آغاز به کار کرده است.

وی افزود: این ائتلاف که «تحفظ آیین پاکستان» نام گرفته با هدف حمایت از قانون اساسی و توسل به حاکمیت قانون علیه تقلب گسترده در انتخابات 8 فوریه راه اندازی شده است.

محمودخان اچکزی تصریح کرد: «هیچ یک از ما مخالف ارتش نیست. ما به نقش سیاسی ارتش اعتراض داریم».

رئیس حزب این ائتلاف تأکید کرد: قانون اساسی یک قرارداد اجتماعی است بنابراین برای حفاظت از این قانون از 27 فروردین نشست‌های عمومی را آغاز خواهیم کرد.

وی همچنین معتقد است مدت خدمت هیچ افسر کشوری و لشکری نباید تمدید شود.

«شهباز شریف»: حزب «تحریک انصاف» با دولت جدید پاکستان همکاری کندتشدید تلاش‌ها برای تشکیل دولت؛ «تحریک انصاف پاکستان» هم گزینه ائتلاف را بررسی می‌کندفراخوان «تحریک انصاف» برای تظاهرات سراسری در پاکستان

تظاهرات علیه دولت شهباز شریف از ایالت بلوچستان آغاز شد و گفته می‌شود به کل پاکستان گسترش می‌یابد.

برخی از کارشناسان بر این باورند که در ائتلاف تازه تأسیس تحفظ آیین پاکستان ، احزاب مخالف از جمله حزب «عمران خان» گرد هم آمده‌اند تا دولت چند حزبی تحت ریاست مسلم لیگ را به چالش بکشند.

حزب تحریک انصاف عمران خان، حزب ملی بلوچستان، حزب پشتونخواه ملی عوامی، جماعت اسلامی، حزب مجلس وحدت مسلمین و شورای اتحاد اهل سنت اعضای این ائتلاف هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع پاکستان: پاسخ به تجاوزهای اسرائیل حق مشروع ایران است
  • پاکستان: هرگونه اقدام نظامی جدید از سوی اسرائیل به ضررشان تمام خواهد شد
  • تاکید رسانه‌های پاکستان بر اهمیت سفر آتی رئیس جمهور ایران به اسلام آباد
  • رئیسی ۳ اردیبهشت به اسلام آباد می‌رود
  • ایران کاملا در یک اقدام قانونی از خود دفاع کرده است
  • شورای ائتلاف: پاسخ ایران روحیه محور مقاومت را تقویت کرد
  • صدور اسناد مالکیت زمینه ساز تقویت هویت روستایی و عشایری پارس آباد
  • پیش‌بینی بودجه ۶۰۰ میلیارد تومانی برای سازمان عمران شهرداری قم
  • چرا باید نگرانی های پاکستان را به عنوان همسایه، درک و درخور توجه بدانیم
  • ائتلاف ۶ حزب مخالف «شهباز شریف» در پاکستان