Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با حضور روسای دو دانشگاه و مشارکت دانشجویان خارجی از ۵۲ کشور جهان افتتاح شد.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، جشنواره بین‌المللی دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران از امروز دوم اردیبهشت ماه در پردیس دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره تا چهارم اردیبهشت‌ماه میزبان دانشجویان بین‌الملل دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران است و دانشجویان دستاوردهای علمی و فرهنگی کشورهای خود را در نمایشگاه جشنواره به نمایش گذاشته‌اند.

توریسم سلامت و ایجاد شعبه بین الملل دانشگاه در کشورهای دیگر

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بازدید از نمایشگاه بین‌المللی، دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران را از سرمایه‌های ملی کشور دانست و گفت: این دو دانشگاه سال‌هاست که در حوزه بین‌المللی فعالیت‌های گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تعداد دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ۹۵۰ دانشجو از ۴۶ کشور جهان هستند که این دانشجویان اغلب در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری مشغول به تحصیل هستند.

کریمی با اشاره به اقدامات گسترده دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه توریسم سلامت گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزون بر فعالیت بین‌المللی در عرصه آموزش و پژوهش، خدمات بهداشتی و درمانی را نیز به‌ویژه به کشورهای همسایه ارائه می‌دهد. در حال حاضر شمار زیادی از بیماران کشورهای مجاور برای درمان‌های پیچیده خود به این دانشگاه مراجعه می‌کنند.

وی تأسیس شعبه دانشگاه در کشورهای مجاور را از دیگر برنامه‌های بین‌المللی سازی دانشگاه عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ایجاد شعبه بین‌المللی در کشورهای مجاور اقدامات بسیاری را آغاز کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: امیدواریم در سال‌های آینده افزون بر ۲ هزار دانشجو در دانشگاه و توسعه ارتباطات بین‌المللی در کشورهای مجاور، شعبه‌هایی از دانشگاه در کشورهای دیگر نیز ایجاد شود. به این منظور با وزرای علوم و بهداشت عراق در حال مذاکره هستیم و امیدواریم به‌زودی این مذاکرات به نتیجه برسد و شعبه‌ای از دانشگاه در این کشور تأسیس شود.

کریمی برپایی نمایشگاه بین‌المللی مشترک دو دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این دو دانشگاه دارای بنیان و ریشه مشترکی هستند؛ پیشینه آن‌ها به ۱۷۰ سال پیش همزمان با تأسیس دارالفنون توسط امیرکبیر بازمی‌گردد. امیدواریم با برپایی این نمایشگاه هدف دو دانشگاه که شناساندن این تاریخ به دنیا و کشورهای همسایه و جذب دانشجوی بین‌المللی است محقق شود.

عضویت در اتحادیه‌ها و افزایش مبادلات علمی

همچنین دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران نیز در افتتاحیه این جشنواره، یکی از اهداف دانشگاه‌ها را افزایش شمار دانشجویان خارجی دانست و گفت: اعزام و پذیرش دانشجو جز برنامه‌های قطعی دانشگاه است. این اقدام به تعاملات علمی، توسعه علمی کشورها و دیپلماسی علمی کمک می‌کند و امیدواریم دانشگاه تهران سفیرانی را در همه دنیا داشته باشد.

رئیس دانشگاه تهران، شرکت در اتحادیه‌ها و افزایش مبادلات علمی را از دیگر سیاست‌های دانشگاه تهران در معرفی بهتر این دانشگاه به جهانیان دانست و گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم توسعه ارتباطات بین‌المللی بین دانشگاه‌های خارجی و ایرانی افزایش‌یافته است. در دانشگاه تهران نیز هیئت‌های متعددی شیوه‌های مختلف همکاری‌های بین‌المللی را طراحی کرده‌اند.

نیلی احمدآبادی، از ارائه برنامه‌های آموزشی به زبان غیرفارسی خبر داد و گفت: ارائه برنامه‌های آموزشی به زبان غیرفارسی در دستور کار دانشگاه تهران قرار دارد. ما فکر می‌کنیم دانشجوی خارجی که وارد ایران می‌شود در حین تحصیل، زبان فارسی را نیز یاد می‌گیرد و با ادبیات ایران آشنا می‌شود. لذا اینکه به آنان بگوییم ابتدا زبان فارسی یاد بگیرید و بعد وارد دوره‌ها شوند باعث ایجاد محدودیت می‌شود؛ درنتیجه ما هر دو روش را اجرا می‌کنیم و امسال تعدادی از برنامه‌های دانشگاه تهران را به زبان انگلیسی ارائه می‌دهیم.

رئیس دانشگاه تهران، همکاری این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی تهران را در توسعه همکاری‌های بین‌المللی و جذب بیشتر دانشجویان خارجی مؤثر دانست.

نمایشگاه جشنواره بین الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با ۶۰ غرفه از دوم تا چهارم اردیبهشت‌ماه در محوطه اصلی دانشگاه تهران برپاست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مبادلات علمی دانشگاه تهران دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی با جان جوانان در کافه‌های تهران با سرو قلیان اکسیژن

در سایه غفلت مسئولان، برخی کافه‌ها در تهران اقدام به سرو "قلیان اکسیژن" می‌کنند که بنابر اعلام مسئولان وزارت بهداشت این قلیان می‌تواند ضررها و خطرات جسمی بسیار شدیدی برای جوانان داشته باشد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در سایه غفلت نهادهای مسئول، مدتی است قلیانی به نام "اکسیژن" در برخی از کافه‌های لاکچری تهران از جمله در غرب و شمال تهران (محدوده صادقیه و تجریش) به جوانان به صورت آزادانه عرضه می شود!

این قلیان ‌که در تبلیغاتش، شادی‌آور بودن برای مصرف‌کننده را مطرح کرده از ترکیب برخی از گازهای خطرناک تشکیل شده و می‌تواند عوارض بسیار شدید برای فرد مصرف‌کننده به همراه داشته باشد.

حالتی که برای مصرف‌کننده پس از دقایق کوتاهی استفاده از این قلیان ایجاد می شود یک حالت از خود بی خود شدن به همراه شادی کاذب و خلسه است.

حسن آذری‌پور؛ عضو کمیته کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت درباره خطرناک بودن قلیان اکسیژن می‌گوید: با توجه به اینکه اکسیژن خالص در حد مشخصی به لحاظ پزشکی عوارضی را برای فرد به همراه دارد باید مصرف آن تحت‌نظر کارشناسان و مقدار اکسیژن آن مشخص باشد؛ چون به هر حال اکسیژن خالص منجر به مسمومیت شده و در فرد استعمال‌کننده سردرد ایجاد می‌کند همچنین منجر به اتساع عروق مغزی شده و برای فرد مشکلات چشمی به همراه می‌آورد.

نکته تعجب‌آور و مشکوک ماجرا آنجاست که گفته می‌شود فردی که این قلیان را تولید و ثبت کرده، تائیدیه‌هایی از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گرفته است! البته گفتنی است که علاوه بر تهران، این نوع قلیان‌ها ظاهرا در شیراز و تبریز هم عرضه می‌شوند.

وزارت بهداشت هیچگونه مجوزی برای عرضه قلیان اکسیژنی صادر نکرده است

به دنبال استعلام سازمان میراث فرهنگی وگردشگری درباره استفاده از قلیان اکسیژن، مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان این وزارتخانه طی نامه‌ای به معاونت سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی خواستار بررسی کارشناسانه و علمی این مورد شد. درپاسخ به این استعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران طی نامه‌هایی به مضرات استفاده از قلیان اکسیژنی اشاره و مخالفت علمی خود را اعلام کردند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران طی نامه‌ای، استفاده از این قلیان را منوط به رعایت شرایط خاص کرده است که امکان تامین این شرایط در محیط‌های عمومی امکان‌پذیر نیست و این وزارتخانه ضمن رد این خبر مجددا اعلام کرده که عرضه قلیان اکسیژنی در اماکن عمومی ممنوع و با متخلفین برخورد خواهد شد.

مشاهده شدن مسمومیت و حالت بیهوشی در بین مصرف‌کنندگان

تاکنون گزارش‌های مختلفی از مسمومیت و حالت بیهوشی موقت برای مصرف‌کنندگان این قلیان به دست ما رسیده است که در صورت عدم مراجعه به مراکز درمانی، قطعا واقعه تلخی برای مصرف‌کننده اتفاق می‌افتاد.

هر چند آنچه این روزها در کافه‌ها به عنوان "قلیان اکسیژن" عرضه می‌شود با نمونه ثبت شده آن کاملا متفاوت است اما سؤال اساسی اینجاست که کدام نهاد نظارتی و امنیتی اجازه ارائه این ترکیب خطرناک را برای جوانان صادر کرده است و چرا "پلیس اماکن" با عرضه غیرقانونی این قلیان در نقاط مختلف تهران و دیگر شهرها برخورد نمی‌کند؟!

سؤال اصلی این است که آیا درآمد بسیار بالای استفاده از قلیان اکسیژن برای ارائه دهندگان آن در عدم برخورد نهادهای مسئول با این پدیده خطرناک و کُشنده تاثیر داشته است؟!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • پدیده عجیب قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران
  • بازی با جان جوانان در کافه‌های تهران با سرو قلیان اکسیژن
  • ارائه عنوان بهترین مقاله در کنگره پزشکی هسته‌ای آمریکا به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد