Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های پراکنده آموزشی، بر استفاده از فضای مجازی برای یکپارچه کردن ظرفیت‌های آموزشی تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حمید رضا عظمتی رئیس دانشگاه شهید رجایی و جمعی از اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه روز شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ با حضور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عاملی در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن عید میلاد حضرت ولیعصر «عج» و تقدیر از فعالیت‌های انجام شده در این دانشگاه گفت: همانگونه که رهبر حکیم انقلاب فرموده‌اند چنانچه در حوزه تعلیم و تربیت موفق باشیم در دیگر حوزه‌ها هم موفق خواهیم بود و این فرمایش نشان‌دهنده اهمیت حوزه تأثیرگذار تعلیم و تربیت کشور است.

وی افزود: اگر در تألیف کتب درسی به مسائلی، چون پرورش خلاقیت، حل مسئله و تقویت مشارکت جمعی و گروهی توجه شود دانش‌آموزانی همدل، سازگار با محیط و با قدرت حل مسئله بالا پرورش خواهند یافت.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت‌های آموزشی قدری پراکنده است و باید برنامه ریزی شود تا همه ظرفیت‌ها ضمن حفظ استقلال یکپارچه و هم‌افزا شود و برای انجام این کار می‌توان از ظرفیت فضای مجازی استفاده کرد.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران گفت: به نظر می‌رسد برنامه و سرفصل‌های درسی و دوره‌های آموزشی دانشگاه شهید رجایی نیاز به بازنگری دارد که این کار با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ذیل نقشه جامع علمی کشور می‌تواند صورت گیرد تا بتوانیم از منابع و امکانات استفاده بهینه داشته باشیم.

در این دیدار همچنین عظمتی گفت: در حال حاضر دو دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان وظیفه تربیت معلم در کشور را برعهده دارند.

وی افزد: هر کدام از این دو دانشگاه ضمن داشتن اهداف مشترک، دارای مأموریت‌های متفاوتی نیز هستند که مأموریت اصلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی آموزش معلمین فنی و حرفه‌ای است.

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: این دانشگاه در طول ۴ دهه فعالیت خود حدود ۷۵۰۰ فارغ التحصیل تربیت کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی فضای مجازی ظرفیت های آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، با وجود آنکه در همه دولت‌ها تلاش شده تا اینترنت با سرعت‌های بالا در اختیار مردم قرار گیرد اما گاهی مردم از کندی سرعت اینترنت اعلام نارضایتی می‌کنند؛ به گونه‌ای که اوایل تابستان سال گذشته رئیس‌جمهور در پی سفرهای استانی خود با برخی گلایه‌های مردم از این موضوع روبه رو شد و پس از آن دستوری برای حل این مشکل ارائه کرد.

در واقع کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی رئیس جمهور مأمور بررسی این موضوع شد تا نتیجه راهکارهای رفع دغدغه مردم تا یک ماه بعد از این دستور ارائه کند. وزیر ارتباطات هم اعلام کرد نمایندگان خود را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کرده‌اند و امیدوارند در دوره جدید این مرکز از ظرفیت‌های خود برای برطرف کردن مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات است استفاده کند.

درباره ساز و کار این کارگروه و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط کارگروه مذکور گفته شد که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد. احتمالاً به صورت نظر سنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکارها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

البته در آن زمان تأکید شد که زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

حال با گذشت ۹ ماه از دستور رئیس جمهور برای پیگیری کندی اینترنت، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به کندی اینترنت توضیح داد: وضعیت این کارگروه را می‌توان از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری کرد اما باید گفت در آن کارگروه، راهکارهای کوتاه، میان و بلند مدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکارها پیاده‌سازی شده است و داشبوردهای جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد که البته با آن چیزی که هدف ماست، هنوز فاصله زیادی داریم و ان‌شاءالله وضعیت بهتر می‌شود.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894890

دیگر خبرها

  • تصویب اولیه سند ملی سبک پوشش اسلامی- ایرانی
  • تجمع دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در حمایت از پاسخ قاطع سپاه ایران علیه رژیم صهیونیستی +تصاویر
  • رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی با موضوع عملیات «وعده صادق» +عکس
  • جلسه شورای اسلامی سازی دانشگاه ها شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • خسروپناه: ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر مرتفع شود
  • توجه به تدوین، بازنگری و اجرای برنامه راهبردی به عنوان معیار جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها
  • توضیح وزیر درباره وضعیت اینترنت؛ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید
  • ضرورت بازنگری طرح‌های هادی روستایی
  • کمک دوستان و دعای خیر پدر و مادر!
  • توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود