Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از البرز، ناصر مقدم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، امروز، دوم اردیبهشت در همایش نقش خانواده در گسترش سبک زندگی ایرانی - اسلامی که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز برگزار شد، اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی نشئت گرفته از روایات اهل بیت(ع)، رضایتمندی خانواده‌ها را به همراه داشته و آرامش روحی و روانی و امنیت را در جامعه برقرار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرایی‌شدن فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت ایجاد سبک زندگی ایرانی ــ اسلامی در جامعه گفت: سبک زندگی اسلامی، افراد را به دوری از زندگی مصرف‌گرای غرب دعوت می‌کند، چراکه سبک زندگی غربی با عزت و غرور ملی و پیشینه کهن علمی ما سازگار نیست.
این مسئول با بیان اینکه برای معرفی واجرایی شدن سبک زندگی اسلامی باید فرهنگ امیال را از بین ببریم، گفت: در این مورد رسانه‌ها نقش بسیار مهمی دارند و باید با نهادینه کردن سبک زندگی ایرانی ــ اسلامی فرهنگسازی کنند.
مقدم بیان کرد: در راستای ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی، مولفه‌هایی همچون ساده زیستی و دوری از اشرافی‌گری، اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر، ادای خمس و زکات، رعایت شئونات اسلامی در جامعه، عفاف و حجاب اسلامی، اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در راه حق و همچنین تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام راحل، شهدا و منویات رهبر معظم انقلاب بایستی مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه آشنا شدن جوانان با سبک زندگی ایرانی ــ اسلامی هدایتگر جامعه است و از انحطاط نهاد خانواده و جامعه جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: در این رابطه نکته‌ای که به طور جدی باید مدنظر قرار داده شود، چگونگی ارائه برنامه‌های این حوزه به جوانان و شیوه جذب جوانان در خصوص این مقوله یعنی ترویج سبک زندگی ایرانی ــ اسلامی است؛ باید روش‌هایی را به کار گیریم که بیشترین جامعه هدف را به خود جذب کند و اثرگذار باشد وگرنه نتیجه‌ای به دنبال نخواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز بیان کرد: چنانچه رویکرد صحیح و برنامه‌های اصولی و اثرگذار در رابطه با ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی داشته باشیم، نه تنها از فرهنگ دینی جامعه صیانت کرده‌ایم، بلکه به دنبال آن شاهد کاهش چشمگیر بروز آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن فرهنگی مقدم ارشاد سبک زندگی ایرانی اسلامی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق محافل قرآنی ، راهکار مناسبی برای مقابله با هجمه فرهنگی بیگانگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  علی اکبر حسینی محراب شامگاه چهارشنبه (۸ فروردین) در محفل انس با قرآن که با حضور قاریان استان خوزستان برگزار شد افزود: امیدواریم وظیفه خود را در رابطه با نشر قرآن کریم به درستی انجام داده و نسبت به اصول و احکام قرآن اهتمام بیشتری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه قاریان، حافظان و مفسران قرآن توسط نور الهی هدایت می‌شوند ادامه داد: کسی که با قرآن آشنا شود، قدرت تشخیص حق از باطل را پیدا می‌کند و قرآن به عنوان قطب نما، انسان را با خدای خود و فطرت پاک آشنا کرده و به بالاترین درجه الهی نزدیک می‌کند.

استاندار خوزستان اظهار داشت: تمسک به قرآن موجب سعادت و رستگاری انسان در دنیا و آخرت می‌شود و باید تلاش کرد با برپایی محافل قرآنی، زمینه جذب بیشتر جوانان را به فرهنگ علوم قرآنی فراهم کرد.

حسینی محراب بیان کرد: قاریان و حافظان از همراهان خود سبقت گرفته و در کار‌های خیر پیشتاز هستند و الگوی مناسبی برای دیگران به شمار می‌روند.

وی افزود: جامعه قرآنی استان در همه زمینه‌ها الگو و سرآمد بوده و باید با کار بیشتر در مدارس و دانشگاه ها، نسل جوان را با خود همراه کرده و جریانات شیطانی را شکست داد.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه قاریان باید به طور مستقیم تعالیم قرآن را به افراد تشنه قرآن و دین منتقل کنند و موانعی که باعث گسترش محافل قرآنی شده را برطرف و همه افراد از جمله ائمه جمعه و جماعات و مسئولان را به نشر و گسترش قرآن سوق دهند، ادامه داد: جامعه قرآنی استان باید هم افزایی بیشتری داشته باشند و این محافل قرآنی باید تکثیر شود تا جوانان ما بیشتر به قرآن گرایش پیدا کنند و  باید مسئولان را نسبت به سرمایه گذاری در قرآن ترغیب و تشویق کنند.

در پایان مراسم از قاریان و حافظان برجسته استان خوزستان تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • بانوان چادری شاغل در ادارات تجلیل شوند
  • فرهنگسازی و ترویج کتابخوانی میان کودکان ضروری است
  • سوال روز هفدهم طرح زندگی با آیه‌ها در البرز
  • رونق محافل قرآنی ، راهکار مناسبی برای مقابله با هجمه فرهنگی بیگانگان
  • اهمیت فرهنگ و هنر در ترویج ارزش‌های اسلامی
  • نوروز به مثابه توسعه
  • پیشرفت در جامعه دینی بدون بستر فرهنگ ممکن نیست
  • ظرفیت‌های مردمی و دولتی پای کار ترویج طرح «زندگی با آیه‌ها» باشند
  • طرح «زندگی با آیه‌ها»زمینه ساز ترویج فرهنگ قرآنی است
  • ترویج معماری اسلامی ایرانی به الگوسازی نیاز دارد